Sp1tfire Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Nimeni nu-si cumpara nimic de Black Friday? Ma gandeam sa postam aici despre ce intentionam sa cumparam si ce oferte gasim de Black Friday. Eu caut un card de 64 GB si un scaun auto pentru copil. Sent from my LG G3-D855 Innoxius and Szilárd Ervin Szőgyenyi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Anul acesta nimic pentru noi, insa parintii m-au rugat sa stau cu ochii pe un espressor de cafea. Daca gasesc o reducere exceptionala la un HDD de 2TB, poate totusi ma bag la cheltuieli.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 "Exceptionala" nu vei gasi, mai ales la HDD-uri, dar vezi ca sigur vor aparea chiflele de program, cu preturi de 3-4 ori mai mici la unele produse. Clar ca e bine sa stai geana pe magazinele online. Eu mi-am luat asta: http://gunfire.pl/product-eng-1152205491-GFG46-Assault-Rifle-Replica.html la BF, dar nu romanesc, ci polonez Au si ei reduceri, au un fel de BF si ei in perioada asta. E pe drum. Sper ca nu am facut off-topic, altfel imi dau ban singur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Și eu caut un card, de 32 sau 64. Sent from my Nexus 7 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Vezi ca Altex au Hama, de obicei fac reduceri de sarbatori. Anul trecut am prins un UHS-I 64GB cu 100 lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 17, 2015 Author Report Share Posted November 17, 2015 E chiar asa inofensiva replica aia? Sigur n-ai nevoie de autorizatie pentru ea? Vazut card la Altex, momentan e 149 la reducere. La 100 ar fi parfum. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 La 5 metri cu alta replica ce o am, o replica Remington M700, strapunge doza de cola. 150m/s Bile teflon. Nu ai voie cu alt tip de bile. 50 metri e distanta minima (MED) Iar asta e o arma de asalt, cu 120m/s si MED nu ai voie mai putin de 25-30 metri cu ea. (Minimum engagement distance). Autorizatie nu ai nevoie, doar varsta peste 18 ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Silvan Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 (edited) Am luat eu cu 100 lei de la emag un microSDXC UHS-I de 64 gb kingston,a fost promotie acum cateva luni. Sigur de BF o sa fie oferte mai bune. From Xperia Z3C with text. Edited November 17, 2015 by S.Silvan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 17, 2015 Author Report Share Posted November 17, 2015 Mai jos de 100 nu cred ca va fi, dar un UHS-I la pretul ala e ok. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Numai eu sper la vreo reducere la iPhone 6S? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Cel mult 200 lei, pentru că Apple și apărut de curând. Sent from my Nexus 7 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Eu nu cumpar nimic anul asta. Am tot ce-mi trebuie si oricum sunt sarac. Si? Ii ai? Autorizatie nu ai nevoie, doar varsta peste 18 ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Eu aștept ceva la un preț atât de bun încât să-mi trebuiască. Innoxius, Sp1tfire, S.Silvan and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Io mi.am pus in wishlist un lumia 532, la evomag ii 339, daca scada pe la vreo 250 îl iau..nu pt ca.mi trb, da sa am de rezerva in caz ca actualu se îneacă iar cu ulei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Mie îmi ajunge ce trebuie să car pt alții Sent from my LG G3 S.Silvan, Andrei P., Liviu Roşca and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 As vrea sa cumpăr un mouse de gaming, dar nu ceva de fiță gen Razer ca dela am de la Gillette Cred că mâine dau comanda la un Redragon Phoenix (89 de la 120) și un mouse pad de 40x45 cm de la gembrid (15 lei de la 25). Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Silvan Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Avand in vedere ca Steelseries mai nou livreaza si in romania poate se lasa cu ceva oferte/reduceri. Au mai avut de halloween rival 300+siberia prism raw la 80 euro. De notat ca ei la orice mouse dau un qck+ cadou,doar sa nu fie la promotie cu alt produs. From Xperia Z3C with text. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Mersi de sfat, o să mă uit pe site-ul lor. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 un mouse pad de 40x45 cm Se mai folosește mouse-pad? Sau trebuie la ăla de joace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Se foloseste... Merge si pe birou..dar nu-i la fel. Sent from my Galaxy S5 running Blisspop Rom rocada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 La minte desigur ca nu, altfel nu mi-as fi luat asa ceva. Un om in toata firea cu jucarii zburatoare, jocuri pe PC si alte jocuri sigur are nevoie de medicamenteeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Astia de la Emag au o notiune foarte originala despre ce e aia un blog. Pentru ca nu permit comentariile. Am vrut sa le raspund in articolul asta, Mi-au trimis un newletter cu un ghid, in care ziceau ca trebuie sa-mi descarc aplicatia lor iOS sau Android. Si vroiam sa le zic sa nu se bazeze pe mine, ca eu am WP. Pe bune, cel mai mare magazin online, care vinde si WP, care investeste jdemii de euro in BF, nu gaseste pe cineva sa le faca o aplicatie intr-o tara unde anul trecut WP depasise iOS ? Poate azi nu mai e valabil, dar anul trecut, in secunda doi dupa anuntul asta, trebuiau sa vina cu aplicatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted November 18, 2015 Author Report Share Posted November 18, 2015 Au facut ei un studiu si a reiesit ca cei cu WP sunt zgarciti si nu cumpara de la emag Sent from my LG G3-D855 Gastarbeiter, S.Silvan, rocada and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 E simplu. Nu vor comentarii pentru ca ar fi mii de oameni cu pareri negative, probabil avand si dreptate si vor cumva sa gestioneze - a se citi cenzureze opiniile. La ei in gradina isi permit. Mie mi-au cenzurat comentariile de review pe site, desi au fost pozitive si de lauda. Interesant... Ar putea implementa un Disqus cum avem si noi pe site sau milioane de alte site-uri si se poate modera usor. Si da, ciudat ca doar de pe mobil poti comenta si culmea, de pe Windows Phone nu, probabil ca nu au bani "jdemii de euro in BF" - ei se lauda ca sunt milioane investiti anual, sincer, eu consider ca mint cu nerusinare, pentru ca un data center costa mai putin si intretinerea lui nu necesita milioane de euro anual. Am participat la training pentru IBM Blue Gene - supercomputer, care costa 1.5mil $. Evident ca stocarea costa, insa un site ca EMAG nu foloseste Petabytes, asa ca nu e o avere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Si eu m-am gandit la asta. Exista atatea solutii de gazduire la care poti jongla cu resursele. Vine BF, platesti mai mult trafic, RAM si timpi-procesor. Urmaresti incarcarea si cumperi si mai mult daca e nevoie, resurse care se regasesc instant pe server. E si mai ieftin si mai normal sa aloci resurse dinamic, cand ai nevoie. Nu ai nevoie de miliardele de programatori cu care se lauda. Si care, de fapt, au avut ca treaba schimbarea look-ului site-ului. Sa nu pice e de la resursele alocate. Dar na, da bine sa arunci cu cifre. E ca la benchmark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts