Clicky

Jump to content

S.Silvan

Gold Member
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by S.Silvan

 1. S.Silvan

  Noutati despre procesoarele INTEL

  Yup! Noile procesoare sunt bune pentru noi fiindca cele vechi scad la preț. . Eu aștept Zen urile și apoi îmi fac un desktop. Nu vreau să-mi bag unghia în gat sau ceva.... [emoji23] [emoji23] From S7 Edge with text.
 2. Eu folosesc BitDefender și sunt foarte mulțumit. Îl am pe desktop de ani buni și de vreun an și pe telefon. Nu m-a încurcat sau îngreunat vreun task. Scanează tot ce intra pe telefon și ma avertizează dacă e ceva, eu oricum am grija unde intru și ce downloadez dar în caz ca apăs aiurea sau ceva îl am acolo. Plus ca pot bloca telefonul și șterge tot ce e prin el chiar dacă cumva nu o pot face din google. From S7 Edge with text.
 3. S.Silvan

  Noutati despre procesoarele INTEL

  Nu au cum sa mai sara în performanta asa mult. De aceea au și distrus tic toc ul pentru ca ar fi cheltuit foarte mult de la 10nm în jos și trebuie sa stea mai mult acum pe 14nm și la vremea lui pe 10nm și tot asa. Deja am ajuns bine. Ce fac ei acum este tweaking, e normal și bine sa ai 8-10% creștere la un refresh. Acum sa vedem ce performante vor aduce Zen urile ca ieftine știm deja ca vor fi. From S7 Edge with text.
 4. S.Silvan

  HDD 100% usage

  Sunt multe care rulează continuu, problema e sa nu folosească 100% din HDD sau procesor. Dacă vrei putem sa ne auzim pe Skype, mai nou are funcție ca team viewer și vedem cum rezolvam. From S7 Edge with text.
 5. S.Silvan

  HDD 100% usage

  Eu de 3 ani nu am probleme cu win 8.1/10 și BitDefender. Nu am reinstalat Windows-ul de când am cumpărat laptopul și merge brici. Sigur e un cumul de factori, vezi în task manager ce-ți folosește la maxim HDD ul. Nu e normal sa stea în 100% dacă nu faci într-adevăr ceva solicitant gen utorrent sa vezi care cedează primul hddul sau banda de net . Sfatul meu e sa iei un ssd,reinstalezi Windows-ul pe ssd și ții HDD ul de 1tb ca stocare, dacă nu folosești unitatea de dvd îl bagi acolo cu un adaptor(bay) e 2-3 dolari pe ebay. Încearcă alt program de scris, Nero e destul destul vechi și ultima oara când l-am folosit acum multi ani dădea erori și făcea pe nebunul....oricum când sta pe baterie e mai leneș procesorul dar vezi sa fie pe high performance și sa nu ai setate chestii de Power saving prin opțiunile de Power ale Windows-ului. From S7 Edge with text.
 6. S.Silvan

  4G Digi

  4G=LTE e doar o chestie de notație. La Vodafone oricum ai nelimitat(sau ceva asemănător,oricum mai multe minute decât poate cineva sa consume în era internetului când toată lumea vorbește pe net fie prin mesaje fie prin voce Aka whatsapp Skype etc) la cartelele de peste 6-7 euro asa ca poți sa și vorbești. From S7 Edge with text.
 7. S.Silvan

  Link-ul zilei 02

  S-au gândit sa rebranduiasca mașinile, poate nu se prinde lumea. Vorba aia....totul e fum și oglinzi [emoji23] [emoji23] [emoji23] From S7 Edge with text.
 8. S.Silvan

  Link-ul zilei 02

  R.I.P. From S7 Edge with text.
 9. Sunt singurul căruia i se pare ca pixel=iPhone 1? From S7 Edge with text.
 10. S.Silvan

  Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Folosești căști:)) măcar funcția asta o are [emoji23] From S7 Edge with text.
 11. S.Silvan

  Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Dacă nu eram obligat sa schimb telefonul acum 2 luni chiar ma tenta grav mix-ul. Sunt totuși curios sa vad un drop test pe bune, primele erau cam făcături și nimic filmat live sau ceva. From S7 Edge with text.
 12. S.Silvan

  Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Ați văzut testul de durabilitate a lui xiaomi mix de pe canalul lui Jerry Rig? Mi se pare ca le da clasa tuturor despre cum se construiește un smartphone, din pct de vedere al materialelor și construcției. From S7 Edge with text.
 13. S.Silvan

  Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Exista 3.1 type A și type C From S7 Edge with text.
 14. S7 edge, nova launcher, flight flat minimalist icons From S7 Edge with text.
 15. S.Silvan

  Poze facute cu telefonul

  Ești un caz fericit alții fac unde apuca...locuri strategice și toate cele dar nu la fel de convenabil precum o floare pana la urma e îngrășământ. From S7 Edge with text.
 16. S.Silvan

  Off Topic V3

  Inghesuiala mare la permise....o sa ajungem sa nu mai avem loc de mașini. From S7 Edge with text.
 17. Și eu aveam probleme cu waze pe vechiul telefon. Aplicație închisă,GPS tot închis și îmi manca baterie în dușmănie. 20h GPS etc tot asa se rezolva cu restart dar după ce foloseai aplicația revenea la vechile obiceiuri. From S7 Edge with text.
 18. S.Silvan

  Off Topic V3

  Doar dacă ai pagina de fb poți,pe cont nu se poate. From S7 Edge with text.
 19. N-am ce sa reproșez. [emoji41] From S7 Edge with text.
 20. S.Silvan

  Galaxy A9 ?!

  A3(primul) primește mai multe update uri decât s7 edge si câteodată chiar mai repede. From S7 Edge with text.
 21. S.Silvan

  Off Topic V3

  Se potrivește tot doar ca display-ul propriu zis e mai mic și are bezzel urile mai mari,originalul are 4.6 și chinezăria undeva la 4.1..... From S7 Edge with text.
 22. S.Silvan

  Off Topic V3

  Nu e neaparat off-topic dar m-am gandit sa nu fac un alt thread aiurea, stie cineva un service sony autorizat si serios? am de inlocuit un display de z3 compact si la gsmnet sunt display-uri facute pe vapor cu 0.5 inch mai mici si care flickare....daca stiam ca asa sta treaba il faceam pe garantie dar am eu boala pe astia din service-uri cand lucreaza pe telefoane in garantie ca te trezesti cu alte bube si piese schimbate prin el...
 23. S.Silvan

  S7 Edge, Iphone 6s sau A5 2016

  Chrome ul mănâncă în dușmănie baterie. Încearcă utorrent+filelist+vlc pentru seriale/filme Probabil o sa te țină. Poți citi pe site ul mobilissimo sau gsmarena pentru ca au review uri la ambele telefoane cu teste de baterie și tot ce mai vrei. From S7 Edge with text.
 24. S.Silvan

  S7 Edge, Iphone 6s sau A5 2016

  Și pe mine ma duce lejer peste 6-7 ore de ecran la s7 edge. Gaming,office(pt facultate),browsing,seriale,social. Iar per total ma tine 1-2 zile bateria, depinde ce și cat fac pe el într-o zi. From S7 Edge with text.
 25. S.Silvan

  Xiaomi Mi Mix

  $515 peasant edition cu 4gb ram,128gb și $590 magnat edition cu 6gb,256gb. E posibil să-l aducă Quickmobile la 3k+ RON. From S7 Edge with text.
×

Important Information

Terms of Use