Jump to content

Liviu Roşca

Gold Member
 • Content count

  2,388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Liviu Roşca

 1. M-am gândit că o să fie un subiect destul de popular și că merită un topic dedicat, astfel discuțiile pe această temă nu se vor pierde în negura offtopic-ului. Ce e de știut: Neflix s-a lansat la nivel mondial, prima lună e gratuită, abonamentele sunt de 8, 10 sau 12 Euro. Momentan nu avem subtitrări în limba Română. Știrea: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/netflix/netflix-oficial-in-romania-preturi_29439.html
 2. Se dau următoarele: Bunic de 70 de ani Abonament ieșit din perioada contractuală de 24 de luni Bunicul primește telefon de la o operatoare Orange. Mi-a explicat bunicul că a ales prelungirea abonamentului actual (păstrarea numărului) pentru încă 24 de luni urmând să primească un telefon "performant", "performant" fiind exact termenul folosit de operatoare. Ce primește bunicul prin curier? Un contract nou de telefonie fixă cu un abonament "fix pentru acasă 6" de 6 euro (alt număr, alt abonament) + un telefon Huawei FC362 ca în atașament. Sunat înapoi curierul dar acesta a spus că nu poate prelua coletul pentru returnare fără să fie trimisă cererea de la Orange. Și i-am zis să nu mai vorbească la telefon cu operatorii că-l păcălesc, nu-i ajungea performanța k550i-ului primit de la mine gratis... Bătrân și încăpățânat... Ce e de făcut totuși? Numărul (de orange fix cred) de pe care l-a contactat operatoarea nu răspunde.
 3. Off Topic V3

  Azi am pus mâna pe un iPhone 7 Red. Arată genial.
 4. MWC 2017 - Toate noutățile într-un singur loc

  Pe lângă asta, 2700 de mAh pe un device de 6 inch? Ok, stamina mode, Sony, etc dar 4000 mAh ce avea? Missing old Sony...
 5. MWC 2017 - Toate noutățile într-un singur loc

  Cam "meh" lansările de anul acesta. LG nu înțeleg ce are în cap cu target-area regională a specificațiilor; Huawei vine cu același design (ok-ish dar același) și cu margini care îl fac pe LG G2 să pară futuristic; Sony la fel, același design și "borduri" a la Videanu. Mediatek și prețuri de 3000+ lei = calicie; Nokia în schimb au revenit cum trebuie. Design ok, Android curat, etc. Sperăm ca lumea să nu-i fi uitat. 3310-le e fain, direct la corason pentru cei nostalgici. E 2017 totuși. În rest... Nimic interesant. Nimic să te facă să "scoți banii". Inspirată mișcarea Samsung de a se separa puțin de restul. Să sperăm că merită așteptarea.
 6. Off Topic V3

  No ce mai faceți? Bine? Sănătoși?
 7. Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Catalogul eMag la calitate mai bună http://s1.emagst.net/layout/ro/newsletter/2016_11_18_Black_Friday/?utm_source=nl_oferte&utm_medium=email&utm_campaign=NL_2016_11_18_black_friday&utm_content=header_black_friday
 8. Bine te-am / v-am regăsit. Telefonul e același, Xiaomi Redmi Note 2 iar MIUI este versiunea 8. Wallpaperul și tema sunt default. Romul e de la xiaomi.eu de săptămâna trecută, wallpaperul fiind cel de pe Xiaomi Mi mix.
 9. Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Da, chiar în seara aceasta l-am văzut că sunt abonat. Ce mi se pare amuzant e că Xiaomi oferă atâtea la un preț la care Apple îți oferă un spate de coajă de ou de porumbel lustruită. De telefoane precum acesta e nevoie. De 3-4 ani încoace arată toate la fel. Viitorul cam ăsta este, acum că e mâine sau peste 3 ani, depinde de egoismul producătorilor.
 10. Off Topic V3

  Salutare
 11. Off Topic V3

  Asta se întreabă și Tobiță, câinele.
 12. Off Topic V3

  No, să-mi fie scuzată lipsa de pe forum. M-am angajat de 2 luni și nici câinele nu mă mai cunoaște. Am pierdut ceva în tot acest timp? Pe cine a mai reclamat DTTR?
 13. Ce viteze de navigare prin operator mobil avem ?

  Să fiu sincer, nici nu văd de ce ți-ar trebui mai mult pe un telefon.
 14. Ce viteze de navigare prin operator mobil avem ?

  Patrugeu de la diji. În Buzău. La 9 lei cât dau pe lună...
 15. Achizitie Xiaomi MI 5 Pro

  Am și folosesc contul MIUI + contul google ca la orice Android. Am spațiu de stocare 5 GB. Acolo se duc automat pozele, apelurile, mesajele, setările și datele aplicațiilor. Pozele le țin maxim o lună acolo, după aia se duc pe Google Photos. Pe lângă faptul că mai ai și niște opțiuni de securitate, gen resetare la distanță, blocare dar nu ca iCloud, MICloud e ok...ish Adică am în cloud istoricul apelurilor din Decembrie. Inregistrările apelurilor se duc automat acolo.
 16. Sfat upgrade PC/achizitie componente

  Să fie intr-un ceas bun.
 17. Off Topic V3

  Poate faci un nou Flappy Bird și te ridică ANAF-ul.
 18. Sfat upgrade PC/achizitie componente

  Deci și carcasă gratuită conform promoției de aici: http://www.pcgarage.ro/orice-placa-de-baza-plus-orice-procesor-plus-orice-placa-video-carcasa-cadou/
 19. Funny stuff

  Atât
 20. Achizitie Xiaomi MI 5 Pro

  Am prins eu Note 2-ul la Gearbest din Europa. E drept că intram de 3 ori pe zi și când a apărut în stocul European l-am comandat instant. Trebuie să fii pe fază
 21. Aer condiționat

  Eu n-am probleme de genul. Casa e din cărămidă, pereții exteriori de 30 de cm + izolație de 5 cm. Abia acum incep să se încălzească pereții la mine dar chiar și așa este o diferență de 5-6 grade între temperatura exterioară și cea interioară. Iarna la fel, fac focul în centrală după 1 Decembrie. Și cine știe unde stau știe că iarna dacă nu lași câinele slobod îl mai găsești în Martie.
 22. Off Topic V3

  În amintirea vremurilor bune Sony. Cumpărate astăzi, 20 de lei bucata. Nu știu cum au fost păstrate dar n-arată a telefoane de 10 ani.
 23. Off Topic V3

  Cineva care se poate lipsi de o pereche de căști? 😈😈😈 #pieledecocoș
 24. Off Topic V3

  Toată lumea e în vacanță, doar eu muncesc
×

Important Information

Terms of Use