Clicky

Jump to content

S.Silvan

Gold Member
 • Content count

  524
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About S.Silvan

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/02/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  iPhone 5
 1. Noutati despre procesoarele INTEL

  Yup! Noile procesoare sunt bune pentru noi fiindca cele vechi scad la preț. . Eu aștept Zen urile și apoi îmi fac un desktop. Nu vreau să-mi bag unghia în gat sau ceva.... [emoji23] [emoji23] From S7 Edge with text.
 2. Eu folosesc BitDefender și sunt foarte mulțumit. Îl am pe desktop de ani buni și de vreun an și pe telefon. Nu m-a încurcat sau îngreunat vreun task. Scanează tot ce intra pe telefon și ma avertizează dacă e ceva, eu oricum am grija unde intru și ce downloadez dar în caz ca apăs aiurea sau ceva îl am acolo. Plus ca pot bloca telefonul și șterge tot ce e prin el chiar dacă cumva nu o pot face din google. From S7 Edge with text.
 3. Noutati despre procesoarele INTEL

  Nu au cum sa mai sara în performanta asa mult. De aceea au și distrus tic toc ul pentru ca ar fi cheltuit foarte mult de la 10nm în jos și trebuie sa stea mai mult acum pe 14nm și la vremea lui pe 10nm și tot asa. Deja am ajuns bine. Ce fac ei acum este tweaking, e normal și bine sa ai 8-10% creștere la un refresh. Acum sa vedem ce performante vor aduce Zen urile ca ieftine știm deja ca vor fi. From S7 Edge with text.
 4. PC-u to TV Smart

  Rămân doar 2 posibilități: prostie cruntă sau incultură grasă. Eu când scriu într-o limba pe care nu o stăpânesc sau o stăpânesc chiar și avansat dar nu nativ folosesc un autocorrect/spelling check...for fuck sake omule ai un scris mai mult decât grețos. Și măcar de aveau logica greșelile gramaticale dar nici coerență și fluiditate nu ai. From S7 Edge with text.
 5. HDD 100% usage

  Sunt multe care rulează continuu, problema e sa nu folosească 100% din HDD sau procesor. Dacă vrei putem sa ne auzim pe Skype, mai nou are funcție ca team viewer și vedem cum rezolvam. From S7 Edge with text.
 6. HDD 100% usage

  Eu de 3 ani nu am probleme cu win 8.1/10 și BitDefender. Nu am reinstalat Windows-ul de când am cumpărat laptopul și merge brici. Sigur e un cumul de factori, vezi în task manager ce-ți folosește la maxim HDD ul. Nu e normal sa stea în 100% dacă nu faci într-adevăr ceva solicitant gen utorrent sa vezi care cedează primul hddul sau banda de net . Sfatul meu e sa iei un ssd,reinstalezi Windows-ul pe ssd și ții HDD ul de 1tb ca stocare, dacă nu folosești unitatea de dvd îl bagi acolo cu un adaptor(bay) e 2-3 dolari pe ebay. Încearcă alt program de scris, Nero e destul destul vechi și ultima oara când l-am folosit acum multi ani dădea erori și făcea pe nebunul....oricum când sta pe baterie e mai leneș procesorul dar vezi sa fie pe high performance și sa nu ai setate chestii de Power saving prin opțiunile de Power ale Windows-ului. From S7 Edge with text.
 7. 4G Digi

  4G=LTE e doar o chestie de notație. La Vodafone oricum ai nelimitat(sau ceva asemănător,oricum mai multe minute decât poate cineva sa consume în era internetului când toată lumea vorbește pe net fie prin mesaje fie prin voce Aka whatsapp Skype etc) la cartelele de peste 6-7 euro asa ca poți sa și vorbești. From S7 Edge with text.
 8. Link-ul zilei 02

  S-au gândit sa rebranduiasca mașinile, poate nu se prinde lumea. Vorba aia....totul e fum și oglinzi [emoji23] [emoji23] [emoji23] From S7 Edge with text.
 9. Link-ul zilei 02

  R.I.P. From S7 Edge with text.
 10. Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Folosești căști:)) măcar funcția asta o are [emoji23] From S7 Edge with text.
 11. Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Dacă nu eram obligat sa schimb telefonul acum 2 luni chiar ma tenta grav mix-ul. Sunt totuși curios sa vad un drop test pe bune, primele erau cam făcături și nimic filmat live sau ceva. From S7 Edge with text.
 12. Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Ați văzut testul de durabilitate a lui xiaomi mix de pe canalul lui Jerry Rig? Mi se pare ca le da clasa tuturor despre cum se construiește un smartphone, din pct de vedere al materialelor și construcției. From S7 Edge with text.
 13. Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Exista 3.1 type A și type C From S7 Edge with text.
 14. S7 edge, nova launcher, flight flat minimalist icons From S7 Edge with text.
 15. Poze facute cu telefonul

  Ești un caz fericit alții fac unde apuca...locuri strategice și toate cele dar nu la fel de convenabil precum o floare pana la urma e îngrășământ. From S7 Edge with text.
×

Important Information

Terms of Use