Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Posts

  18,165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  247

Innoxius last won the day on January 18

Innoxius had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Model Telefon
  OnePlus 7
 • Model Tabletă
  Samsung Galaxy Tab A 10.1
 • Model Purtabil
  Fossil Q Activist

Recent Profile Visitors

7,549 profile views

Innoxius's Achievements

 1. Innoxius

  Off Topic V3

  Photographer Finds Polar Bears That Took Over Abandoned Buildings
 2. Innoxius

  Off Topic V3

  Doar mie mi s-a parut Matrix 4 o mare l...bă trista?
 3. Innoxius

  Off Topic V3

  Cand am vazut "Beth Hart Live in Brezoi" am zis "cine a fost ala care a facut greseala asta? Si ce ar fi vrut sa scrie in loc de Brezoi?" Plus ca "Beth Hart Live in Brezoi" suna ca imnul american cantat in ruseste de un stadion plin cu chinezi. M-am interesat si a avut nu unul, ci cinci concerte la Brezoi. "Summer Camp Brezoi 2021" mai exact. Nu stiu daca s-au strans spectatori pentru 5 intalniri. So, laidiz and gentlemăns, Beth Hart laivinbrezoi.
 4. Innoxius

  Off Topic V3

  Probabil a fost in compensatie la ce le-am scris eu la o chestie de 1.000 de lei care peste tot era maxim 500. Mi-au zis ca nu pot face review daca nu am cumparat.
 5. Innoxius

  Off Topic V3

  Românisme. Dai 5 stele si zici "Excelent" la un produs pe care nici nu l-ai primit inca. Sau: intrebi in zona de review cand iti vine pachetul. Care e nivelul urmator? Sa returnezi un produs nesosit inca? Sa cumperi ceva neprodus inca si sa-i faci review?
 6. Innoxius

  Off Topic V3

  Vrei, nu vrei, bea Grigore agheasma.
 7. Innoxius

  Off Topic V3

  Zice Chrome ca a detectat un abuz automat al Google. Asta mi se pare ironic. Daca e de la extensie, cum sa zici ca abuzul e de la Google? Si inca automat. Ce e aia abuz automat?. Inteleg sa fie de la un alt site, obscur, pastorit pe persoana fizica de facatorul extensiei. Si cum sa-si atace - ma rog, sa abuzeze - Google propriul produs? Oricum, imi cer scuze la Google, sunt altii mai prosti. Un ieșean a încercat să desfacă un obuz cu bormașina. E în stare gravă la spital, și-a pierdut o mână și un ochi
 8. Innoxius

  Off Topic V3

  WTF? Caut ceva pe Google, in Chrome. Deci Google ii trage la gioale lui Chrome? Mai lipsea sa fac asta de pe un Pixel sau un Chromebook. Cred ca imi si tragea una peste față.
 9. Innoxius

  Bancuri

  Eva: Adame, tu ma mai iubesti? Adam: Vezi o alta optiune prin zona?
 10. Innoxius

  Off Topic V3

  Am vrut sa vad ce masini sunt cu livrare rapida, nu sa vad cat e de rapida livrarea rapida. Si am vazut.
 11. Innoxius

  Off Topic V3

  COP sunt adunarile in care oamenii importanti ai planetei se aduna sa vada cum sa scada concentratia de codoi. Sa le zica cineva sa nu se mai intalneasca, ca poate atunci scade concentratia de codoi. Eu cred ca ei acolo fac multe, multe focuri de tabara si gratare si de aia creste concentratia de codoi.
 12. Innoxius

  Off Topic V3

  L-aș lua. Dar așa, fără poză? Dacă mă trezesc cu o Lamborghini? Unde o țin parcată? Emag, dacă întrebați.
 13. Innoxius

  Off Topic V3

  Cică pe baza a ceea ce ascult, adaug la favorite, alea, alea. Păi ce să mai aleg, măi Spotify, că e clar. Sau era un test Pisa?
 14. Innoxius

  Off Topic V3

  Categoric nu. N-am citit ce poate ala, dar eu, care sunt adeptul "cumpar ce am nevoie" si la cati producatori am schimbat, iti dai seama ca sunt pentru.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use