Jump to content

Innoxius

Admin
 • Content count

  16,680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  855

Innoxius last won the day on October 20

Innoxius had the most liked content!

About Innoxius

 • Rank
  Administrator de bloc
 • Birthday February 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Model Telefon
  Huawei Mate 8
 • Model Purtabil
  Xiaomi Mi Band

Recent Profile Visitors

1,728 profile views
 1. Funny stuff

  Cel mai mare dinozaur descoperit în Țara Hațegului a primit numele din imagine. Eu mă întreb ce e, maghiarul dacic sau dacul unguresc?
 2. Poze facute cu telefonul

  Băieți, ăla nu e comerț, e evaziune fiscală
 3. MyVodafone

  Mie mi-au dat-o pe un an
 4. Poze facute cu telefonul

  Comert, frate. Levantul e Levant, nu se joaca.
 5. Ce te-a făcut să zici "wow" azi !

  Nu azi, dar luna asta. Intr-o tara unde apa e pe sponci, iti pui mintea la contributie si ajungi la asta Nu stiu cum functioneaza. E din plastic, chestia aia de sub eticheta pare un senzor, dar nu s-a intamplat nimic dupa ce m-am indepartat. Si cu toate ca era cald (langa Marea Moarta era minunea), nu miroasea absolut deloc.
 6. Operatori mobili din alte țări

  M-a lămurit un domn din grup, al cărui fiu lucrează la Vodafone. E de la ei. Ceva cu relația dintre Vodafone și operatorii locali. Oricum, le mulțumesc că au grijă de banii mei. Nu doar din greșeală, dar nici măcar intenționat nu aveam cum să cheltui 10 € / 1 MB Bine, nici la call-center-ul din țară la care ar fi trebuit să sun în cazul în care trebuia să mă folosesc de asigurarea medicală nu puteam să sun. Sau la ambulanță, poliție. Dar asta nu e treaba Vodafone, ei se ocupă cu altele.
 7. Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

  Crezi ca scap asa usor de Mossad?
 8. Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

  E clar. Evreii conduc lumea. Cand am aterizat la Tel Aviv, instant mi-au intrat pe telefon reclamele israeliene. Acum, sunt ajuns de 36 de ore in tara si tot reclame israeliene am in continuare.
 9. Videoclip-uri facute cu telefonul

  Da' cine a avut curajul să le filmeze?
 10. Videoclip-uri facute cu telefonul

  Cele mai sexy agente Mossad https://drive.google.com/open?id=0BwyhUkxlaumvVFJTVUNhaHhod28 https://drive.google.com/open?id=0BwyhUkxlaumvbDVsdDNzeHdUcm8
 11. Off Topic V3

  V-ati tinut de prostii cat am fost plecat pe alt continent. Benzina 5,09? Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu.
 12. Poze facute cu telefonul

  Și cu asta, basta.
 13. Poze facute cu telefonul

  Nu cred. Și în vest e plin de ei. Diferența este că în Israel nu au nici o reținere și nu au auzit de corectitudinea politică. Ca să nu mai zic că pe un coleg l-a întrebat azi la controlul de securitate, deci la ieșire, prenumele și numele după căsătorie al surorii. Le aveau pe ecran.
 14. Poze facute cu telefonul

  În drum spre aeroport, mai mergem la un lăcaș de cult. Pe drum zice ghidul: - Mergem la o biserică relativ nouă... A, ceva din anii '90, hai '80, mă gândesc eu. El continuă: - ... construită de cruciați Mda, în țara cu cel mai vechi oraș locuit încontinuu (Ierihon), o biserică făcută de cruciați e „relativ nouă“. Acum, că am ajuns în aeroportul „Ben Gurion“, pot zice că părerea personală legat de securitate este că, ca turist, cred că am fost mai în siguranță în Israel și Cisiordania decât aș fi fost în Vestul Europei.
 15. Poze facute cu telefonul

  Aia era ședința de Stat Major, în care hotărau ordinul de atac pe ziua aia.
×

Important Information

Terms of Use