Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Innoxius

Admin
 • Content count

  16.564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  837

Everything posted by Innoxius

 1. Nu începeți iar. Am deschis mai demult un topic de versus.
 2. Poze facute cu telefonul

  Cred ca pisica pazea Audi
 3. Poze facute cu telefonul

  Barman, o cinzeacă de lapte la băiatu'
 4. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Hop si eu, la spartul targului. La Multi Ani.
 5. Firme de curierat

  La mine e in partea ailalta a orasului, dar tot cu ridicare din showroom. Pentru ca programul mi-l fac cum vreau eu, nu cum vrea curierul.
 6. Funny stuff

  De aici
 7. Daca tot se dau DeX-uri la pachet cu Note 8, poate va foloseste DeX MAX - Tweak for Samsung DeX
 8. Cum e vremea?

  Da. Eu n-am mai văzut din astea de când sunt.
 9. România Uimitoare

  Mutat furtuna la vreme
 10. De ce doar poze ? Sa punem si video
 11. Cum e vremea?

  https://m.facebook.com/groups/1446575818923455?view=permalink&id=1952515874996111 City Managerul a făcut apel să se posteze unde sunt probleme pentru a interveni.
 12. Cum e vremea?

  Nu se mai mișcă nici o frunză. Parcă nici nu s-ar fi întâmplat nimic. Prin oraș e ca în filmele americane cu cataclisme naturale.
 13. Cum e vremea?

  La ce furtună „uimitoare“ a fost acum, n-aș garanta că nu pleacă
 14. Funny stuff

  Nu, doar fata
 15. Poze facute cu telefonul

  Bucuresti. Se stie ca acolo circula fiecare cum vrea, de aia sunt toti pe stanga Ai fost la CW sa-ti ridici Note 8-ul?
 16. România Uimitoare

  Asa. Oricum, puteai sa o bagi la inaintare pe aia cu cutremurul
 17. România Uimitoare

  Pe bune? La un coleg? 1 euro? Spune-mi ca a fost doar un test.
 18. Poze facute cu telefonul

  Ai dus unde? La fotograf?
 19. România Uimitoare

  Pai, detaliaza, ca poate el nici nu stie
 20. Da, probabil la Huawei e un feature, s-au gandit sa nu fim deranjati Pana la urma m-am obisnuit cu ideea. Oricum, nu trece mult timp dupa ce am ajuns acasa pana il activez. Deranjat e ca imi suna tare, ca de fapt asa mi-am dat seama, dar pusesem in cârca lui Droid Automation. Am un script care se activeaza la plecare (pe baza faptului ca nu mai sunt conectat la router) si pune sonorul la maxim si luminozitatea pe automat, la venire (mai exact cand se conecteaza la router) da sonorul la mediu si luminozitatea la o valoare fixa.
 21. Ajung acasă, telefonul e adormit în buzunar, nu se conectează la WiFi (pe 5 GHz) decât după ce îl deblochez. Face așa de cca. o săptămână, abia acum am observat. Nici o actualizare nouă, nimic schimbat la router, aceleași setări în telefon legate de conectare automată la rețele WiFi cunoscute (Wi-Fi+ îi zice la Huawei), Link+ activat prin toate rețelele (cu toate că nu cred să aibă influență asta). Nu am cu ce altă rețea să verific.
 22. Am zis, n-am modificat nimic. Actualizarile de SO le am pe manual, nu se fac fara sa accept, oricum am verificat si e veche, mult inainte. Acum am fost plecat pentru mai mult timp si chestia cu activare/dezactivare automata WiFi de la Wi-Fi+ isi face treaba. Eram afara, WiFi oprit. Cum am intrat in apartament, WiFi s-a pornit si a facut scanarea retelelor aparand toate. Pana la urma problema e cea din titlu, nu se conecteaza automat la retelele salvate decat in momentul in care il trezesc, chiar si numai de la butonul Power, in lock-screen.
 23. Na, cu ce pierdem timpul. Adică l-ai luat de la Orange și îți faci probleme? Credeam că-i luat din parcare, de la minoritari și de aia ai emoții.
×

Important Information

Terms of Use