Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Content Count

  18,112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  199

Everything posted by Innoxius

 1. Innoxius

  Off Topic V3

  Forumul trebuie să rămână pentru moși ca noi.
 2. History of Charts: Who Invented This Chart Type?
 3. Ce e interesant e ca eu mai intram pe alea de la care nu primesc notificari. Adica intram (si intru) pe Gmail sa vad mesaje personale. Doar ca nu raspundeam imediat la notificare Gmail ziua sau Outlook seara. In schimb deschid imediat Outlook peste zi. De aici deduc ca a invatat care sunt pentru mine prioritare si intre ce ore.
 4. Al meu s-a învățat ca, în timpul "programului de lucru", aprox. 8:30 - 17:00, să nu mă mai notifice la Gmail, doar la uațap și Outlook. Doar dacă iî trezesc încep să piuie toate alea. Mai pe seară, invers. Dăștept tare chinezul din telefon.
 5. Pai da frate Like la baiatu', ce, io muncesc degeaba in folosul comunitatii?
 6. Și dacă am fi spus-o noi, s-ar fi supărat.
 7. Innoxius

  Bancuri

  Patriotism Ieri, am găsit-o pe nevastă-mea cu un ungur în pat. – Şi ce i-ai spus? – Păi ce să-i spun?! Eu sunt român, nu vorbesc ungurește !
 8. Innoxius

  Off Topic V3

  Nu cumpăr dupe oleics.
 9. Innoxius

  Off Topic V3

  Pentru distanțarea socială. Mai multe grupuri înseamnă mai puțin oameni într-un grup, deci șanse mai mici să strănute unul pe tine.
 10. De când caut niște foi de înșelat și niște cearșafuri fotografice, ca să pot învăța în timp ce trag.
 11. Innoxius

  Funny stuff

  7 avantaje ale utilizatorilor de Android 7 avantaje ale utilizatorilor de iPhone
 12. Ce salarii au angajaţii Google: Cât câştigă IT-iştii sau managerii de marketing ai companiei
 13. A mea e în capătul celălalt. De multe ori nu se aprinde și tot la buton ajung.
 14. Ora o indică și a mea. Dar eu nu sunt calic, dacă vreau să citesc ora, ridic brațul și se aprinde ecranul. Am înțeles că tu nu ai nici măcar asta setată. Normal că ține ca la săraki.
 15. Chiar ma plictiseam, negasind raspuns la intrebarea "Pentru ce as mai putea lua un credit?" https://www.emag.ro/suport-telefon-select-rtv-metal-negru-73x85x90-mm-stosta-1/pd/D2P77YMBM/
 16. Scriti si vo ma putn pe formuri STUDIU În 2245, jumătate din greutatea Pământului ar putea fi reprezentată de datele digitale
 17. Innoxius

  Bancuri

  Poliția germană și cea rusă au găsit, prin cooperare rodnică, o metodă eficientă de a reține oamenii în casă în vremea Covid-ului. Patrulează pe străzi și fac anunțuri din mașină cu megafoanele. În Germania, în limba rusă. În Rusia, în limba germană.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use