Clicky

Jump to content
  1. n_iulian

    n_iulian

  2. axl666

    axl666

  3. Feri

    Feri

  4. Alpe d'Huez

    Alpe d'Huez

  5. Innoxius

    Innoxius

  • Similar Content

    • By Cristian Dinica
      Salut,
      Ce ați alege între Samsung S8 și huawei mate 10 pro? De ce?
      Credeți că o să primească curând update la android p?
    • By Sute Int
      Salut, imi caut un telefon la un pret sub 1599 (pret intreg fara reduceri). Ma intereseaza peroformanta cameriei si lipsa lagului, daca se poate sa ruleze si aplicatii / jocuri, 3D sau incarcate de efecte macar decent, este ok. Mersi de ajutor.
       
    • By Retrx Boy
      Salut doresc sa achizitionez un telefon bun sub 1500 de lei si am nevoie de ajutor din partea unor persoane mai informate.
      Cel mai mult ma intereseaza performanta telefonului.
      Multumesc in avans si astept recomandarile 
    • By Mihai
      Salutare. Nu am crezut că voi ajunge aici, dar vreau sfatul vostru. Aș putea renunța la Nexus 5 acum, dându-l tatălui meu (și-a stricat telefonul pe care-l are) și eu aș putea lua ceva nou. Întrebarea mea este dacă merită upgrade-ul? Vreau neapărat telefon cu OIS, cu minim 32 GB memorie internă, eventual cu DAC încorporat cum are LG V10, cu slot de card, care să mă țină măcar 2 ani (am Nexus-ul de 2 ani și 1 lună) și care să nu coste nici la nivelul lui S7/S7 Edge. Știu că vreau multe, dar știu că unii dintre voi au cumpărat recent telefoane noi. Aș putea lua telefonul în 12 rate, dar numai ca ultimă alegere.
       
      Nu mai vreau Nexus-uri, dacă aveau slot de card făceam un compromis și continuam cu Nexus, pentru că sunt cele mai ușor de modat.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use