Clicky

Jump to content

Mihai

Moderators
 • Content count

  3,442
 • Joined

 • Last visited

About Mihai

 • Rank
  Mister Neo
 • Birthday 01/29/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://mihai.discuta-liber.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania.
 • Interests
  Sunt pasionat de IT, tehnologie, calatorii, filme, drone si de Steaua
 • Model Telefon
  LG G4, Nexus 5, HTC Evo 3D
 • Model Tabletă
  Huawei Mediapad M3 WiFi
 • Model Purtabil
  Nici unul

Recent Profile Visitors

906 profile views
 1. Funny stuff

  @Andrei P. nu sunt pe Digi, sunt pe Oranj. E clar că cineva vinde numerele de telefon.
 2. Funny stuff

  Am primit și eu fix același mesaj de la același număr cu aceleși greșeli de scriere. Cine știe de unde are numărul meu...
 3. La mulți ani celui mai tare/corect/bun/omenos/de gașcă administrator de bloc @Innoxius (inserați acolo oricare alte cuvinte bune doriți)
 4. @Vitamina ce nu ți-a plăcut la M3? Eu nu i-am găsit cusur, sincer vorbesc. Chiar și cu MarshMallow funcționa bine. Despre T3 nu pot să spun nimic.
 5. Dar ați riscat puțin cumpărând-o de pe afară. Eu recomandam Mediapad M3, dar nu se prea mai găsește, iar varianta 4G e și mai rară. Eu am Mediapad M3 WiFi. Mediapad M3 e la nivel cu Tab 4 Plus de la Lenovo. Și Mediapad-ul stă bine cu bateria, are Nougat oficial, update de securitate din noiembrie 2017. Nici Huawei nu stă prea strălucit la update-uri, dar modelul meu a primit relativ repede update-urile. Să te bucuri cât mai mult de Tab 4 Plus Am auzit lucruri bune despre ea.
 6. Redtube ÎNCĂ e disponibil în România Profită din plin Nici Play Movies nu m-ar interesa atât de mult, mai ales pentru că nu pot face sharing la cont așa cum fac la Netflix sau HBO Go.
 7. @Feri: ai mare grijă cu memoriile comandate din afara UE, nu mai vorbesc din afara țării. Eu unul prefer să pot beneficia de garanție. Nu merită achiziția de pe Amazon, mai ales din SUA.
 8. Interesant. E serviciul de video on-demand cu plată, nu? Nu e rău, pe mine personal nu mă interesează Youtube Red momentan. Nu există conținut pentru care aș plăti. Netflix + HBO Go sunt de ajuns pentru mine și e foarte dificil pentru Red să concureze cu cei doi.
 9. Link-ul zilei 02

  Mică observație: nu toate încărcătoarele din China sunt fake. Trebuie să avem mare atenție la ce comandăm, ne putem zgârci la 2-3 euro și ne stricăm telefoane de 4-5-600 de euro sau mai scumpe.
 10. @Feri: caută manualul sau lista de memorii compatibile cu laptopul tău. Memoria găsită de tine e Samsung, după cod. Am pescuit de pe site-ul Lenovo tipul de memorie care e compatibil cu Lenovo T430 al tău https://support.lenovo.com/us/en/solutions/pd024221. Acolo scrie că trebuie să fie "PC3-12800 DDR3-1600 SODIMM". E important să aibă aceeași latență ca memoria existentă. Memoria de pe eMag s-ar potrivi, spun eu. @Deio ar trebui să-ți dea cel mai sigur sfat.
 11. Ce filme mai vizionam

  Și mie mi-a plăcut Wind River. Am mai văzut War for the planet of the apes - îi dau un 7 din 10.
 12. Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

  Fata care a picat examenul e din SUA, dar acolo sunt și mai mulți proști. Cred că poți să auzi cum crește numărul lor, au curaj acum cu Trump președinte. Azi am dat pe Rock FM dimineață la emisiunea lui Răzvan Exarhu (mai corect spus am asculat-o în mașină pe drum). Azi a avut invitat un rector de la una din facultățile din București (bănuiesc eu). Vorbeau, printre altele, despre cât de prost se exprimă miniștrii. Una din scuzele lor (GOGONATE)a fost că erau emoționați. Aiurea, doar atât știu. Se spunea că s-a dat vina pe școală, că e slabă. Nici ăsta nu e un motiv real, s-a spus că școala nu scoate oameni proști. Se spunea că e greu să mai ceri unor copii să dea examene în condițiile în care miniștii sunt atât de iliterați. Ce e și mai grav este că ei nu-și dau seama când greșesc, lor li se pare normal să vorbească așa.
 13. Funny stuff

  Poate la coreeni nu costă atât de mult ca la noi. Ouăle
 14. LG G3 - probabil telefonul anului 2014 (hands-on, unboxing, review...)

  Asta da cadou de Crăciun. Eu sper să nu ajung la așa ceva cu al meu G4. @fLu, încă mai funcționează. Aștept Android P pe G4, Nougat-ul nu a apărut încă, iar Oreo sigur îl sare
 15. Off Topic V3

  @DTTR: nu contează dacă e rootat sau nu, cât timp bootloader-ul e deblocat. Eu nu mai încerc pe al meu G4. Am S6 de la muncă pe care-l păstrez neatins. Legat de Samsung, eu am fugit de telefoanele lor mult timp, ca să dau o șansă HTC, LG și altora. Se pare că nu am de ales și că voi cumpăra primul meu telefon Samsung în mod voit. Mă bate tare gândul să iau un S9, dar aștept știrile, apoi lansarea și pe urmă prețul. Anul trecut am avut o surpriză plăcută cu S8, în sensul că prețurile s-au păstrat la fel ca la S7 și compania. Note 8 a avut preț de coca, dar eu nu sunt interesat de Note 8.
×

Important Information

Terms of Use