Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Mihai

Moderators
 • Content count

  3.282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Mihai last won the day on June 27

Mihai had the most liked content!

About Mihai

 • Rank
  Mister Neo
 • Birthday 29.01.1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://mihai.discuta-liber.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania.
 • Interests
  Sunt pasionat de IT, tehnologie, calatorii, filme, drone si de Steaua
 • Model Telefon
  LG G4, Nexus 5, HTC Evo 3D
 • Model Tabletă
  Huawei Mediapad M3 WiFi
 • Model Purtabil
  Nici unul

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. Cine/ce asculta-melodii si comentarii

  Gata cu offtopicul. De acum încolo șterg oricare postare offtopic.
 2. Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Nu mi-am dat seama că trebuia să mă opresc după 3 de 9. Mulțumesc de atenționare
 3. Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Link-urile sunt bune, am corectat mesajul inițial.
 4. Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  TV-ul ăsta costă 1999 la eMag și Altex https://altex.ro/televizor-led-smart-ultra-hd-webos-3-0-123cm-lg-49uh6107. E un TV 4K foarte bun la preț excelent. Eu mai trag de al meu LG 3D de 42 de inci. Link eMag https://www.emag.ro/televizor-led-smart-lg-123-cm-4k-ultra-hd-49uh6107/pd/DYMKC3BBM/
 5. Am integrat Tapatalk

  Am încercat cu mail-ul și cu username-ul, la mine nu merge încă.
 6. Poze facute cu telefonul

  Foarte frumoase pozele și încadrarea, @Greuceanu. Dacă-s făcute cu Note 5, senzorul lui foto încă mai bate fundul (kicks ass). La Galați au fost 21 de grade, acum sunt 29.
 7. Noua versiune de Forum (semnalare probleme)

  Am încercat cum a sugerat Ervin, dar eu nu folosesc adresa de Gmail pe forum și nu a mers așa. Îmi apare în continuare eroarea ca la @andreihey.
 8. Cine/ce asculta-melodii si comentarii

  Vorba ieftină
 9. Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

  E în spate, e Ilie Năstase.
 10. Noua versiune de Forum (semnalare probleme)

  Acum îmi dă eroare CSRF_FAIL când încerc să intru pe Tapatalk. Am mai încercat și zilele trecute, tot nu mergea.
 11. Club 40+

  Am intrat aici pentru că am vrut să verific dacă e legat de vârstă. La mine sunt doar 37 acum. Nu merge Tapatalk pe mobile ca să postez vreun screenshot.
 12. S8 a costat 3600 de lei la lansare, S7 a fost tot pe acolo. O să vedem care va fi prețul lui Note 8, dar având în vedere că are variante cu 32 sau 64 GB memorie internă, varianta cea mai ieftină va fi sub 4000 de lei, dacă nu chiar pe la 3800 lei. De ce nu vreau eu buton fizic? Pentru că se câștigă spațiu pe ecran, arată mai bine și senzorul de amprentă poate înlocui butonul fizic fără probleme. La Mediapad M3 nici nu am butoanele software pe ecran și merge de minune.
 13. Eu am așteptat de mult ca Samsung să renunțe la butonul fizic. Spuneți și voi dacă S8/S8+ nu arată acum aproape perfect. Până și Apple va renunța la butonul fizic. Edit: la 3200 Note 7 FE are preț chiar bun. Nu cred că noul Note va trece de 4000 de lei. Gândiți-vă că între Note 7 și Note 8 nu sunt așa mari diferențe și multă lume a spus că S8 va costa progresiv mai mult (chiar și eu înainte de lansare), dar a avut și are preț chiar decent față de anul trecut, cel puțin în lei.
 14. Poate mulți dintre voi nici nu au auzit de serial, dar eu voiam de mult să-l văd. Alături de Third Rock from the Sun (A treia planetă de la Soare) e unul din serialele care au pavat calea pentru The Big Bang Theory, How I Met Your Mother și altele de genul ăsta. Mulți dintre actorii tineri din serial și-au cizelat actoria cât timp au făcut parte din distribuție (apar și mulți actori sau celebrități pe post de invitat special). Vă recomand serialul atunci când vreți ceva lejer, eu am reușit să termin primul sezon după vreo 2 săptămâni. Fiecare sezon are 24 de episoade. http://that70sshow.wikia.com/wiki/That_'70s_Show
×

Important Information

Terms of Use