Jump to content

Mihai

Moderators
 • Content count

  3,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Mihai last won the day on June 27

Mihai had the most liked content!

About Mihai

 • Rank
  Mister Neo
 • Birthday 01/29/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://mihai.discuta-liber.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania.
 • Interests
  Sunt pasionat de IT, tehnologie, calatorii, filme, drone si de Steaua
 • Model Telefon
  LG G4, Nexus 5, HTC Evo 3D
 • Model Tabletă
  Huawei Mediapad M3 WiFi
 • Model Purtabil
  Nici unul

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. Am integrat Tapatalk

  Mie îmi merg toate în afară de Mobilissimo. Am încercat deconectarea Tapatalk de contul de pe forum, nu a mers nimic. Am făcut sesizare la Tapatalk, poate au vreo idee. Nu m-au conectat încă.
 2. Am integrat Tapatalk

  Dacă te referi la Tapatalk pe Mobilissimo, de când s-a făcut trecerea la noua versiune de forum, eu nu am mai reușit să mă loghez în nici un fel. Între timp am trecut la alt ROM pe G4 și eroarea a rămas aceeași.
 3. ZeroPhone, telefon pe baza unui Raspberry Pi https://hackaday.io/project/19035-zerophone-a-raspberry-pi-smartphone/log/69034-how-i-use-my-zerophone-part-1. A-MA-ZING!
 4. Link-ul zilei 02

  Nu am avut o familie impecabilă, ai mei nu au divorțat, poate asta a fost diferența, am trăit și eu cu lipsuri, dar știu că ai mei eu făcut tot ce au putut, astea erau vremurile pe atunci. Am avut însă parte de bunici care ne-au susținut (mai ales cei din partea tatălui). Puteam și eu să ajung mai rău decât sunt acum, dar m-am luptat să fiu un om bun tocmai din cauza greutăților pe care le-am avut. Poate dacă aș fi avut o viață mai ușoară nu aș fi apreciat viața la adevărata valoare. Am cunoscut câteva persoane care au avut de toate, dar care nu erau oameni buni.
 5. Link-ul zilei 02

  A înnebunit lumea cu exploit-urile. Nu cred că a înțeles cineva ce e de fapt KRACK. Permite interceptarea de pachete și nu e dracul atât de negru. Cei care au descoperit KRACK au scris AICI cu ce se mănâncă KRACK. Deja toată lumea cere patch-uri pe kernel și pe ROM-uri pentru KRACK. Sunt sătul de KRACK.
 6. Revin cu o actualizare despre actualizările Microsoft. Se pare că nu trebuia să folosesc Windows Update, ci tool-ul intern al companiei. Acolo am găsit actualizări pe care le-a putut instala fără probleme. Puteau să dezactiveze Windows Update care mă bâzâie să dau restart. Dar stai, nu mai avem controlul. Bravo, Microsoft.
 7. Funny stuff

  @Innoxius: habar nu am. Are legătură cu un font?
 8. LG G4 - discutii

  Pentru cine e interesat de camera lui G4. Există build-uri bazate pe LineageOS sau AOSP în care G4 face poze la fel de bune ca pe ROM-urile stock LG. Am avut o discuție cu Kessaras, developerul Titan kernel și am aflat lucruri extrem de interesante. Kessaras a făcut variante de kernel pentru LineageOS/AOSP, se găsesc în topicul kernel-ului https://forum.xda-developers.com/g4/development/g4-t3667878. Cele două ROM-uri despre care Kessaras spunea că sunt la zi cu firmware-ul pentru cameră, bluetooth și restul sunt https://forum.xda-developers.com/g4/development/g4-cypheros-t3680102 și build-urile de LineageOS neoficial făcute de genesixxbf3 https://host.llamasweet.tech/?dir=genesixx/LineageOS/h815. Asta înseamnă că putem folosi camera la potențialul ei și pe ROM-uri AOSP sau LineageOS. În topicul lui A.O.S.C.P: CypherOS se găsește link către Snapdragon Camera care funcționează foarte bine și scoate poze de calitate. Snapdragon Camera merge instalată și pe ROM-ul stock LG cu Nougat.
 9. Link-ul zilei 02

  Și una mai tristă. Cică atunci când se simt singuri sau izolați, cică bărbații recurg la arme. Eu nu pot să înțeleg astfel de atitudini și am avut o copilărie mai grea pentru că am fost crescut să fiu mereu corect, să nu înjur, să nu mint, să fiu bun și așa mai departe. Am avut o perioadă când nu făceam socializam cu alții (pubertatea m-a lovit bine de tot). Nu am simțit decât că vreau să-mi fac mie rău, poate au simțit și alții la fel, dar mi-a trecut repede pentru că mi-am dat seama cât de mult rău le-aș face celor din jurul meu. Am avut niște colegi în liceu care m-au ajutat mult să văd lumea așa cum este și nu atât de neagră. Apoi am realizat că e nevoie de multă convingere din partea mea către mine să scap de obiceiuri rele și să modelez lumea pe placul meu, să-mi fac mediul mai bun pentru mine (dacă mi se permite exprimarea puțin forțată). https://byrslf.co/thoughts-on-the-vegas-shooting-14af397cee2c
 10. Se pare că Xposed pentru Nougat a apărut în sfârșit. El spune că lucrează deja la Xposed pentru Oreo și că se așteaptă să nu mai dureze așa mult ca la Nougat https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=74081902#post74081902.
 11. Cea mai interesantă fază este că pe laptopul de muncă, acest update magnific cere să dezinstalez niște aplicații corporate pe care oricum nu le pot atinge. Microsoft at its best here. Am ales să renunț la update, evident.
 12. Ce filme mai vizionam

  Foarte bun Shot Caller. Tocmai am văzut Blade Runner 2049. Mergeți să-l vedeți, merită din plin, atât spun.
 13. Sportivi români / Echipe românești

  Ostapenko e bună tocmai pentru că nu îi pasă de nimeni pe teren. Speram s-o bată Sorana. Nu-i bai, data viitoare. Acum s-o vedem pe Simona.
 14. LG G4 - discutii

  Ce fel de noroc e ăsta pe care ți-l faci cu mâna ta? Măcar G3 are Fulmics, G4 nu are. Al meu ma e încă în garanție până la anul în aprilie/mai 2018. Sper să nu aibă bootloop nici după aprilie sau mai 2018.
 15. LG G4 - discutii

  Există buildul oficial LG în Polonia (un beta) și cel oficial în Coreea. Totul merge foarte bine pe G4.
×

Important Information

Terms of Use