Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

La zi (telefoane/tablete/TVcast/operatori)

Forums

 1. Știri, informații, zvonuri

  Postați aici știrile, zvonurile și informațiile pe care le considerați de interes general. Puneți accent pe noutate, originalitate și inedit, iar informațiile de tip leak sunt chiar de dorit.

  5.571
  posts
 2. Discuții generale

  Discuții generale, purtate în special despre tehnologie și telecom, dar puteți deschide în acest loc și subiecte de discuții despre alte domenii conexe, interesante.

  18.122
  posts
 3. 7.639
  posts
 4. 107
  posts
 5. Sfaturi pentru achizitie telefoane sau tablete

  Sfaturi pentru achizitia de telefoane sau tablete. Informatii legate de magazinele online sau reale. Informatii legate de drepturile si indatoririle clientilor.

  7.610
  posts
 6. 283
  posts
 7. Sondaje de opinie

  Sondaje de opinie despre telefoane, producători, sisteme de operare și telecom în general.

  2.454
  posts
 8. Bazar

  Înainte de a posta anunțuri în secțiunea "Bazar", te rog să citești cu atenție regulamentul de postare (îl găsești sus în stânga după ce intri în sectiune)!

  3.800
  posts
×

Important Information

Terms of Use