Codrin112233 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Salut. Pot schimba imei-ul unui telefon pentru a nu mai putea fi gasit de politisti sau de proprietar? Telefonul este Samsung, dar nu cred ca va conta acest aspect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 De ce ai vrea sa faci acest lucru? Din câte știu eu nu cred că se poate. Trimis de pe LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Nu mai fura telefoane daca esti cu stratul adipos mai subtire si nu crezi ca ai rezista la racoare Alex Toma, Sebi, Kali and 4 others 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Doar mi-am pus aceasta intrebare,nu o voi face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Dar spui ca telefonul este samsung.... Deci... Ce sa înțelegem? Trimis de pe LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 (edited) Nici dacă mergi prin pădurile din Apuseni sa nu iei telefoane găsite pe jos.... Pot fi "otravite" :-P... Si iti pot face buba:) Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Edited March 2, 2014 by Kali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Exact:)) Nu trebuie sa îți faci griji... Nici daca vor nu o sa îl găsească Trimis de pe LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codrin112233 Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 A? Nu am furat ma nimica ) Eram doar curios daca ele pot fi localizate fara internet/gps activat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Codrin, un sfat: Deoarace aici o poți lua de la capăt sterge-ti contul si fa altul deoarece prima impresie contează. Trimis de pe LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Depinde al cui "a fost". Atunci poate fi gasit sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 A? Nu am furat ma nimica ) Eram doar curios daca ele pot fi localizate fara internet/gps activat Ba e clar ca l-ai furat. Sau, in cel mai bun caz, l-ai gasit. Altminteri, intrebai la modul general, in timp ce tu stiai exact despre ce marca vorbeai. Hmmmm...nu e bine deloc, domnule chestor, nu e bine deloc!!! Sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Da. Poti rescrie IMEI-urile. Nu iti zic cum ca nu esti fair-play deloc. Nu stiu cati ani ai dar mi se pare ca esti penibil. Saptamana trecuta era un user Ionut care tot prea-slavea Vodafone-ul. Unu' pe saptamana. Care urmeaza? Sebi, Andrei P., berila_mz and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Acum, ca ai primit raspunsul, inchidem. Si nu mai veni cu intrebari din astea. Andrei P., samyjuanito, Kali and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts