Clicky

Jump to content

Alex Toma

Gold Member
  • Posts

    577
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex Toma

  1. E3-ul meu are Snapdragon 400, grosime de 8.5 mm și arată mai bine decât acest telefon butucănos. Mie personal nu-mi prea place acest telefon, deși are un preț bun care ar puta conta pentru viitori cumpărători
  2. Cum n-am murit azi să mă joc puțin, dacă e cineva să-mi zică pe ce server
  3. Aș vrea și eu dacă se poate, ce server?
  4. Prea multe chestii inutile la Note 4 și prețul ar fi un lucuru de luat în considerare ,eu personal aș merge pe Note 3 .
  5. Uau ,minune la mine ,vezi dacă am fost copil cuminte și nu am deschis televizorul lunile astea .
  6. Sebi îți zic doar o chestie ,adblocker . Eu am ăla de 100 de MBS și la download am 12/15 la Oradea , că acasă la mine la țară abia am 2-3 maxim ,deci nu știu dacă ar merita neapărat.
  7. Nu înțeleg de ce ai avea nevoie de așa ceva ? Mi se par inutile și bloatware ,bine că la WP mai poți dezinstala din aplicații dar măcar pentru WP e bine că nu sunt tâmpenii oferite de operator.
  8. Acel moment cânt am trecut de la WP iar pe Android , damnit , și Angry Birds erau okay ,cam singurele jocuri care mă jucam din când în când.
  9. â€Avem un cablu d-ăla normal , cameră frontală și una dorsală†Genial
  10. Asta e â€meseria†lui , care e problema că spune regulile?
  11. Lemne ca lemne , eu în Oradea nu am primit încă căldură ,dar nici cu ăia portocalii nu mă pot plânge
  12. Am văzut asta acum câteva zile și am zis că ar merge .
  13. Dacă chiar ai nevoie de bliț și de o cameră frontală (slabă oricum) atunci du-te și cumpără-ți E3 ,dar dacă nu , 630 fară nicio îndoială . Iar E1 nici nu se pune în discuție este prea mic . E3 cât și 630 au Snapdragon 400 , doar că Sony-ul are 1 GB de RAM față de cei 512 a lui 630 ,dar asta nu este un motiv să nu îl iei deoarece , rulează destule jocuri și cu o cantitatea mai mică de RAM ,dar este alegerea ta . Dacă vrei customizare du-te pe E3 dar dacă vrei doar să funcționeze bine ,atunci cumpără 630-ul .
  14. Andra are frate ? Sincer nu-mi pare rău de Maya ăsta că nu moare de foame iar muzica lui nu mă atrage deloc ,e prea comercial atât el cât și mizieriile promovate în țara noastră . Și nu e ca și cum nu aș fi deschis la muzică nouă ținând cont că ascult de la rock ,rap (mai mult cel vechi),pop pâna la muzică electronică ,dar ce se promovează acum nu mă atrage deloc ,nu are vreun mesaj prea bun și nici măcar nu sună neapărat bine .
  15. @DTTR Da ce iți oferă pentru acel preț â€astronomic†?
  16. Prima dată mă găndeam ori la rapper ori la nas la propriu dar nici una nici alta ,dar sunt interesante.
  17. Nu am închis niciodată telefonul și nici nu am să o fac ,peste noapte , nu scot nici laptopul sau modemul din priză , și fix-ul sună atât de rar că mă întreb și de ce îl mai avem.
  18. Pentru mine nu este nicio pierdere , nu mi s-a parut foarte grozav , și de ce să te joci cu hack cand poți să te bucuri de frustrările și plăcerile unui joc freemium?
  19. Poate că sunt bune și toate cele ,dar eu personal nu le văd rostul , mi mi se par atât de practice și majoritatea trebuie să fie legate de un telefon de la același producător și doar cu unele modele ,apoi autonomia scăzută și prețul .
  20. Eu am digi mobil la țară și nu avem probleme cu semnalul niciodată nu am avut .
  21. @Feri Tu unde lucrezi ? *mă bate curiozitatea*
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use