Clicky

Jump to content

DragoÅŸ Rusu

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About DragoÅŸ Rusu

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  LG G3 D855
 1. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  De ceeee? Argumente, vă rog! Sunt în mare dilemă. Nu sunt genul care să schimbe telefonul din 6 în 6 luni.. vreau unul care să arate bine, să se miște bine, să fie bun în tot ce face.. Tot G3 ăla mă trage spre el
 2. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  Dar între G3 și S5? Ce alegeți?
 3. DragoÅŸ Rusu

  Vând Samsung Note 2 N7100 Titan Grey

  Se vinde cu cutia telefonului, încărcător, cablu de date, 3 huse. Aveți aici poze : Link Olx 950lei
 4. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  950 cer pe el. Arată ca nou.
 5. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  Încerc să-l vând de aproape 2 săptămâni și nimic.. Poate aștept eu prea mulți bani pe el, nu știu.. Gabi, am stylus și pe note 2.. Åžtiu cum e . Åžtiu că la note 3 , camera nu se descurcă foarte bine în condiții proaste de iluminat.. Camera e un factor care mă influențează la alegerea noului telefon.
 6. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  G3 are ecranul 2k. De ce zici că Z2 are ecran mai bun? :-? Oricum, care ar fi o diferență corectă între Note 2 și 3? În lei.. ?
 7. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  Dacă se poate mai bine, de ce nu? Eventual, dacă găsesc un schimb 2 pe 3 + o diferență corectă..
 8. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  Pentru apeluri .. Pentru tot ce se poate folosi un telefon : Apeluri, Diverse aplicații și jocuri, etc. Pentru că sunt cele mai bune dintre cele care mi le permit.. Mi-aș lua note 4, dar n-am bani . (Acum am un note 2). Åži, mi s-a pus pata de ceva vreme pe G3 (n-aveam bani) , iar acum am văzut la un coleg Z2 , și m-a atras puțin. (Camera în special). Oricum, m-am uitat la niște reviewuri, și nu bate cu mult Z2 pe G3 din punct de vedere al camerei. [cel puțin la cele care le-am văzut eu].
 9. DragoÅŸ Rusu

  Xperia Z2 vs Lg G3

  Ce vrei să zici cu asta? N-am posibilitatea să iau z3 .. oricum, nu prea văd mare diferență între z2 și z3. E diferență mare între G3 2gb RAM și 3gb RAM? Apropo, mobilexpres e de încredere? Åžtie careva?
 10. Salutare mobilissimo! Am o singură întrebare : Ce preferați între Z2 și G3 ? Nu mă pot decide.. vreau să-mi schimb Note 2-ul meu. G3 are ecranul ăla superb, și la design parcă bate Z2 Z2 are o bestie de cameră, și e rezistent la apă.. Voi ce ziceți? (Aș dori și argumente dacă se poate)
 11. DragoÅŸ Rusu

  Ajutor instalare ROM

  Problema e că telefonul l-am luat de la cineva, a fost rootat și acum la Device status zice Custom.(nu pot face update-uri oficiale). Am si o problemă cu cablul de date, se conectează greu.. de asta vreau să-i pun altul.
 12. Salutare! În primul rând aș dori să-mi cer scuze dacă n-am postat unde trebuie. Am și eu nevoie de ajutorul vostru, legat de instalarea unui rom. (tutoriale, sfaturi, etc.. ) Este bun Romul ăsta? Îl are / L-a avut cineva? Pot folosi tutorialul acesta pentru a pune DN3 pe telefon? N-am modificat nimic până acum la telefon de aceea întreb..Vă mulțumesc!
 13. DragoÅŸ Rusu

  Ce telefon îmi recomandați?

  Nu-mi place grosimea la nexus.. e mai finuț G2-ul
 14. DragoÅŸ Rusu

  Ce telefon îmi recomandați?

  Nu sunt un mare cunoscător al telefoanelor. De altfel, fac achiziția asta doar să am ceva mai bun, și mai nou. Bloatware - aplicații nefolositoare? :-? [ nu prea știu ce înseamnă] Legat de S4, am un prieten care și-l vinde, e varianta i9505 , cu Snapdragon 600. Inițial era doar G2 vs S4, însă am băgat nexusul deoarece am înțeles că primește update-urile cel mai rapid.Este adevărat?
 15. Salutare! Sunt nedumerit în privința achiziționării unui smartphone, unul între Samsung Galaxy S4, Lg G2 sau Nexus 5. Din câte am citit până acum, G2-ul stă deasupra celorlalte 2 în privința hardware, dar eu nu sunt extraordinar de pretențios. În prezent dețin un Galaxy S, care devine deja prea enervant cu lagul (am 4.1.2 pe el, ceea ce-l face mai frumos, dar mai încet). Aș dori în special răspunsuri de la cei ce dețin unul din aceste telefoane.. Vă mulțumesc!
×

Important Information

Terms of Use