Clicky

Jump to content
  1. Innoxius

    Innoxius

  2. Smooth1c

    Smooth1c

  3. Alpe d'Huez

    Alpe d'Huez

  • Similar Content

    • By Feri
      Asa cum zice si titlul topicului vreau sa stim ce aplicatii cu plata se gasesc la reducere pe Google Play.
       
      Flixi(3.58 lei)

      Flixi is a unique widget based informational app. Build your own favorite screensaver: pick from a number of predefined layouts, fill them with widgets as you wish, and keep an eye on ever changing stream of news and pictures while your tablet sits charging.


       
      https://play.google....3Vkcy5mbGl4aSJd
       
      Battle Ship Pro(4.43 lei)
       

      Set sails and start your battle versus Ted, James and Hans where Ted is the rookie making a lot of mistakes, James is the intermediate guy and Hans... well Hans is Hans! The good old well known pen and paper battlship gameplay is nicely enhanced with hexagonal fields and features which offer a lot of tactical possibilities.


       
      https://play.google....mF0dGxlc2hpcCJd
       
      Pro Capture-Camera&Panorama(3.58 lei)
       

      Capture photos and panoramas like a pro with the ProCapture camera app.


       
      https://play.google....m9jYXB0dXJlIl0.
       
      Tapatalk Forum App(3.73 lei)
       

      The only and the best fully functional forum app in the Market, endorsed by over 35,000 of forums worldwide. 4.5/5 stars reviewed by ten thousands of power fellows. Why not give it a try?


       
      https://play.google....WN0aXZpdHkiXQ..
       
       
      PS.O sa incerc sa tin cat mai actualizat acest topic,dar va stept si pe voi sa completati pe aici.
    • By Liviu Roşca
      ... sau cel puțin încearcă. Pe scurt. Prin Ianuarie apărea proiectul pe kickstarter. Era vorba despre un dock pentru telefon cu ieșire HDMI și aplicația propriu-zisă. N-au strâns suma de 100.000 de dolari cât cereau dar totuși aplicația este publică pe google play de ceva timp în versiune foarte beta. Mai are bug-uri.
       
      În mare parte aplicația este un launcher ceva mai diferit față de un launcher obișnuit de android. Interfața este gândită să arate ca cea a unui desktop fiind destul de greu de nimerit pictogramele chiar și pe tabletă în lipsa unui mouse.
       
      Launcher-ul are câteva aplicații incluse, momentan un browser, calculator, un file manager și un joc. Mi-a mai găsit câteva aplicații compatibile cu funcțiile de windows manager dar mai apar buguri. Restul aplicațiilor pot fi folosite doar în mod full-screen.
       
      Eu am încercat cu screen mirroring pe chromecast + mouse. Per total aplicația are intenții bune și ar fi utilă dar mai trebuie lucrat la ea. Mult.
       
      Link google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromium.os
       
      Site oficial: http://www.andromiumos.com    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Cortana pentru Android
       
      Îl puteți descărca de aici:
       
      com.microsoft.cortana.apk
       

       
       
    • By andyground
      Salutare.
      Sunt indecis intre o tableta sau un GPS si ar fi utile si parerile voastre.
      Deci imi trebuie un GPS si ma gandeam sa combin avantajele unei tablete cu ale unui GPS dedicat.
      Ma gandeam sa iau o tableta cu GPS si eventual 3G, pe care sa pun IGO si in felul acesta am si GPS, iar in timpul liber pot naviga si pe net.
      Bugetul ar fi de 300 lei si ma gandeam la un model le la Utok sau am vazut ca ar fi ok din comentarii si Lenovo A3300. Stiu ca pretul la Lenovo depaseste bugetul meu dar daca merita poate o sa mai astept putin pana strang diferenta.
       
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Folosiți Pushbullet? https://www.pushbullet.com/channel?tag=mobilissimo
       
      Pushbullet este un sistem de notificări cross-platform, care permite de exemplu în cazul link-ului de mai sus, ”împingerea” de notificări chiar și pe PC sau laptop. Practic primiți notificări legat de noile articole ce apar pe Mobilissimo.ro (și nu numai). Evident notificările apar și pe iOS sau dispozitivul Android. În afară de acest lucru, prin Pushbullet puteți face copy pe telefon și da paste pe Desktop PC. Printre funcții mai aveți și notificări ale SMS-urilor primite și chiar puteți scrie un SMS din aplicația instalată pe laptop de exemplu, care va livra mesajul prin push via telefon. Recomand cu căldură aplicația! E disponibilă spre descărcare aici: https://www.pushbullet.com/apps
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use