Clicky

Jump to content

Alt cont icloud pe iPhone 5c

Andrei P.

Recommended Posts

Pai daca ii dai factory reset, n-ar trebui sa dispara orice legatura cu vechiul cont? E chiar retardata treaba. Evident ca n-ai de unde sa stii parola de icloud a fostului proprietar.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Chiar si cu un hard reset. Cand il vei deschide îți va apărea contul vechi de iCloud. Si tu, drept cumpărător de iDevice "împrumutat" si blocat in iCloud, ai dat banii cam degeaba pe el. Daca stai si cauți pe site-urile de anunturi o sa găsești o sumedenie de iphone la prețuri infime(4-500 lei). Le poți folosi doar pentru piese? Altele decât placa de baza.

Sent from my haiFăun using Tapatalk

Nu pot sa cred ca nu stiati chestia asta :) . A implementat-o si samsung , activezi in setari . Daca iti fura cineva telefonul , si ai activat in setari functia respectiva , daca ii da hard reset il pune sa se conecteze la o retea wifi si sa se autentifice la contul google . Mie mi se pare buna chestia asta , reduce din furturi .

Sincer, dupa ce ramai fara telefon, nu te mai incalzeste cu nimic ca hotul il vinde pentru piese sau il foloseste. Si daca vrei sa vinzi telefonul, ce faci? Ii dai noului proprietar parola de la contul tau sau te intalnesti cu el face-to-face, o tranzactie online cu livrare prin posta fiind inutila. Daca nu poti controla chestia asta din setari, raman la parerea ca e o aberatie.

Sincer, dupa ce ramai fara telefon, nu te mai incalzeste cu nimic ca hotul il vinde pentru piese sau il foloseste. Si daca vrei sa vinzi telefonul, ce faci? Ii dai noului proprietar parola de la contul tau sau te intalnesti cu el face-to-face, o tranzactie online cu livrare prin posta fiind inutila. Daca nu poti controla chestia asta din setari, raman la parerea ca e o aberatie.

Dacă vrei să-l vinzi mergi în stări și îți ștergi contul. Cel puțin așa știam eu.

Hai Scootch cu confirmarea ca si Samsung are prostia asta in setari. Ai dat bomba si ai fugit. Gastarbeiter, la Apple poate fi dezactivata optiunea asta, in cazul in care vrei sa-ti vinzi iDevice-ul?

Asa am vazut in setari la s5 cand am avut soft-ul original . Ceva cu knox-ul , si el iti poate bloca telefonul . Pe android mai poti sa criptezi toate datele si de fiecare data cand il deschizi iti cere parola . Asta merge la orice smartphone , fara knox .

P.S n-am telefonu' la mine sa va arat..incerc usor , usor sa las tehnologia asta , devin dependent .

Edited by Scootch98

Si Samsung si Apple au obligativitate sa ofere remediere impotriva hotilor.

Apple are iCloud Lock iar Samsung au Reactivation Lock in Settings Security.

Daca ti s-a furat telefonul, nu il mai poate folosi, orice i-ar face. Nu are legatura cu Reset sau altceva. E o metoda securizata antifurt.

Intel are asa ceva de ani de zile pe laptopuri implementat, ii zice Computrace AntiTheft. Cine vrea, il activeaza, dar costa. Functioneaza si pe 3G fara SIM :) Laptopul e inutilizabil, pana nu il deblocheaza posesorul.

Din 2011, odata cu achizitia lui McAfee, a fost implementat si software-ul necesar, in Windows poti gestiona, dar tot hardware este.

La ora actuala, nu exista "remediere" Antitheft, Reactivation Lock sau Apple Lock.

Nu are treaba cu Knox. E la nivel mai low, adica introdus in chipset. Knox poate fi dezactivat. Asta nu, si nici in garantie nu iti repara telefonul daca are Reactivation Lock.

Ai vazut Knox si alte balarii. N-ai vazut nicio optiune care te pune sa bagi adresa de gmail. Noi vorbim aici de o chestie care nu poate fi inlaturata nici cu un hard reset, iar ai tu ai zis ca Samsung are deja implementat un sistem similar care te pune sa bagi adresa de gmail. Arata-ni-l si noua.

Se poate ca doar varianta USA S4 sa aibe, nu stiu sigur, dar luni ma uit la un coleg ca are S4. De fapt sunt 2 care au, dar unul e S4 Active.

Eu la Note 3 am Reactivation lock. E varianta europeana si aparut anul trecut.

In principiu, se pare ca e o cerinta americana, dar exista si pe telefoane internationale.