Clicky

Jump to content

Lg Optimus L9


candrei

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Vești bune pt posesorii de L9,conform xda s-a lansat JB pt acest model și din ce am văzut este și România prinsa pt actualizare.

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2107971

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Ieri mi-am achizitionat si eu un LG L9 de la vodafone cu 1.100 lei. Prima data am trecut pe la cele 2 magazine germanos din orasul meu, dar la fiecare mi-au zis acelasi lucru : Vrei cu abonament sau fara? si in momentul in care ziceam ca doresc sa il cumpar fara abonament, in mod misterios telefonul nu mai era in stoc :))... 

Telefonul este foarte aratos, si design-ul pare unul premium/elegant mai ales datorita ramei metalice. Ecranul este destul de luminos, se misca foarte bine prin meniu, am testat cateva jocuri si ruleaza bine. Singurul lucru de care nu am fost impresionat este calitatea fotografiilor si faptul ca in timpul navigarii pe internet telefonul se incinge destul de mult in partea de sus. Bateria tine in jur de o zi la o utilizare medie. O sa mai revin cu impresii:)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Am facut update la ultima versiune software 4.1.2, schimbarile pe care le-am observat sunt mai mult legate de design, noi modalitati de deblocare a ecranului,QSlide si cam atat, singurul lucru care s-a schimbat in mod negativ este faptul ca nu mi se mai afiseaza numarul de mesaje dintr-o conversatie, am cautat prin setari dar nu am gasit asa ceva, stie cineva cum se poate afisa acest lucru? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

vre-un detinator de l9 pe aici?m-ar interesa si pe mine cum se comporta acest tel,pare atractiv din privinta ecranului mare si camera de 8

tocmai pentru astea l-as cumpara...ma intereseaza pozele cum iasa si nu in ultimul rand autonomia,daca poti conta pe telefon ca mobil sau trebuie sa stai cu el in priza daca butonezi mai mult?!

 

multumesc

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use