Mihai I. Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Ok, tocmai am vandut Z10 si mi-am cumparat un Q10 (va fi telefon de serviciu). Noul posesor de Z (un coleg de birou) e absolut incantat de telefon. Avea inainte un iPhone 4s Cat despre Q10, sa curga mailurile zic eu ) Singura problema pe care o am este ca telefonul mi se pare foarte mic in comparatie cu Note 3 (telefonul personal) Sent via SM-N9005 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Nici eu. WP absolut imposibil. Îngrozitor. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Nu vad nimic îngrozitor la wp8 . Si mă chinui sa-i găsesc nodul din papura. Sent from my Nokia 1020 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absu Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Eu am folosit cu plăcere wp8 pe un Lumia 920, dar am fost nevoit să-l dau. M-aș întoarce oricând la acest sistem de operare în combinație cu un Lumia 925 sau 1020. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Sa renunti la note2 pentru lumia 625? Wow. Îl am in mână și dacă ar fi al meu si as avea boală pe tine, ți l-aș face cadou. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absu Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Sa renunti la note2 pentru lumia 625? Wow. Îl am in mână și dacă ar fi al meu si as avea boală pe tine, ți l-aș face cadou. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk La Note 2 nu renunț :-), l-am avut în paralel cu Lumia 920, HTC One, N9, la care am renunțat, Note 2 îl voi păstra în continuare. Dar ma bate gândul și la un 925. ;-) Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Respect. Ai nervii tari. Dacă mi-ai face tu cadou un telefon din ăsta, ți-aș mai da eu unul numai să mă lași in pace. Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk samyjuanito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 (edited) A adus noutati wp8.1 cyan însă parca e mai interesant blackbery os 10.3. Acum ca a venit si passport pe lume in câteva luni voi "pensiona" al meu 1520. Asta pentru nevoia personala de nou. Pentru ca passport din recenziile prezente ii,e atribuit o buna comportare pe partea de management al bateriei. De asemena pt ca device mai rapid in functii ca fostul meu telefon BB 9900 nu am întâlnit iar bb10 nu e decât o reinterpretare moderna. La partea negativă in Bb7 aplicatiile nu erau in număr mare , astfel nu cred ca voi simti lipsa lor si pe bb10. Pe Windows am într-adevăr o piata a aplicatiilor mai dezvoltata fata de bb7 însă daca bateria va,fi aproximativ la fel ca la Nokia 1520 trecerea va fi foarte lina! Edited October 2, 2014 by danielcarpo denis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts