Clicky

Jump to content

HTC 8S vs Acer Cloud Mobile.

candrei

Recommended Posts

Buna ziua!

As vrea, daca ati putea sa-mi recomandati si mie un telefon la abonament orange pana in 1000 RON.

Sa se miste cat de cat bine, s-aiba o camera decenta si o baterie bunicica..

Intre Acer Cloud Mobile si HTC 8S, ce mi-ati recomanda?

Din punct de vedere al dotarilor CloudMobile domina clar. Ecran HD, procesor Snapdragon S4 dual-core, numai ca bateria e cam mica. Aici depinde si de sistemul de operare pe care il doresti. CloudMobile este 901 lei la liber la portocalii.

Din punct de vedere al dotarilor CloudMobile domina clar. Ecran HD, procesor Snapdragon S4 dual-core, numai ca bateria e cam mica. Aici depinde si de sistemul de operare pe care il doresti. CloudMobile este 901 lei la liber la portocalii.

Am inteles ca Windows Phone este mai bine optimizat si nu are nevoie de un hardware prea exagerat. 8S are si baterie de 1700mAH. Este primul smartphone si nu prea cunosc.

Se poate ca Android sa consume mai multa baterie decat Windows si chestii din astea?

Din punct de vedere al procesorului incorporat se aseamana amandoua au procesoare dual-core Snapdragon S4 Krait, doar ca 8S are 512 mb ram si CloudMobile are un 1gb. Dar nu asta conteaza. WP8 este optimizat sa ruleze fin si pe 512 mb ram. Despre baterie nu prea detin informatii, pt ca nu prea au aparut review-uri. Poti sa mai astepti cateva zile :D ?

Din punct de vedere al procesorului incorporat se aseamana amandoua au procesoare dual-core Snapdragon S4 Krait, doar ca 8S are 512 mb ram si CloudMobile are un 1gb. Dar nu asta conteaza. WP8 este optimizat sa ruleze fin si pe 512 mb ram. Despre baterie nu prea detin informatii, pt ca nu prea au aparut review-uri. Poti sa mai astepti cateva zile :D ?

Desigur :D.

Va face mobilissimo un review pentru 8S?

CloudMobile este in review deja, va aparea in curand. 8S inca nu, posibil in viitorul apropiat. Eu as recomanda CloudMobile. Avem un detinator pe forum (dtatar) si nu este nemultumit de baterie.

Edit:

Am avut Padfone (cu acelasi hardware) si bateria ducea 2-3 zile moderat.

WP8 este optimizat sa ruleze fin si pe 512 mb ram.

Corect. Totul e sa stie si dezvoltatorii de aplicatii asta :P WP7 era optimizat pentru 256 MB, dar, printre altele, au scos Skype pentru ca ei nu aflasera asta.

Totusi spatiul minim cerut de WP8 este de 4GB. HTC 8S are doar 4GB. Si este un OS nou, care are inca destule hibe, buguri, si alte chestiuni. Daca ai 1000 de lei 900 e telefonul, gasesti la aia galbeni si niste casti in-ear la 22 dei + un card de 8 gb si ai cheltuit banii. Dar pe ceva bun. Te sfatuiesc sa mai astepti putin review-ul celor de la Mobilissimo, sa vezi si concluziile lor pt Cloud Mobile.

HTC-8S-negro.jpg

Iti recomand 8S pentru ca:

• Este exact de ce ai tu nevoie;
  • Integreaza retelele de socializare foarte foarte foarte bine;
  • Aplicatiile toate arata mult mai bine pe WP decat pe iOS/Android;
  • Nu ti se va bloca vreodata (doar in cazul in care e un bug hardware);
  • WP8 aduce foarte multe lucruri si ai acces la XBOX;
  • XBOX Music este si va fi cel mai tare serviciu de muzica;
  • Design-ul este unul superb si sunt sigur ca iti vei lasa prietenii cu gura cascata;
  • Beats! Face diferenta chiar si cu castile normale (nu foarte cu ele totusi);
  • Camera frontala *wide-angle (nu mai trebuie sa te inghesui sa-ti faci poza cu prietenii).

Totusi:

• Nu este un telefon high-end Stai! WP nu are nevoie de quad-core si 2GB RAM sa ruleze;
  • Rezolutie 800x480, dar aplicatiile vor arata normal, fara acele 2 bari negre care apar la 720x1280.

Daca vrei sa-ti customizezi telefonul (ceea ce mie mi se pare o mare pierdere de vreme, fiindca as modifica non-stop tema) iti recomand Acer CloudMobile. Totodata are specificatii High-End, dar ma indoiesc si de calitate. Pariez ca camera de pe 8S este superioara celei de pe Acer. Daca ar fi sa aleg unul din cele doua as merge pe 8S, pentru ca nu ma intereseaza atat de mult caii putere ci mai mult design-ul si usurinta de folosire.

Alegerea iti apartine. Iti recomand sa mergi la Orange Shop si sa le incerci pe ambele. La noi, Timisoara, 8S nu este afisat inca. Probabil ca de saptamana viitoare.

Oricare l-ai alege, sa-l stapanesti sanatos :).

* - Nu sunt sigur ca e wide-angle si nu am gasit raspunsul pe net, inca.

Edited by Adrian

Depinde si la ce abonament te-ai gandit, pentru un smartphone iti recomand cel putin pantera 23 de la orange, iar de aici te orientezi si tu dupa bugetul tau... Succes

Eu zic ca Pantera e mai mult pentru business. Cangur 12/15 e perfect pentru cineva care are si Wi Fi. De ex. eu am Cangur 15 (350 MB) si nu am nevoie de mai mult pt. ca acasa folosesc Wi Fi (rar pt. ca de obicei postez o poza sau intru pe FB si daca consuma 1 MB asta pe zi), iar la scoala am Wi Fi in clasa si in oras Wi Fi e cam peste tot. Minute am 1,500 parca si SMS la fel si 180 nationale deci sunt extream de multe. Eu nu vorbesc mai mult de 600 de minute pe luna. Oricum, daca vrea mai mult internet si nu minute/sms ii recomand sa mearga la Vodafone pentru ca Orange nu are extra-optiuni (doar in cazul in care vrea abonament colibri/pantera).

Va multumesc mult! Sper ca in maxim o saptmana sa achizitionez unul din ele.

Adrian, ai 2 beri.

Ceilalti doar una :-".

083anu, abonamentu nu trebuie mare, oricum nu-l voi folosi. Tot la batrana cartela PrePay raman. Eu-mi doresc trecerea la smartphone din alte motive, nu ca sa stau non-stop pe net si alte rahaturi. Vreau sa reduc timpul petrecut la pc pentru anumite activitati cum ar fi ascultatu' muzicii [ciudat, da se intampla..], vizionarea unor filme si alte prostii din astea..:D Suna jalnic da' asta-i viata..:))

Cat costa acest telefon, Acer, la abonament ? Auzisem ceva de 1 euro dar nu stiu cat trebuie sa platesc abonamentul. Pare tentant pentru primul smartphone, avand in vedere ca nu am 300-400-500 de lei sa dau pe un telefon. Gratis telefonul este perfect si abonament de aproximativ 100 lei ar fi ideal.

Nu vreau prea multe de la el, doar sa fac poze si sa le pun pe site-uri ( nu facebook, il urasc ) si sa intru pe forumuri, sa nu faca probleme daca deschid un topic de 500-1000 de pagini, aplicatiile nu ma intereseaza, jocuri doar Solitaire :D

O sa astept sa apara modelele de la Nokia si preturile, apoi ma hotarasc, vreau un OS stabil si rapid.

Nici un model Nokia nu va fi ieftin (920 si 820 sunt amandoua peste 2.000 lei). Ai putea sa astepti 620, care e mai ieftin decat 8S, un pic mai bun, are si NFC si aplicatiile Nokia, dar nu are un design la fel de "wow". Va costa in jur de $250 in state, deci la noi probabil 250-300 de euro sau cam asa ceva, deci 1.400 lei la liber probabil. Doar ca va ajunge la anul (ianuarie) prin EU. Apropo, are specificatii de top (mai multe info aici: AICI)

Uite aici cum arata. Mie imi place. nokia-lumia-620-1.jpg

Edited by Adrian