Clicky

Jump to content

Dupa 2 ani de la anuntare in sfarsit ICS pt LG Optimus 2X

ionel

Recommended Posts

Telefonul l-am dat nepotului meu, văd că doar la câteva persoane a intrat updateul.

La mine este un pic mai complicat deoarece am un leaks ics instalat pe 2x prin NVFlash. Trebuie sa mă întorc la gingerbread tot prin nvflash, apoi sa vad dacă îmi intra acel update.

Sent from my Galaxy Note 2

Conform unui coleg de pe alt forum ca este si angajat LG Romania iata ce spune despre celebrul update la ICS:

OK, va confirm eu ca la LG Romania a aparut. Avem 2 versiuni, una aparuta pe 7.12 si una pe 11.12. Din cate am inteles dau drumul la update dinspre vest inspre est, treptat, pentru a nu bloca serverul.

Inca putina rabdare si gata. smile.png

Arata si se misca betoon. peacefingers.gif

Si cum mai am prin casa Optimus 2x(este la nepotu')...am ajuns sa fac update oficial la ICS.

Metoda...vezi citat ;)

Deci,am avut v28g instalat prin NVFlash.Am reinstalat Froyo tot cu NVFlash apoi am instalat PC Suite LG pt versiunea Froyo/GB &drivere.

Am conectat telefonul la PC Suite si am dat cautare la actualizare.Mi-a gasit ICS pe care l-am instalat cu LG Updater.

Asta este tot.

A,am uitat...i-am dat factory reset dupa update.

PS.Al meu este cumparat de la vanzari-gsm si este open europe.Pe cutia telefonului meu scrie LG Optimus Speed(facut pt Germania).

2012-12-14-15-27-46.jpg

Exista si prin dotare un Optimus 2x....prin familie sau prieten ;)

A mers si v28g dar la un moment dat avea lag. Ca sa poti instala versiunea oficiala trebuie sa reinstalezi un froyo tot prin NVFlash apoi update prin LG UpdateTool......

Cand ai nevoie de aceste softuri da-mi un PM ca sa-ti dau linkuri catre Froyo oficial ce merge instalat prin metoda de mai sus.

Si bineinteles trebuie sa reinstalezi driverele de pe pagina LG Romania...cele pt Froyo/Gingerbread,inclusiv PC Suite.

Testat de mine si trecut prin acest calvar de reinstalari ;)

De fapt pot posta link deoarece sunt urcate de mine pe contul meu de dropbox.

NVFlash:

http://dl.dropbox.co...lashdrivers.zip

Froyo v10b:

http://dl.dropbox.co...062-nvflash.zip

Atentie!!!!!

Aceste link-uri sunt valabile doar pt cei care au instalat versiunea 4.0.4 v28G(sau alte versiuni de ICS) prin NVFlash pt Optimus 2x si vor sa se intoarca la o versiune oficiala de Froyo,ca apoi sa poata face update oficial LG la ICS.

Am ajutat un coleg de munca cu un Optimus 2X. Multumesc de sfaturi. Vreau cea mai curata si mai deschisa versiune de ROM, nu cred ca isi va instala vreun ROM custom. Update-urile nu se pot instala si OTA?

Update-ul oficial la ICS merge doar prin LG update, prin OTA nu merge.

Dacă telefonul nu este codat în nici o rețea atunci ar trebui să fie disponibil update-ul.

Sent from my Galaxy Note 2

O sa fac asa cum mi-ai recomandat. Ii flashuiesc versiunea trimisa de tine si il rog sa astepte. A fost foarte incantat de IceCream Sandwich si ma astept la putina opozitie din partea lui :D