Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Mai multe detalii aici. Ideal ar fi sa fie preluati de catre RCS&RDS, astfel si-ar mari influenta pe piata telecom romaneasca, insa nu stiu cat de puternic financiar sunt! Ar mai fi varianta T-Mobile, care ar intra astfel si direct pe piata romaneasca. Pe care ati prefera? Immubbele and Rexmalin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nu ma mir ca intra in faliment, doar sunt greci. Imi pare rau insa, daca va fi cumparat de vreun operator local, il va face sa creasca prea mult. Crezi ca organismul Consiliul Concurentei il va lasa? Eu sper sa vina un strain, cum zici tu, T-Mobile, au niste servicii super si telefoane la preturi incredibile. Am vazut SGS II cu 0 euro si 20 euro abonament la nemti, la noi haiducii sunt la ei acasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Nu uita ca si Zapp a fost inglobat de un operator deja prezent pe piata din Romania. As prefera o preluare de catre RCS&RDS, pentru ca mi-e teama ca Vodafone, Orange si eventual T-Mobile s-ar putea intelege. Nu cred ca e cazul RCS&RDS, care vad ca adopta o tactica distincta fata de ceilalti operatori. Plus ca ar pune mana pe o infrastructura ce ar ajuta-o sa-si creasca acoperirea in tara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 ZAPP a fost preluat de Cosmote. Sper ca totusi sa vina un strain, si mie mi-e frica de un cartel, destul ne-au pacalit operatorii romani si au si fost amendati recent pentru cartel. Si la benzina e cartel si nimeni nu face nimic. Asa o sa fie si la telefonie. Pacat. A, si daca ii preia RDS sper sa fie buni ca pana acum. Sa nu se imbete cu putere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radumilan Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Cred ca cel mai profitabil pentru greci ar fi sa vanda filiala din Romania datorita numarului mare de abonati/utilizatori. Totusi mi se pare putin probabil ca ei chiar sa vanda si o preluare a RCS&RDS e chiar imposibila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian L. Toma Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Am urmarit discutia vanzarii pe un alt forum. Acolo, un user a gasit pe site-ul http://t-mobile.com , un document PDF cu tarifele in roaming. Daca va uitati atent in dreptul Romaniei, veti vedea ca scrie : T-Mobile Romania. http://prepaid-phones.t-mobile.com/content/files/IntlCallingRates.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Åžtiu de acel document, tocmai de aceea am scris (și direct) "Ar mai fi varianta T-Mobile, care ar intra astfel si direct pe piata romaneasca." E cea mai plauzibila posibilitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Dar nu stiu daca cunoaste cineva... si ma streseaza problema asta.. Semnalul de la metrou fac si cei de la Cosmote ceva ? sa functioneze si in tren ( metrou )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Cosmote... Ofertele lor sunt chiar bune dar persoanele din alte retele (unele) pur si simplu urasc Cosmote. Dar dupa pararea mea sunt cam varza cu organizarea (ex: site-ul, abonamentele care se schimba de nu mai stii ce care cum, etc.) Daca este sa aleg dintr-un operator strain as alege AT&T. Verizon e prea... ANDROID4EVER! Despre T-Mobile nu prea ma pot pronunta. Mi-as fi dorit ca AT&T sa fi cumparat T-Mobile. Oricare s-ar lansa la noi, sper sa isi ascunda uratele simboluri (sau cum se cheama) de pe telefoane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 T-Mobile in State nu sta bine deloc, incearca sa renasca. Nu stiu prea multe detalii despre ceilalti operatori americani, dar stiu ca multi ii aleg in functie de zona in care locuiesc, nu numai dupa oferte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Cei mai mari sunt AT&T si Verizon. Cam intre ei se da toata lupta. Unele persoane care au contract (sau poate mint) cu AT&T spun ca au un semnal oribil, dar asa e si cu Orange/Vodafone/Cosmote la noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian L. Toma Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Din cate stiu, Adrian Boioglu zicea la un moment dat pe Twitter ca AT&T sta prost la acoperire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Da ar fi buni RDS & RCS, desi nu cred ca o sa mai tina atunci oferta cu internet nelimitat.. cand se vad cu atatia abonati..Despre RDS & RCS desi nu am avut probleme, stim ca este compania cu cele mai multe reclamatii din Romania sau printre primele. Dar aceasta se datoreaza si numarul de oameni care au treaba cu aceasta firma, deci logic si numarul reclamatilor este mare. Asteptam, eu sunt pe Cosmote , asa ca ma afecteaza "direct". MihaiDaniel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
083anu Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 RDS&RCS pica din start nu cred ca Romtelecomul va permite asa ceva, cel mai probabil va fi preluat tot de Romtelecom si vandut mai tarziu catre alt operator... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Banul decide pana la urma. RDS are posibilitatea de a cumpara Cosmote, daca vrea. Mai ramane de stabilit daca este permisa cumpararea, sa nu fie considerata practica anti-concurentiala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Nu vad de ce ar fi daca Cosmote si Romtelecom vor sa fuzioneze... E cam acelasi lucru doar ca alta companie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian L. Toma Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Aveti rabdare. Cosmote si Romtelecom vor fuziona sigur. Si mai mult decat atat, vor avea brandul T-------. Uitati-va la http://clickshop.ro, este identic cu http://t-online-shop.de. In Romania, Cosmote va fi T-Mobile, Romtelecom, Clicknet, si Dolce vor fi T-Home, iar ClickShop va deveni T-Shop. Totul tine de evolutia lucrurilor, de bugetul alocat pt. investitii, timp, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Conteaza ca la final noi consumatorii, cei care utilizam telefonia in aceasta retea sau cei care vor urma sa utilizeze sa fim multumiti, chiar si daca va purta alt nume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian L. Toma Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Vom fi multumiti, pentru ca, vom putea opta pt. un pachet de servicii "all-inclusive" la un pret mai avantajos, asta daca se va crea T-Mobile si T-Home. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Cred ca momentam vom ramane tot pe Cosmote. Vom vedea ce va fi in continuare, dar nu cred ca va fi mai rau, poate mai bine. Dani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliand Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 O iesire a COSMOTE din RO e exclusa...deocamdată. Au vandut GLOBUL Bulgaria si banii le ajung sa intretina operatorii din Grecia, Romania si Albania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Aveti rabdare. Cosmote si Romtelecom vor fuziona sigur. Si mai mult decat atat, vor avea brandul T-------. Uitati-va la http://clickshop.ro, este identic cu http://t-online-shop.de. In Romania, Cosmote va fi T-Mobile, Romtelecom, Clicknet, si Dolce vor fi T-Home, iar ClickShop va deveni T-Shop. Totul tine de evolutia lucrurilor, de bugetul alocat pt. investitii, timp, etc. Pagina "About Us" , ca sa zic asa, este htt p://clicknet....../impressum/, respectiv htt p://t-mobile....../impressum/, impressum fiind specific firmelor germane: An Impressum (Latin "printed", from imprimÄ•re "to print") is a legally mandated statement of the ownership and authorship of a document, which must be included in books, newspapers, magazines and websites published in Germany and other German-speaking countries Pe de alta parte, acum 1 an DT detinea 40% din OTE, asa ca nu vad de ce nu ar fi Cosmote (si Romtelecom) cumparati de DT. Cand a fost privatizarea Romtelecom, cei de la DT au anuntat voalat ca ei nu au avut banii "suplimentari" (citeste "nu au vrut sa dea peșcheș") si s-au retras. Au avut in schimb grecii. Uite ca roata s-a intors (multumim grecilor pentru ce fac la ei acasa) si DT nu cumpara doar in Romania, ci si pe cei care le-au luat fata in Romania. Ma simt un pic mai bine Cred ca cineva cu rosu si cineva cu portocaliu nu doarme prea bine noaptea. Si ar dori din tot sufletul sa-i cumpere RDS&RCS. Dar, te pui cu Panzer-ele si Blizkrieg-ul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts