Clicky

Jump to content

ZF spune ca OTE ar vrea sa vanda Cosmote Romania

Recommended Posts

Mai multe detalii aici.

Ideal ar fi sa fie preluati de catre RCS&RDS, astfel si-ar mari influenta pe piata telecom romaneasca, insa nu stiu cat de puternic financiar sunt!

Ar mai fi varianta T-Mobile, care ar intra astfel si direct pe piata romaneasca.

Pe care ati prefera?

Nu ma mir ca intra in faliment, doar sunt greci. Imi pare rau insa, daca va fi cumparat de vreun operator local, il va face sa creasca prea mult. Crezi ca organismul Consiliul Concurentei il va lasa?

Eu sper sa vina un strain, cum zici tu, T-Mobile, au niste servicii super si telefoane la preturi incredibile. Am vazut SGS II cu 0 euro si 20 euro abonament la nemti, la noi haiducii sunt la ei acasa.

Nu uita ca si Zapp a fost inglobat de un operator deja prezent pe piata din Romania.

As prefera o preluare de catre RCS&RDS, pentru ca mi-e teama ca Vodafone, Orange si eventual T-Mobile s-ar putea intelege. Nu cred ca e cazul RCS&RDS, care vad ca adopta o tactica distincta fata de ceilalti operatori. Plus ca ar pune mana pe o infrastructura ce ar ajuta-o sa-si creasca acoperirea in tara.

ZAPP a fost preluat de Cosmote. Sper ca totusi sa vina un strain, si mie mi-e frica de un cartel, destul ne-au pacalit operatorii romani si au si fost amendati recent pentru cartel. Si la benzina e cartel si nimeni nu face nimic. Asa o sa fie si la telefonie. Pacat.

A, si daca ii preia RDS sper sa fie buni ca pana acum. Sa nu se imbete cu putere.

Cosmote... Ofertele lor sunt chiar bune dar persoanele din alte retele (unele) pur si simplu urasc Cosmote. Dar dupa pararea mea sunt cam varza cu organizarea (ex: site-ul, abonamentele care se schimba de nu mai stii ce care cum, etc.)

Daca este sa aleg dintr-un operator strain as alege AT&T. Verizon e prea... ANDROID4EVER! Despre T-Mobile nu prea ma pot pronunta. Mi-as fi dorit ca AT&T sa fi cumparat T-Mobile. Oricare s-ar lansa la noi, sper sa isi ascunda uratele simboluri (sau cum se cheama) de pe telefoane.

T-Mobile in State nu sta bine deloc, incearca sa renasca. Nu stiu prea multe detalii despre ceilalti operatori americani, dar stiu ca multi ii aleg in functie de zona in care locuiesc, nu numai dupa oferte.

Da ar fi buni RDS & RCS, desi nu cred ca o sa mai tina atunci oferta cu internet nelimitat.. cand se vad cu atatia abonati..Despre RDS & RCS desi nu am avut probleme, stim ca este compania cu cele mai multe reclamatii din Romania sau printre primele. Dar aceasta se datoreaza si numarul de oameni care au treaba cu aceasta firma, deci logic si numarul reclamatilor este mare. Asteptam, eu sunt pe Cosmote :D , asa ca ma afecteaza "direct".

Banul decide pana la urma. RDS are posibilitatea de a cumpara Cosmote, daca vrea. Mai ramane de stabilit daca este permisa cumpararea, sa nu fie considerata practica anti-concurentiala.

Aveti rabdare. Cosmote si Romtelecom vor fuziona sigur. Si mai mult decat atat, vor avea brandul T-------. Uitati-va la http://clickshop.ro, este identic cu http://t-online-shop.de. In Romania, Cosmote va fi T-Mobile, Romtelecom, Clicknet, si Dolce vor fi T-Home, iar ClickShop va deveni T-Shop. Totul tine de evolutia lucrurilor, de bugetul alocat pt. investitii, timp, etc.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Aveti rabdare. Cosmote si Romtelecom vor fuziona sigur. Si mai mult decat atat, vor avea brandul T-------. Uitati-va la http://clickshop.ro, este identic cu http://t-online-shop.de. In Romania, Cosmote va fi T-Mobile, Romtelecom, Clicknet, si Dolce vor fi T-Home, iar ClickShop va deveni T-Shop. Totul tine de evolutia lucrurilor, de bugetul alocat pt. investitii, timp, etc.

Pagina "About Us" , ca sa zic asa, este htt p://clicknet....../impressum/, respectiv htt p://t-mobile....../impressum/, impressum fiind specific firmelor germane:

An Impressum (Latin "printed", from imprimĕre "to print") is a legally mandated statement of the ownership and authorship of a document, which must be included in books, newspapers, magazines and websites published in Germany and other German-speaking countries

Pe de alta parte, acum 1 an DT detinea 40% din OTE, asa ca nu vad de ce nu ar fi Cosmote (si Romtelecom) cumparati de DT.

Cand a fost privatizarea Romtelecom, cei de la DT au anuntat voalat ca ei nu au avut banii "suplimentari" (citeste "nu au vrut sa dea peșcheș") si s-au retras. Au avut in schimb grecii. Uite ca roata s-a intors (multumim grecilor pentru ce fac la ei acasa) si DT nu cumpara doar in Romania, ci si pe cei care le-au luat fata in Romania. Ma simt un pic mai bine :P

Cred ca cineva cu rosu si cineva cu portocaliu nu doarme prea bine noaptea. Si ar dori din tot sufletul sa-i cumpere RDS&RCS. Dar, te pui cu Panzer-ele si Blizkrieg-ul ?