Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Îl consider unul dintre cele mai frumoase telefoane pe care le-am primit în teste în ultima perioadă! Tocmai am publicat pe site articolul în care scoatem din cutie Sony Xperia S, un telefon dual-core ce va primi curând update la la Android 4.0 ICS.

Atașez câteva poze să vă deschid apetitul :), dacă am reușit, pentru video vizitați link-ul acesta.

DSCN9644.jpg

DSCN9645.jpg

DSCN9646.JPG

DSCN9650.jpg

DSCN9652.jpg

DSCN9659.JPG

DSCN9662.JPG

DSCN9666.jpg

DSCN9682.JPG

Telefoanele pe care le lanseaza Sony ar trebui sa fie facute in ideea in care se vor compara cu seria One de la HTC sau Galaxy S III. Din punctul meu de vedere mai au mult de lucrat.

Telefoanele pe care le lanseaza Sony ar trebui sa fie facute in ideea in care se vor compara cu seria One de la HTC sau Galaxy S III. Din punctul meu de vedere mai au mult de lucrat.

Corect! Sony sunt defazați! Se poate spune că concurează cu telefoanele lui 2011 în loc să o facă cu cele actuale. Nu văd în ele un concurent serios pentru seria HTC One. HTC a fost în aceeași papuci anul trecut și se vede în cifrele de afaceri publicate alaltăieri. Cu toate acestea e superb și face fotografii de excepție!

Felicitari pentru review si pozele realizate, Avem cu ce sa ne delectam privirea si timpul liber. Pozele la rezolutia lor le ati pus pe facebook sau undeva? ca as dori sa le vad la rezolutia lor de 4000*3000.

Si ai dreptate Erwin, imi amintesc cum cineva de la Nokia spunea ca nu e nevoie de dual-core pe telefoanele Nokia... parca Nokia si Sony incep sa piarda teren mereu vin mai tarziu cu ce vin concurentii pe piata...Nu este necesar,tot cum citeam intr-un topic , dar asta se cumpara. "Oamenii cumpara ce le sare in ochi" si ce atrage ca specificatii.

Edited by Razvann

Ai dreptate Mikefmw, cand dai bani destui de multi macar iei ceva calumea. Tot asa se poate astepta sa vedem ce poate si de ce e in stare S III ul daca am dori acum sa achizitionam si am fi dispusi sa aruncam in jur de 20 25 de milioane. Are cineva Xperia S:d a postat si cateva poze realizate cu el.

Am o intrebare pentru cine stie: Scria in prezentarea telefonul spre vanzare la Cosmote ca are zoom digital pana la 16x. Chiar pana la 16 sau au gresit? Ca S II-ul are doar pana la 4 :D si mi se pare o mare diferenta.

Edited by Razvann