Clicky

Jump to content

Rog completati lista cu magazine (preferabil online) care au Black Friday 2012

DTTR

Recommended Posts

salut,

eu mi-am facut niste wish listuri pentru achizitii si niste bookmarkuri direct la produse.

astept ziua de maine dar nu stiu ce magazine online vor avea maine black friday. si va cer sprijinul.

eu am in lista (siteuri care au bannere sau care stiu ca vor avea black friday):

1) emag

2) f64

3) cel

4) evomag

5) altex-mediagalaxy

6) quickmobile

mai adaugati si voi.

Si ar fi asa de simplu si ieftin pentru ei sa le puna in cloud (gen Amazon, Azzure sau altii) si sa mareasca resursele doar pe astfel de perioade. Dar na, traim in Romania :P

cica au investit in servere 200k euro, deci 100% sunt in "nori" cu ele :)

Emag, anul trecut? Am stat treaz pana pe la 5 dimineata. Site-ul a fost in cel mai bun caz incet ca prin dial-up, cu picari ocazionale de cateva zeci de minute. Cred ca pe la 2-3 si-a revenit site-ul.

Aveti grija cu ProTV, au link-uri de afiliere, e o modalitate josnica de a face bani pe baza click-urilor.

Emag, anul trecut? Am stat treaz pana pe la 5 dimineata. Site-ul a fost in cel mai bun caz incet ca prin dial-up, cu picari ocazionale de cateva zeci de minute. Cred ca pe la 2-3 si-a revenit site-ul.

Aveti grija cu ProTV, au link-uri de afiliere, e o modalitate josnica de a face bani pe baza click-urilor.

La mine a mers bine si am prins si ceva oferte bune

Aditzu, e inutil sa faci quote postului precedent, pentru ca se intelege ca ai raspuns colegului de dinainte.

Doar cand raspunzi unui coleg de dinaintea ultimului post, se justifica quote-ul.

Am reusit eu sa intru un pic la evo, dar nu poti naviga deloc. Uite de aia iubesc eu tara asta, ca nimic nu merge in ea si suntem foarte ambitiosi in a pastra cu sfintenie lucrul asta.

Nici de-al dreacu' n-o sa plec din tara asta niciodata.

eMag si-a publicat oferta, iar Note 10.1 nu e, insa promotiile nu sunt spectaculoase. Sunt dezamagit de cum s.au comportat site.urile Ro, asteptandu.ma oarecum sa fie fail.ul de acum. Sa vedem cum rezista eMag.ul, ca restul sunt varza!

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use