Clicky

Jump to content

Vă prezint HTC One X!

Recommended Posts

99% din probleme pe care le enunati de pe N site-uri sunt cauzate de software si o parte sunt deja rezolvate de custom roms iar restul vor fi reparate la urmatorul update.

Hopaaa :D Ia te uita pe cine avem aici pe forum. Bine ai venit :)

On-topic: Tu vorbesti din prisma celui care poate si stie sa modifice un ROM. De multe ori update-urile oficiale nu rezolva problemele asa cum trebuie si suntem nevoiti sa mergem pe ROM-uri modificate (si nu e nimic rau in asta). De-abia astept un ROM cu ICS pentru Evo 3D (am citit ca s-a lansat update-ul pentru varianta GSM internationala).

Hopaaa :D Ia te uita pe cine avem aici pe forum. Bine ai venit :)

On-topic: Tu vorbesti din prisma celui care poate si stie sa modifice un ROM. De multe ori update-urile oficiale nu rezolva problemele asa cum trebuie si suntem nevoiti sa mergem pe ROM-uri modificate (si nu e nimic rau in asta). De-abia astept un ROM cu ICS pentru Evo 3D (am citit ca s-a lansat update-ul pentru varianta GSM internationala).

de acord, nu-i chiar la idemana oricui sa faca un rom, dar sunt destui care le fac, unii mai buni altii mai putin buni. utilizatorul trebuie doar sa il puna pe telefon (metoda a devenit destul de simpla in ultimii ani, 10 minute timp de citit si aia e :) )

In opinia mea un utilizator ia android high end tocmai pentru posibilitatea de customizare :D daca dai 500 eur pe un telefon si il tii stock sunt bani dati degeaba :D

de acord, nu-i chiar la idemana oricui sa faca un rom, dar sunt destui care le fac, unii mai buni altii mai putin buni. utilizatorul trebuie doar sa il puna pe telefon (metoda a devenit destul de simpla in ultimii ani, 10 minute timp de citit si aia e :) )

In opinia mea un utilizator ia android high end tocmai pentru posibilitatea de customizare :D daca dai 500 eur pe un telefon si il tii stock sunt bani dati degeaba :D

De la a modifica niste fisiere si pana la un ROM e cale lunga :D Magia intervine tocmai in acele modificari la nivel de kernel si la nivel de ROM pe care marea majoritate nu stiu sa le faca, am vazut nenumarati useri care si-au brick-uit telefoanele incercand sa faca ceva. Nu mai am rabdare si nici timp sa ma apuc de asta. Se gaseste mereu cineva care a rezolvat problema cu care iti bati capul de unul singur. In momentul in care dai voie si altora sa foloseasca munca ta, se gaseste sigur unul care sa fie nemultumit si sa-ti desconsidere munca doar pentru ca el vrea nu-stiu-ce-optiune pentru un programel obscur sau pentru ca a vazut-o la alt developer si tu nu o ai activata. Apoi intervine si furtul...

Domnilor! Iata recenzia:

Have fun!

Au copiat de la Apple designul unibody si slotul microSIM, inclusiv sistemul de utilizare e la fel ca iPhone/iPad. Nu stiu sa fie la altii la fel. In schimb vad ca microSIM e din ce in ce mai popular.

Au copiat, n-au copiat, telefonul e absolut superb! Nu sunt singurii care adopta acest format. Vezi Nokia cu N9 si Lumia 800/900. Nu m-as mira ca si Samsung sa sara cu SGS3 unibody!

La cata memorie interna au, nu mai e nevoie de card microSD, iar legat de bateria care se poate scoate, zic ca e doar moft. Oriunde gasesti o priza, un incarcator de masina, sau o alta sursa de energie ca sa-ti reincarci telefonul. Merita designul. Crede-ma!

Au copiat, n-au copiat, telefonul e absolut superb! Nu sunt singurii care adopta acest format. Vezi Nokia cu N9 si Lumia 800/900. Nu m-as mira ca si Samsung sa sara cu SGS3 unibody!

La cata memorie interna au, nu mai e nevoie de card microSD, iar legat de bateria care se poate scoate, zic ca e doar moft. Oriunde gasesti o priza, un incarcator de masina, sau o alta sursa de energie ca sa-ti reincarci telefonul. Merita designul. Crede-ma!

Imi place foarte mult cum se misca. Oare bateria chiar tine destul?

Singura problema cu bateria care nu se poate scoate este in cazul in care telefonul se inteapa. Presupun ca se poate da un reset cumva. Se poate intampla din cauza unei aplicatii, nu neaparat din cauza Android-ului.

Salutare,

Excelenta recenzia lui One X. O asteptam de ceva vreme, mai ales ca a fost prima din RO. Felicitari!!! Astazi am reusit sa expun One X-ul la serviciu si am apucat sa il butonez cam 30 de minute. Imi place cum se misca, foarte fluid, culorile pe display sunt mult mai vii in comparatie cu Sensation XL iar camera mi se pare excelenta de-a dreptul. Cred ca e prima camera de pe un smart care poate sa se bata cu cea de pe Iphone 4S, chiar peste ea. Arata mult mai bine sense 4.0 fata de 3. Efectul ala de carusel nu isi avea rostul. In schimb, am observat ca au scos din bara de notificari setarile rapide. Acum apar setarile si ajungem direct in meniul principal.

Alta chestie pe care nu am inteles-o e legata de memoria RAM. In Manager Activitati apar foarte multe aplicatii deschise. Memorie folosita in jur de 600 si libera pe la 300 sau chiar sub. Mi se pare destul de putina memorie libera. Pe Galaxy Nexus raportul e undeva de 50-50...pareri legate de asta??? pro? contra?

Si acum, o intrebare pt Erwin? Ai renunta la Galaxy Nexus pt One X? Astept un raspuns sincer!!!

De renuntat nu as renunta, dar daca acum ar trebui sa aleg dintre cele doua (upgrade de la Nexus One), as alege HTC-ul. Eram cu zambetul pe buze fara sa-mi dau seama cand l-am scos din cutie. E uimitor de frumos telefonul!

Dovada:

DSCN0002.JPG

DSCN0030.JPG

DSCN9659.JPG

DSCN9671.JPG

Salutare,

Excelenta recenzia lui One X. O asteptam de ceva vreme, mai ales ca a fost prima din RO. Felicitari!!! Astazi am reusit sa expun One X-ul la serviciu si am apucat sa il butonez cam 30 de minute. Imi place cum se misca, foarte fluid, culorile pe display sunt mult mai vii in comparatie cu Sensation XL iar camera mi se pare excelenta de-a dreptul. Cred ca e prima camera de pe un smart care poate sa se bata cu cea de pe Iphone 4S, chiar peste ea. Arata mult mai bine sense 4.0 fata de 3. Efectul ala de carusel nu isi avea rostul. In schimb, am observat ca au scos din bara de notificari setarile rapide. Acum apar setarile si ajungem direct in meniul principal.

Alta chestie pe care nu am inteles-o e legata de memoria RAM. In Manager Activitati apar foarte multe aplicatii deschise. Memorie folosita in jur de 600 si libera pe la 300 sau chiar sub. Mi se pare destul de putina memorie libera. Pe Galaxy Nexus raportul e undeva de 50-50...pareri legate de asta??? pro? contra?

Si acum, o intrebare pt Erwin? Ai renunta la Galaxy Nexus pt One X? Astept un raspuns sincer!!!

HTC are un manager propriu de RAM, memoria folosita este cea cached adica "tampon", de aceea iti apare libera asa putina. Si Samsung are pe tablete asa ceva. Nu trebuie sa fii alarmat, ai memorie RAM suficienta pentru aplicatii. Android stie sa gestioneze bine resursele, in mare parte.

Da e foarte frumos. E usor de manevrat, greutate super ok. Eu l-am butonat pe cel negru sau ma rog, maro...arata muuult mai bine pe alb. Partea cu Ram-ul am intalnit-o la primul HTC pe care l-am avut, un Wildfire...ma rog, diferenta e imensa. Nu stiam partea asta cu cached la htc...adica ceva in plus fata de ce face oricum androidul si inepuizabilele discutii de acum 1,2 ani...avem nevoie sau nu de task killer si etc.

Se pare ca S2 este mai rapid.. One X are quad core degeaba ... Oricum S2 a rupt tot cand a aparut.. vad ca acum face misto de telefonul suprem de la HTC .

Pun pariu ca S3 o sa fie un telefon de prima clasa pe langa One X.. Mai bine astea de la HTC scoteau un breloc cu egalizator pentru manele

Prietene, aici discutam de firme specializate de telefoane mobile, nu de firme care fac frigidere, aspiratoare, masini de spalat, etc si ....telefoane. SGS2 e un telefon mediu dupa parerea mea, dpvd al designului. La performante, nu uimeste cu nimic, cum de altfel nici one x(nu inteleg implementarea quad pe android, in conditiile in care dual core-ul se misca excelent). De asemenea, ecranul ala al lui SGS 2 mi se pare oribil, mai ales efectul de verde. Nu inteleg ce place asa mult SGS 2, probabil ca marketingul agresiv da roade. One X, ca de altfel si One S sunt telefoane absolut superbe dpvd al designului, iar la capitolul performante stau destul de bine. SGS 3 va beneficia de o campanie media integrata foarte tare (Jocurile Olimpice) si probabil ca va vinde "in draci" noua caramida.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Prietene, aici discutam de firme specializate de telefoane mobile, nu de firme care fac frigidere, aspiratoare, masini de spalat, etc si ....telefoane. SGS2 e un telefon mediu dupa parerea mea, dpvd al designului. La performante, nu uimeste cu nimic, cum de altfel nici one x(nu inteleg implementarea quad pe android, in conditiile in care dual core-ul se misca excelent). De asemenea, ecranul ala al lui SGS 2 mi se pare oribil, mai ales efectul de verde. Nu inteleg ce place asa mult SGS 2, probabil ca marketingul agresiv da roade. One X, ca de altfel si One S sunt telefoane absolut superbe dpvd al designului, iar la capitolul performante stau destul de bine. SGS 3 va beneficia de o campanie media integrata foarte tare (Jocurile Olimpice) si probabil ca va vinde "in draci" noua caramida.

Cumetre macar sa ai tu telefon de la firme care fac frigidere si aspiratoare. Se pare ca ai un sensation care este low in acest moment...

Daca era asa praf samsung s,2,nexus s care sunt de la firme de aspiratoare numai ajungea samsung in topul telefoanelor.

Referitor la One X eu as spune sa analizezi netu mai bine.. In primul rand nu accepta AVI.. ceea ce este foarte aiurea. 2) Are probleme cu ecranu cateodata cand este in camera foto. 3) are lag cand dai zoom.. ceva anormal la ceea ce aduce sub carcasa.. 4) Valoarea sa ridicata nu aduce si un mic ac pentru a scoate cartela sim ceea ce mi-se pare o chestie foarte nasoala din punct de vedere al marketingului... iti spune sa bagi o agrafa.. asa si.. poate nu am agrafa in momentul de fata.. Totul este superficial.

Apropo sa ne anunti cand iti iei noua caramida S3...

Nu este s2 cel mai bun tel dar a avut cele mai mari vanzari.. nu imi spun parerea, pur si simplu spun adevarul oferit de samsung.

Edited by son1k

Nu zic ca Sensation ar fi peste SGS 2, dar nici invers, la partea de hardware. In definitiv, ce face unul, face si celalalt, nu am vazut programe / jocuri / etc care sa nu ruleze la fel pe ambele terminale. Sunt cam tot pe acolo, doar ca SGS a avut parte de o politica de promovare mai agresiva. Diferenta intre HTC si Samsung o face interfata, Sense de la HTC consumand resurse la greu. Cu un rom mai "usurat" pus in diferite teste, Sensation e la fel sau mai bun decat.SGS 2. Am avut si SGS si SGS2 dar le-am dat pt ca nu mi-a placut designul (e mare si lat ca o caramida)+ culorile alea aberante ale displayului. Htc-ul mi se pare singurul producator care face telefoane reusite ca design + display ok, dupa Marut. (si as include si Sony, cu X peria). Poate SGS 3 o sa schimbe ceva in design si o sa arate mai bine decat celelalte din seria Galaxy, mai spre Nexus, care arata f bine.

Ca sa nu ajungeti sa o dati in flame-uri, nici un telefon nu stie sa decodeze avi cu Xvid/Divx in mod implicit. Toate telefoanele cu Android stiu de X264 si MP4 (formatele audio sunt mai multe). Fiti mai temperati in a va sustine telefonul favorit, este clar ca unul e cu Samsung si celalalt nu. Nu uitati ca aici e forumul pentru One X.

Ca sa nu ajungeti sa o dati in flame-uri, nici un telefon nu stie sa decodeze avi cu Xvid/Divx in mod implicit. Toate telefoanele cu Android stiu de X264 si MP4 (formatele audio sunt mai multe). Fiti mai temperati in a va sustine telefonul favorit, este clar ca unul e cu Samsung si celalalt nu. Nu uitati ca aici e forumul pentru One X.

Nu se pune problema de asa ceva, doar ca uneori publicitatea agresiva face "victime". Ideal ar fi pentru toata lumea sa poata testa cat mai multe terminale, neinfluentati de publicitate si abia apoi sa isi cumpere si sa emita opinii. Eu nu am nimic personal cu Samsung, doar ca telefoanele produse de ai au parte de campanii media cu impact maxim la public, si de aici si vanzarile mari. Isi si permit acest lucru fiind un megaconcern. Uitati-va spre exemplu la SGS 3, ce campanie va avea cu ocazia Jocurilor Olimpice. Iar chestia cu testele si diversele benchmark-uri sunt influentate de producatori, spre exemplu in Quadrant ai etalon doar produse Samsung. De ce oare?

Axl666. Daca SGS II e de nivel mediu HTC Sensation de ce nivel este?

SGS este la nivelul - made in Dragonu Rosu, l-am luat cand a aparut am dat 520 eur pe el, l-am vandut in 2 zile.

Cand dau mai mult de un salariu mediu pe un telefon am pretentia sa nu fie ieftin construit si nici ca soft-ul sa para desenat in paint de un pusti de 6 ani.

Nu ma plateste nici htc nici samsung sa le fac reclama sau sa le tin partea. Imi spun doar un punct de vedere cred eu putin mai avizat decat al altor persoane.

iar discutiile astea gen telefonu meu e mai bun ca al tau sunt gen "bruce lee il bate pe van damme" sau "tati il bate pe tati tau" :)

nu-l mai baga astia o data in oferta la vodafone.Chiar sunt curios ce pret ii vor pune

waiting...

"pe surse" iti pot spune ca va ateriza si la vodafone undeva in prima parte a lunii mai. daca sursa ma minte te mint si eu

SGS este la nivelul - made in Dragonu Rosu, l-am luat cand a aparut am dat 520 eur pe el, l-am vandut in 2 zile.

Cand dau mai mult de un salariu mediu pe un telefon am pretentia sa nu fie ieftin construit si nici ca soft-ul sa para desenat in paint de un pusti de 6 ani.

Nu ma plateste nici htc nici samsung sa le fac reclama sau sa le tin partea. Imi spun doar un punct de vedere cred eu putin mai avizat decat al altor persoane.

iar discutiile astea gen telefonu meu e mai bun ca al tau sunt gen "bruce lee il bate pe van damme" sau "tati il bate pe tati tau" :)

axl666 & baadnewz documentarea voastra despre telefoane este 0.