Clicky

Jump to content

Ne cumparam Android pentru ca...?

MMarius

67 members have voted

1. 1. Imi cumpar un telefon cu Android pentru ca,

• E la moda frate!
      0
    • Pentru ca ma reprezinta.
    • Ce-i aia Android? Eu am Samsung S3 !
    • Preturi mai accesibile.
    • Pentru ca celelalte OS-uri nu imi plac asa de mult.
    • Nu-mi cumpar telefon cu Android.

Recommended Posts

Absolut nici una. Dar oamenii zic "un android", si se refera la telefon. Ca atunci cand zic "mi-am pierdut adidasul" :D

Daca te uiti si la alte comentarii,  o sa vezi ca "e ieftin" (WTF ???) sau "se gaseste peste tot" (din nou WTF ???).

La ce concluzie duce asta ? Ca multi identifica Android (de fapt android) cu telefonul. Pe vremuri iti luai Nokia (nu un symbian), azi iti iei iPhone (nu un ios) sau Lumia (nu un wp).

Ca sa nu mai zicem de tonele de chinezarii ieftine. Cine sta sa tina minte o marca de pe alibaba, cu un sir de carctere pe post de model ? E cu Android ? E un android si gata.

ce legatura are plasticul de la Samsung cu OS-ul ?

N-am votat pentru ca nu m-a incadrez la niciun capitol.

Folosesc Android pentru ca serviciile Google imi sunt indispensabile privind natura "job-ului" meu.

Google Drive e unul dintre cele mai destepte lucruri integrate in portofoliul lor. Foloseam Writely (devenit Google Docs) inca de inaintea achizitionarii de catre Google, deci pot sa spun ca sta la baza directionarii mele catre Android.

Ulterior Gmail, Google Reader (raposatul), Maps, YouTube au intregit plaja de aplicatii ce ma ajuta zilnic in desfasurarea activitatii pe plan profesional.

Android in opinia mea e cel mai complet sistem de operare, cel putin in ceea ce priveste necesitatile mele!

Android este un OS foarte atractiv , foarte aratos , foarte customizabil , foarte usor de manevrat..

Telefoanele pe Android sunt foarte bine organizate si pretul este foarte accesibil.. Pentru ce sa aleg un Iphone ? pentru Firma ? Majoritatea clientilor cumpara Iphone pentru ca e Apple , nu ca ar fi super tare telefonul , ca nici nu este la urma urmei. Ce face un Android nu face orice OS.

• 1 month later...

Android pentru ca (valabil la mine):

1 Nu suport toate inconitele pe "desktop"(vezi ios)

2 Face tot ce am nevoie: push mail,gps,dual sim,browsing,etc

3 Accesibil 

4 Customizabil

Aia cu android are lag si ios nu  e un moft de copil.Nu iei un smartphone ca e la moda ,ca nu are lag dar nu face ce ai tu nevoie.Sau poate nu ai nevoie si iei ca asa e modern.Aprp de la 4.1 nu prea mai putem discuta de lag.

De cealalta parte faza cu android e customizabil facand referire la launcher si iconite iar e un oarecare moft.Nu in astea sta customizarea la android.

• 1 year later...
Guest Deio

pe drac open "surs" :))

Ca sa ai Android cu Google Play pe telefoanele tale, ca producator, trebuie sa semnezi un contract mare, de suma mare.

Altfel telefoanele tale mor cu firmware-ul original si te milogesti de Google sa scoata SDK-ul.

Toate serviciile Google costa. ROM-urile custom? Nu ai voie decat cele bazate pe AOKP sau Cyanogen, altfel sunt cu dulaii pe tine.

Si totusi exista mii de ROM-uri bazate pe cele originale pe care nu le pot opri meseriasii de producatori. Inseamna ca sunt ilegale si ar trebui interzise? Poti avea Sense pe telefon non-HTC sau o versiune mai noua de Sense pe un HTC vechi.

Cred ca 5, nu sunt sigur, l-am folosit ceva timp și chiar mi-a plăcut foarte mult, dar m-am plictisit de el. Pe aici pe forum l-am găsit, pare-mi-se ca tocmai tu ne-ai oferit link către xda...

Dar pe un ios?

iOS este prea inchis.Cu un jailbreak se rezolva toate.Insa sistemul inchis si pretul ridicat m-au convins sa nu imi iau iOS.Insa altora poate le place un sistem fluid si usor de utilizat,dar eu doresc unor stabil si customizabil(wp).

Chiar așa, apropos de iOS, avea cineva un iPhone 3gs sau cum dracu se cheamă și am intrat in Facebook si niciunul dintre butoane nu dădea îndărăt. Nu există un astfel de buton? Nu se poate da niciodată îndărăt?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Chiar așa, apropos de iOS, avea cineva un iPhone 3gs sau cum dracu se cheamă și am intrat in Facebook si niciunul dintre butoane nu dădea îndărăt. Nu există un astfel de buton? Nu se poate da niciodată îndărăt?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Este în stânga sus un semn "<"