MMarius Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Pentru ca vreau sa vad opinia voastra, daca cei ce cumpara sunt doar "pa" trend sau pentru ca e chiar ceea ce isi doresc ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 E un Poll care poate sa dea in subiectiv. Reformuleaza putin. Android e un sistem de operare, chiar conteaza cine iti produce motorul sub capota, daca ai suficienti cai putere si consum redus? Ma gandesc sa nu o dam in polemici interminabile care bantuie Internetul. Android, IOS, Windows, MeeGo, Bada, Tizen etc, sunt platforme. Eventual incearca sa te pui in pielea multor utilizatori de Android. Multi nu cumpara un sistem de operare, ci un telefon bun, sau mai putin bun, cu un suport de aplicatii, sau jocuri 3D pentru consum media si relaxare. Nu e nimic la moda, utilizatorii sunt impartiti pe diverse categorii. De obicei, telefoanele cu Android costa mai putin ca si concurenta, sunt telefoane "smart" care incep de la 100EU, deci pe gustul si bugetul tuturor. Mai gandeste-te si reformuleaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Primul meu telefon cu Android a fost un S2. Habar nu aveam ce e ala Android. Auzisem de el, dar nu stiam absolut nimic concret. Eu am vrut doar un telefon bun. La vremea aia exista marul si S2-ul. Windows-ul iesea din discutie, tot din cauza telefoanelor de la acea vreme. Asa ca...multi isi cumpara telefoane, asa cum spunea si Deio, si nu sisteme de operare. E drept ca dupa ce-l cumpara, foarte multi incep fie sa inteleaga cam ce inseamna acest sistem de operare, fie pur si simplu sa-l indrageasca fara sa stie de ce. Acum, eu pot spune ca urasc marul si windows-ul si ca iubesc androidul. Dincolo de telefoane. Evident, discutam numai despre varfuri. Note 2 e doar la o azvarlitura de bat de mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Sunt foarte multi cunoscatori de Linux prin lume, iar cand a aparut Android, care e un Debian la baza, au crezut ca l-au prins pe Creator de picior. Personalizarea si faptul ca poti programa dispozitivul tau mobil sa faca diverse lucruri, e mana cereasca. Multi dintre utilizatori nici nu stiu sau nu ii intereseaza ce au sub capac. Dar cei mai priceputi, fac minuni cu Android. Sunt pe net diverse proiecte, te doare mintea ce poti sa faci cu telefonul, iar IOS si Windows nu au o asemenea integrare. Android e al doilea Linux pentru multi, sper ca sa nu ajunga la fel de putin folosit ca Windows pe desktopuri, daca Microsoft intra in forta cum se prevede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Ultimul meu device achiziționat e cu Android, restul sunt cu iOS. Am ales Android-ul deoarece am simțit nevoia de schimbare. Vroiam să văd ce oferă competiția și sunt uimit de ce oferă la un preț mai mic. Mi se pliază mai bine pe nevoile me, fiind un power user, dornic de personalizare maximă a dispozitivului. Să fac o comparație, iOS-ul e un râu și Android-ul e un fluviu, cam așa a fost schimbarea asta pentru mine. Sunt foarte tentat să-mi vând device-urile cu iOS să trec pe Android. Îmi place produsele Android din gama Nexus, restul nu mă atrag, în special cele de la Samsung. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Titlul: "Ne cumparam Android pentru ca" (BTW, Android e ieftin, foarte ieftin. Chiar gratuit) Intrebarea: "Imi cumpar un telefon cu Android pentru ca," Eu vreau tableta PS: Sondajele e si ele o stiinta, nu degeaba e asa de bine platite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKa Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Eu am optat pt Android intrucat mi.am dorit o tableta puternica si cu cat mai multe optiuni tehnice. iOS era tentant, recte the new iPad, insa limitarile tehnice nu mi.au convenit, respectiv lipsa slotului microSD, 3G.ul oferit mai mult gratis de Rcs etc. In primul rand m.am uitat la device, facand abstractie de soft, iar ulterior am comparat si aceasta componenta. Nu sunt fan Android si nici dusman al iOS.ului, ci doar un consumator obisnuit, care isi doreste un device mobil potrivit gusturilor sale si utilizarii lejere in viata de zi cu zi. Nu ma intereseaza lupta de doi bani care se da pe net intre fanii unora dintre sO.urile momentului, care sunt hilare si fara niciun folos. Fiecare isi cumpara ce vrea. Insa Android.ul e perfect pt cei care stiu sa lucreze profesionist cu el, iOS.ul fiind un sistem inchis. Pt consumerul de rand nu conteaza acest aspect, ci doar propriile gusturi. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Pentru ca, dupa 6 ani de winmo, nu am vazut ceva mai bun, pentru ca pretul smartphone-urilor adevarate (procesor, memorie, display,camera, etc) este mult mai accesibil, pentru ca NU este un sistem restrictiv ca si celelalte, pentru ca ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabyzzuu Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Am ales Android pentru ca imi place si daca nu stiati uitati-va aici sa vedeti ce face NASA - [media=] [/media] Edited November 2, 2012 by gabyzzuu Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistaVee Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 ne cumpărăm Android pentru că este cel mai customizabil OS dintre toate și foarte ușor de umblat pe el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coo Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Eu am ales android'ul pentru ca este mai rapid fata de vechile sisteme de operare, si in plus de asta pot face multe chestii interesante! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daser Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Pentru ca este full customizabil si sunt multe aplicatii pentru Android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobimobi Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 In primul rand pentru ca e o diversitate foarte mare in lumea telefoanelor cu Android. Acest lucru este si un dezavantaj dpdv al dezvoltarii aplicatiilor bine optimizate. Pe langa diversitate Android este si open si prin diverse ROM-uri si customizari poti sa iti modifici multe lucruri la telefon , ceea ce este un alt avantaj. Aplicatii sunt destule si majoritatea sunt "free" (cu ghilimele deoarece contin reclame uneori foarte enervante). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digikent Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Pentru mine telefonul este telefon... Nu este nici măcar rootat... De ce am ales android? Tocmai din cauza widgeturlor , plus ca mi se pare mai bine aranjat decât un iphone și mai ușor de customizat.... Sent from my LG-E730 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacsativ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 tl;dr iOS e no brainer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Adica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digikent Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Așa mă intrebam și eu Sent from my LG-E730 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Cre'ca e scump? Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Cine? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 tl;dr iOS e no brainer Adica ios... Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 - iOS e no brainer - Adica ? - Așa mă intrebam și eu - Cre'ca e scump? - Cine? - Adica ios.. . Caragiale era mic copil n_iulian, samyjuanito, candrei and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_gula1985 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Am ales android deoarece este mai ieftin, customizabil si sumedenia de aplicatii. Daca ar fi fost un sistem de operare inchis atunci as fi migrat catre wp8 sau chiar iOS (chiar daca e destul de piperat iPhone-ul, se gaseste pe net si mai putin scump). Chiar daca am ales android, nu pot trece cu vederea stabilitatea iOS-ului sau WP8. Desi am avut pe mana si telefoane android, iOS si WP8, doar la android mi s-a intamplat sa mi se blocheze telefonul fiind nevoit sa ii scot bateria... si totusi am ales android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 (edited) Android deoarece :1 Este cel mai practic si mai raspandit . 2 Este mai ieftin. (in mare parte ) 3 Customizabil. 4 Este usor de utilizat (nu ca celelalte nu ar fi dar nu-s fan Black Berry sau Symbian) . Edited May 18, 2013 by KilljoyBB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
songoku Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Am avut S1,S3 iar acum am iphone 4s si sunt super multumit de el, chiar nu l-as da nici pe Galaxy S4.. sa va spun si dece.. Simplu: nu are lag deloc, nu se blocheaza aiurea, simt ca am ceva rezistent in mana, nu plastic ieftin. Samsung ma impins catre Apple.. Asta e.. aici raman acum ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Titlul era "Ne cumparam Android pentru ca .....?" deci nu vad nicio relevanta in postul de mai sus, ce legatura are plasticul de la Samsung cu OS-ul ? Da, imi cumpar Android pentru ca e foarte usor de customizat, pentru ca majoritatea aplicatiilor din Play sunt gratis iar cele pay au si o varianta lite, pentru ca (de ce sa nu recunosc) pot pune si "altfel" de aplicatii FARA a fi nevoit sa fac jailbreak ca la iPhone si nici macar root, pentru ca spre deosebire de iOS sunt "recunoscut" de toata lumea cand vine vorba de bluetooth sau WiFi, pentru ca acum, spre deosebire de acu cativa ani, aplicatiile apar intai in Play iar apoi in AppStore, pentru ca pretul telefoanelor de top cu AndroidOS este destul de accesibil, pentru ca ..... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Innoxius and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts