Clicky

Jump to content

Folositi folie pentru ecranul smartphone-ului vostru? Care folie va multumit si/sau dezamagit pana acum?

Razvann

Recommended Posts

Eu am avut pentru Samsung-ul meu S II folie 3M Vikuiti, o folie destul de scumpa 30 de lei la vremea aceea, acum cred ca 25 mai putin nu. A fost ok, dar dupa 7,8 luni in care am avut destula grija de telefon, era destul de zgariata.

Voi ce folii ati folisit pana acum si ati fost multumiti si ce folie va dezamagit?

As dori pentru S3-ul meu o folie si nu cred ca merita 25, 30 de lei. As dori o folie cat mai ok impotriva amprentelor, zgariturilor si cu o reflexie cat mai buna impotriva soarelui, sa nu creeze probleme (sa nu fie "oglinda").

Eu tot timpul îmi cumpăr folii de la SGP.

am și pe iPhone 4 și pe iPhone 4S.

Cea mai bună folie pe care am pus mâna vreodată și am testat.E practic sticlă.

Pentru Nexus 7 nu este Glast, așa că am luat Steinheil Ultra Crystal Clear.

Edited by Tyler Durden

Da, se găsește.

O poți cumpăra de aici.Importatul oficial de la SGP.

Nu vreau s-o laud, dar are aceelași feeling ca și fără folie.Garantez asta.Și se pune singură...o fixezi, apeși cu degetul un pic și voila.

Mi-am scăpat iPhone-ul și s-a "accidentat" la unul dintre colțuri.

În loc să se dezlipească folia, s-a făcut mici bucăți de sticlă, așa de beton e.

Nici nu s-a accentuat căzătura.

E scumpă dar un telefon premium merită o folie premium.

Adevarat ai dreptate. Problema este alta.. nu ma pricep in a o pozitiona si sincer la banii aceia aia ar lipsi sa o pozitionez si gresit:))). Mai ales ca la Samsung fata de iPhone sunt si butoanele de jos si logo-ul, difuzorul si senzorii, deci trebuie asezata perfect. Chiar o sa ma gandesc la aceasta folie. Dar ce alte variante ar mai fii ok? Daca a fost cineva multumit pana acum si de ce folie?

Edited by Razvann

Rogi un prieten care are o mână bună să ți-o pună.

Da, ai doar o încercare dar după ce o fixezi, apeși și gata.

Un telefon cu folia Glast(dreapta) și unul fără să vezi ce groasă e.

Succes în a găsi folia care ți se potrivește cerințelor tale. :D

post-911-0-54760100-1351427649_thumb.jpg

Edited by Tyler Durden

• 1 year later...

Daca doriti Tempered Glass 9H este oferit de ceva vreme de cei de la Smart Protection mai au si alte folii interesante dar pentru display parerea mea ca merita o sticla securizata mai mult decat orice alta folie. Diferenta de pret este foarte semnificativa. Calitatea este uimitoare trebuie lovita extrem de tare ca sa se sparga, doar daca iti doresti foarte tare sa faci acest lucru vei reusi. Totusi sa spargi si sticla securizata si ecranul telefonului ar fi intradevar o performanta.

Succes cu protectia smartphone-urilor.

Eu da, nu ma doare sufletul să văd că pot schimba folia de pe ecran cu preț foarte mic, decât sa schimb sticla telefonului care costa semnificativ mai mult. Deși am folosit pentru câteva zile telefonul fără folie și mi s-a părut incredibil, fără folie de vede excelent. Dar totuși, prefer sa protejez.

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14

Eu am grija ;)

Serios? O particula de nisip e destul ca sa-ti zgarie ecranul.Si cum sunt sigur ca-ti tii telefonul in buzunar,acolo ai mult nisip,orice ai face,cateva zgarieturi acolo tot se strang.

Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14

Da. Serios. In noiembrie face 3 ani si nu are nici cea mai mica si fina (observabila cu ochiul liber, ecranul stins, in lumina) zgarietura. Daca iti spun ca am grija, pai am. Nu l-am scapat decat o singura data, pe covor, stand pe scaun.

Da, il tin in buzunar, dar cu nimic altceva. Sa stiti ca nu e asa de greu sa ai grija. Mi-am format niste obiceiuri in urma cu doua telefoane (puteti sa le ziceti tabieturi) si pana acum au dat roade.

Poate cu varsta o sa am si eu nevoie. De folie, nu va ganditi la pastile albastre :D

Eu am reușit sa i trag o zgârietură extrem de fina G2-ului meu înainte de a-i lua folie. Nu neapărat zgârietură, dar ceva cât ecranul sa fie perfect :))

Trimis de pe LG G2

Tocmai asta e diferenta aici Ultra Smart Protection nu e o folie, e o sticla, deci simpti ecranul la fel ca si cu sticla originala doar ca in cazul unei cazaturi sau a unui impact nedorit riscul de ati sparge display-ul este cu 100% mai redus.

Decat un display care costa de la 300ron in sus mai bine o sticla securizata de 60 lei si stai linistit.

Fiecare cum ii place dar eu dupa 8 luni fara probleme(credeam ca ecranele nu se sparg) am reusit sa sparg doua display-uri in numai o luna de zile deci imi ajung pentru anul asta, aleg sa pun tempered glass.

Ce rost are dacă e zgâriat asa tare cum zici tu. Eu și pe jaful de Galaxy Fit am avut folie. Am săpat după o folie în tot orașul :) :. De baterie nu mai zic...

Trimis de pe LG G2