Razvann Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Eu am avut pentru Samsung-ul meu S II folie 3M Vikuiti, o folie destul de scumpa 30 de lei la vremea aceea, acum cred ca 25 mai putin nu. A fost ok, dar dupa 7,8 luni in care am avut destula grija de telefon, era destul de zgariata. Voi ce folii ati folisit pana acum si ati fost multumiti si ce folie va dezamagit? As dori pentru S3-ul meu o folie si nu cred ca merita 25, 30 de lei. As dori o folie cat mai ok impotriva amprentelor, zgariturilor si cu o reflexie cat mai buna impotriva soarelui, sa nu creeze probleme (sa nu fie "oglinda"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 decat sa dai atatia bani mai degraba cumperi un set de 6 folii de pe ebay si dai maxim 3 $ si ai pentru o perioada bunisoara ... Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Total de acord Si eu tot de pe eBay iau folii pt ecran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 (edited) Eu tot timpul îmi cumpăr folii de la SGP. am și pe iPhone 4 și pe iPhone 4S.Cea mai bună folie pe care am pus mâna vreodată și am testat.E practic sticlă. Pentru Nexus 7 nu este Glast, așa că am luat Steinheil Ultra Crystal Clear. Edited October 27, 2012 by Tyler Durden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Eu nu sunt chiar deloc adeptul foliilor pe niciun telefon, insa m-ai facut curios cu folia Glas T. Vad ca si costa ceva banuti, dar pare ca face si treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 In Romania se gaseste aceasta folie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Da, se găsește. O poți cumpăra de aici.Importatul oficial de la SGP. Nu vreau s-o laud, dar are aceelași feeling ca și fără folie.Garantez asta.Și se pune singură...o fixezi, apeși cu degetul un pic și voila. Mi-am scăpat iPhone-ul și s-a "accidentat" la unul dintre colțuri. În loc să se dezlipească folia, s-a făcut mici bucăți de sticlă, așa de beton e. Nici nu s-a accentuat căzătura. E scumpă dar un telefon premium merită o folie premium. Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 (edited) Adevarat ai dreptate. Problema este alta.. nu ma pricep in a o pozitiona si sincer la banii aceia aia ar lipsi sa o pozitionez si gresit:))). Mai ales ca la Samsung fata de iPhone sunt si butoanele de jos si logo-ul, difuzorul si senzorii, deci trebuie asezata perfect. Chiar o sa ma gandesc la aceasta folie. Dar ce alte variante ar mai fii ok? Daca a fost cineva multumit pana acum si de ce folie? Edited October 28, 2012 by Razvann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 (edited) Rogi un prieten care are o mână bună să ți-o pună. Da, ai doar o încercare dar după ce o fixezi, apeși și gata. Un telefon cu folia Glast(dreapta) și unul fără să vezi ce groasă e. Succes în a găsi folia care ți se potrivește cerințelor tale. Edited October 28, 2012 by Tyler Durden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 E chiar ok din poza, dar cu atat mai mult trebuie fixata foarte, foate bine si atent. Ramane si aceasta in calcul. Deci mai astept si alte pareri despre alte folii pe care le-ati incercat sau de care stiti ca sunt bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colibry Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Daca doriti Tempered Glass 9H este oferit de ceva vreme de cei de la Smart Protection mai au si alte folii interesante dar pentru display parerea mea ca merita o sticla securizata mai mult decat orice alta folie. Diferenta de pret este foarte semnificativa. Calitatea este uimitoare trebuie lovita extrem de tare ca sa se sparga, doar daca iti doresti foarte tare sa faci acest lucru vei reusi. Totusi sa spargi si sticla securizata si ecranul telefonului ar fi intradevar o performanta. Succes cu protectia smartphone-urilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Nu suport folii. Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Nici io. Gabii 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Eu da, nu ma doare sufletul să văd că pot schimba folia de pe ecran cu preț foarte mic, decât sa schimb sticla telefonului care costa semnificativ mai mult. Deși am folosit pentru câteva zile telefonul fără folie și mi s-a părut incredibil, fără folie de vede excelent. Dar totuși, prefer sa protejez. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Eu am grija Alpe d'Huez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Eu am grija Serios? O particula de nisip e destul ca sa-ti zgarie ecranul.Si cum sunt sigur ca-ti tii telefonul in buzunar,acolo ai mult nisip,orice ai face,cateva zgarieturi acolo tot se strang. Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Nici eu nu am folosit folie, in schimb am folosit husa serioasa, care sa acopere si ecranul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Da. Serios. In noiembrie face 3 ani si nu are nici cea mai mica si fina (observabila cu ochiul liber, ecranul stins, in lumina) zgarietura. Daca iti spun ca am grija, pai am. Nu l-am scapat decat o singura data, pe covor, stand pe scaun. Da, il tin in buzunar, dar cu nimic altceva. Sa stiti ca nu e asa de greu sa ai grija. Mi-am format niste obiceiuri in urma cu doua telefoane (puteti sa le ziceti tabieturi) si pana acum au dat roade. Poate cu varsta o sa am si eu nevoie. De folie, nu va ganditi la pastile albastre Mihnea and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 1-0.. 3 ani fara zgarieturi,frumos.Dar in acelasi timp ciudat.. Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Eu am reușit sa i trag o zgârietură extrem de fina G2-ului meu înainte de a-i lua folie. Nu neapărat zgârietură, dar ceva cât ecranul sa fie perfect Trimis de pe LG G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikalai Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Am folosit anterior doar folii 3m Vikuiti. Am fost foarte multumit insa am avut si foarte mare grija de telefoane. Momentan am ceva de la Momax (cred ca e ultraclear). N-am gasit nimic pe mycase.ro asa ma bate un gand sa imi iau asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colibry Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Tocmai asta e diferenta aici Ultra Smart Protection nu e o folie, e o sticla, deci simpti ecranul la fel ca si cu sticla originala doar ca in cazul unei cazaturi sau a unui impact nedorit riscul de ati sparge display-ul este cu 100% mai redus. Decat un display care costa de la 300ron in sus mai bine o sticla securizata de 60 lei si stai linistit. Fiecare cum ii place dar eu dupa 8 luni fara probleme(credeam ca ecranele nu se sparg) am reusit sa sparg doua display-uri in numai o luna de zile deci imi ajung pentru anul asta, aleg sa pun tempered glass. nikalai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 OK, gata, am inteles. E a doua oara cand ne prezinti, subtil, site-ul respectiv ionel, candrei and nikalai 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Al meu s-a zgâriat foarte tare, mai ales în buzunarul de la blugi...Mă gândesc să-i iau o folie, ca să nu se mai zgârâie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Ce rost are dacă e zgâriat asa tare cum zici tu. Eu și pe jaful de Galaxy Fit am avut folie. Am săpat după o folie în tot orașul :. De baterie nu mai zic... Trimis de pe LG G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts