Clicky

Jump to content

Eveniment Apple, live blogging de catre Mobilissimo

Guest Deio

Recommended Posts

Made with, by and for Apple :))

Live streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

Un fel de film de, cu si despre Sergiu Nicolaescu.

Ma asteptam la iPad4 si la Mini.

Erwin, Apple a facut asa agresiv ca vine M$ cu Windows si au vrut sa distraga atentia.

Am citit Sun Tzu si se pare ca Apple au citit si ei pe acolo asta :))

Nu mi se pare deloc deosebit iPad Mini. Ecranul e mai degraba patrat decat dreptunghiular si cel mai trist e ca e scump ca naiba. Asteptam lansarea Apple pentru a ma decide ce tableta de 7" imi achizitionez. Se pare ca voi merge tot pe Android ca doar nu am inebunit sa dau 25-30 de milioane pe un iPad Mini.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Alex a scris acum un articol foarte bun despre iPad Mini.

http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/editorial/de-ce-sunt-dezamagit-de-designul-lui-ipad-mini-si-cum-apple-a-dat-o-palma-cumparatorilor-de-ipad-3-editorial_15081.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mobilissimo-stiri-telefoane+%28Stiri+Telefoane+-+Mobilissimo.ro%29

Multi nu inteleg, poate unii fani Apple, din aceia inraiti care te fac troaca de porci, au dat la minusuri "fara numar" :))

Dar Mini e un mini, pana la urma, nu poate fi un produs revolutionar, chiar si cu 270.000 aplicatii.

Pana si reclama Apple il pozitioneaza in spatele lui iPad 4, adica un produs umbrit.

Apple pare o fiara incoltita. Una foarte puternica, dar incoltita. Ceva ca un leu si multe hiene. Leul e puternic, dar hienele sunt multe.

Cu toti banii pe care ii are Apple, daca nu are un om care sa ghideze bine compania cum a facut Jobs, se va scufunda incet.

Miscare proasta de a lansa iPad 4. Ma asteptam, dupa ce am vazut tableta scapata pe net. Credeam totusi ca in martie 2013 va fi, speram de fapt.

Culmea, Apple va lansa in Martie iPad 5, daca e sa ne luam dupa ciclul nou impus. Va enerva cumparatorii, astea sunt produse scumpe si nu poti sa faci obsolete o tableta dupa abia 6 luni.

Unele guri rele spun ca fanboii Apple simt acum ce simt fanii Android, cu tablete iesite la 3 luni.