Guest Deio Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 http://www.mobilissimo.ro/telefoane-mobile-live-blogging/evenimet-apple-live/lansare-ipad-mini-live_23.html Cei care aveti iPad/iPhone (Stavros, la tine ma refer ) puteti vedea si live. Sau cei cu MacBook, bine ala e scump si eu sincer nu mi-l permit, dar or fi si unii cu laptopuri Mac. Eu urmaresc de pe iPad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 10* Sunt curios cu ce se lasa! Apropo, porcarie ca au restrictionat accesul pe iDevice-uri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Din pacate, ei sunt Apple, ii cunosti doar. Ma crezi ca am castile pe urechi si nu mai rezist. Astia te spala pe creier. "The best" am auzit de 50 de ori deja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Deocamdata doar MacBook Pro de 13 inch cu retina display.. Sa anunte iPad Mini doar colateral? Cum au facut cu iPod-urile in cazul iPhone 4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Maxim mi-a placcut de Tyler, e pentru cei care au $$$$$, nu $$$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Vorba ta: "Pret de cocaina.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Made with, by and for Apple Live streaming video requires Safari 4 or later on Mac OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later. Un fel de film de, cu si despre Sergiu Nicolaescu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ma asteptam la iPad4 si la Mini. Erwin, Apple a facut asa agresiv ca vine M$ cu Windows si au vrut sa distraga atentia. Am citit Sun Tzu si se pare ca Apple au citit si ei pe acolo asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Deci cand vine MS cu ceva, sare si Apple cu cateva zile inainte si Google in aceeasi zi. Nu-i rau. Imi place. Sper numai sa merite teama asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Asta cu Google in aceeasi zi e penibila. Eu as tine inainte cu o zi macar. Daca tot vreau sa distrag atentia inamicului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Nu mi se pare deloc deosebit iPad Mini. Ecranul e mai degraba patrat decat dreptunghiular si cel mai trist e ca e scump ca naiba. Asteptam lansarea Apple pentru a ma decide ce tableta de 7" imi achizitionez. Se pare ca voi merge tot pe Android ca doar nu am inebunit sa dau 25-30 de milioane pe un iPad Mini. Sent from my HTC One S using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aditzu226 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ipad mini si Ipad 4 nu sunt cine stie ce inovatii dar am ramas placut surprins de imac. Pretul pentru ipad mini este mult prea mare,mai bine iti cumperi un galaxy note 10.1 la banii aia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 iMac e extraordinar. Cel de 27" arata incredibil. Dar 6000 lei pret pentru Romania pentru un AIO e exagerat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Alex a scris acum un articol foarte bun despre iPad Mini. http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/editorial/de-ce-sunt-dezamagit-de-designul-lui-ipad-mini-si-cum-apple-a-dat-o-palma-cumparatorilor-de-ipad-3-editorial_15081.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mobilissimo-stiri-telefoane+%28Stiri+Telefoane+-+Mobilissimo.ro%29 Multi nu inteleg, poate unii fani Apple, din aceia inraiti care te fac troaca de porci, au dat la minusuri "fara numar" Dar Mini e un mini, pana la urma, nu poate fi un produs revolutionar, chiar si cu 270.000 aplicatii. Pana si reclama Apple il pozitioneaza in spatele lui iPad 4, adica un produs umbrit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Iesirea pe piata cu iPad Mini mi se pare actiunea cuiva speriat. Nu disperat, dar speriat. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Apple pare o fiara incoltita. Una foarte puternica, dar incoltita. Ceva ca un leu si multe hiene. Leul e puternic, dar hienele sunt multe. Cu toti banii pe care ii are Apple, daca nu are un om care sa ghideze bine compania cum a facut Jobs, se va scufunda incet. Miscare proasta de a lansa iPad 4. Ma asteptam, dupa ce am vazut tableta scapata pe net. Credeam totusi ca in martie 2013 va fi, speram de fapt. Culmea, Apple va lansa in Martie iPad 5, daca e sa ne luam dupa ciclul nou impus. Va enerva cumparatorii, astea sunt produse scumpe si nu poti sa faci obsolete o tableta dupa abia 6 luni. Unele guri rele spun ca fanboii Apple simt acum ce simt fanii Android, cu tablete iesite la 3 luni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 vor iesi tabletele mai ceva ca up daturile la iOS. Sent from  using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts