Clicky

Jump to content

Cablu MicroUSB OTG


Recommended Posts

Salutare,

 

Am primit si eu un cablu miniusb, singura problema e ca pe Galaxy Nexus nu imi vede memoriile USB. Am incercat cu un mouse, o tastatura si merg. Am incercat pe 2 memorii USB de 16 GB si nu le vede, nu imi apare nimic la notificari. Ar putea avea legatura cu formatul memoriilor, respectiv pe NTFS si FAT32, aveti vreo idee? Cablul este OTG, am verificat pe un S3 si a mers direct. Vede stick-ul cu tot ce e pe el fara nicio problema.

Am incercat si link-ul http://forum.xda-dev...d.php?t=1493325 – e o lista in primul post cu toate telefoanele care accepta asa ceva…Galaxy Nexus, mai toate variantele cu Rom-ul oficial sau cu root sunt acceptate.

Merg pe varianta stock de J.B, fara root. Idei, pareri, recomandari?

 

 

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Se numeste cablu USB OTG :). Telefonul nu iti va recunoaste nici un stick formatat NTFS, pe cel FAT32 ar trebui sa-l recunoasca.

 

Corect. Cablu USB On The Go, asa l-am intalnit prima data, asa mi-a ramas intiparit in minte(microUSB OTG, Port USB OTG), in fine...am incercat si cu FAT32. Idem. Nu le vede. M-am plictisit citind pe XDA ca in final, tot nu am gasit o rezolvare. Pe un S3 le vede pe toate...

Am gasit si o aplicatie StickMount doar ca nu merge decat cu Root.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use