RobertCPhenom Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Salutare, Zilele trecute cand am incercat sa cauta in google maps pe telefon o adresa si m-am lovit de urmatoare problema: Nu imi gaseste locatia mea, nu se poate conecta la GPS. Cu toate setarile activate(Serviciul de localizare google, sateliti gps, locatie si cautare google) + internet pe reteaua mobila sau Wifi nu se poate conecta la satelit. Primesc mereu acceasi eroare. Locatia dvs este momentan indisponibila. Apare iconita de Gps dar nu cauta nimic. Am gasit detalii despre eroarea asta si ca se rezolva prin Debifarea serviciului de localizare google si reactivare...etc dar nimic. Tot nu merge. Ciudat e ca saptamana trecuta mergea fara nicio problema. Nu stiu daca e doar un bug, o eroare de soft sau altceva. Tind sa cred ca a aparut in urma ultimului update de Maps. Am sters actualizarile, le-am reinstalat din nou si nimic. Imi mai ramane sa incerc un hard reset. A mai patiti cineva asta? Ce as mai putea sa fac? Este versiunea de Jelly Bean oficiala. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Incearca aplicatia free de pe Play: GPS Test: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=en Vezi daca iti face lock si in cat timp. Wifi trebuie oprit atunci cand cauta prin antena GPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Wifi trebuie oprit?!? La telefon nu am incercat, dar la tableta nu opresc niciodata wifi-ul si se conecteaza in cateva secunde chiar si daca ma apropii de geam, desi exista si pomi, dar si un balcon deasupra geamului. O sa incerc si la telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCPhenom Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 Am descarcat aplicatia, am incercat, nimic. Nu isi da lock orice as face. L-am lasat si 15 minute si degeaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 hmm, fa factory reset si incearca din nou. daca nu vrea nici apoi, trebuie mers la service. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Salutare, Ciudat e ca saptamana trecuta mergea fara nicio problema. Multumesc! In toata perioada asta, de saptamana trecuta si pana acum, tu ai mai facut ceva la telefon? Ai pus vreun ROM sau ai instalat ceva mai special? Ai facut root? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCPhenom Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 In toata perioada asta, de saptamana trecuta si pana acum, tu ai mai facut ceva la telefon? Ai pus vreun ROM sau ai instalat ceva mai special? Ai facut root? Nu. Absolut nimic. Nu i-am schimbat rom-ul, nu i-am facut root, nimic de genul. Merg pe versiunea oficiala. Si mai ciudat e ca acum 2 ore am incercat din nou si a mers. Dupa alte 5 minute nu mai mergea, acum merge normal. De la ce poate sa fie, habar nu am. Partea cea mai nasoala e ca se poate intampla sa nu mearga exact atunci cand ai nevoie. O sa incerc sa-i dau si un reset si sa vad apoi. Daca mai persista problema sau nu. Tot ce stiu sigur e ca saptamana trecuta a fost un update de Maps pe care l-am facut. La cateva zile dupa, am incercat si am descoperit problema. Ramane de vazut... Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts