Clicky

Jump to content

Goclever A101 & zte MF110

Marius

Recommended Posts

Unii membrii al acestui forum deja stiu ca nu sunt un mare fan al acestui sistem de operare Android, dar am nevoie de un mic ajutor. Am cumparat aceasta tableta care este precizata in acest post pentru unul dintre parinti pentru a urmari anumite stiri si a naviga putin pe net dupa anumite nevoi in interes de munca. Aceasta tableta dispune de 3G ready si de usb 2.0 in care as dori sa pot folosi un stick de net de la rds modelul ZTE mf 110 este acel stick pe negru cu viteza pana la 7,2Mbps . Eu unul nu sunt pasionat de acest sistem de operare si nici nu am chef sa-mi pierd timpul cu un sistem care este super laudat care abia de la vers. 4.0 a invatat ce-i acel multitasking. Pe scurt am nevoie de un custom ROM sau de niste setari pentru acest model de stick care am precizat sa fac sa mearga netul. Vreau sa precizez ca Led-ul de la stick sta pe culoare a verde si nu pe rosu precum nu l-ar vedea dar nu am reusit sa ma conectez la internet. Astept sugestii !!

Am lasat si un link cu aceasta tableta ... http://goclever.com/...specification��, iar vers de OS ii 4.0.3 nu 2.3.4 care a venit ea

Edited by Mihai

Cat de sigur este ca tableta suporta stick pe USB? Faptul ca stick-ul are led-ul verde nu inseamna ca s-au instalat si driverele. Faptul ca vrei ca totul sa vina moca iarasi nu ajuta. Am citit oricum ca numai unele stick-uri sunt suportate, numai anumite modele.

cum pot sa leg modemul decat prin usb-ul 2.0 .. :))

Cat de sigur este ca tableta suporta stick pe USB? Faptul ca stick-ul are led-ul verde nu inseamna ca s-au instalat si driverele. Faptul ca vrei ca totul sa vina moca iarasi nu ajuta. Am citit oricum ca numai unele stick-uri sunt suportate, numai anumite modele.

sunt sigur ca suporta modele pe USB ... dar modelul meu de stick nu este trecut... asta ii problema... ca daca era trecut acolo in lista de pe tableta numai cerea ajutorul pe forum

Da, insa pentru o tableta ca cea de la GoClever nu prea exista interes din partea comunitatii. Era mai bine daca luai una cu 3G. Stick-ul ala este si inestetic asa...

Da, insa pentru o tableta ca cea de la GoClever nu prea exista interes din partea comunitatii. Era mai bine daca luai una cu 3G. Stick-ul ala este si inestetic asa...

daca era pentru mine Mihai nu cumparam o tableta cu android, Android-ul nu-i un sistem de operare care sa ma satisfaca, multe incompatibilitati, bug-uri, memoria se "evapora" imediat la 2-3 aplicatii deschise si intervine lag-ul. Doream sa fac sa mearga stick-ul de net pentru cazuri exceptionale, ea oricum ii conectata mereu la WiFi . Asta e mai astept poate noi update-uri .

Judeci extrem de superficial un sistem de operare doar pentru ca nu-ti place pe baza unui produs low-end. Cumpara o tableta mai buna si apoi poti sa vorbesti, fara suparare. Stim toti ca tu esti fan Windows Phone.

sincer nu judec superficial cand android abia a invatat la vs.4.0 de multitasking cand BlackBerry care multi il calca in picioare stia de multitasking din 2002 de la vs.3.6 si pe langa asta spui ca-i o tableta low-end OK, sunt asa zisele smartphone-uri cu 600mhz si 512 ram si andreno 200 mult sub specificatiile acestei tablete cu un cpu de 1ghz, gpu mali 400, 512 ddr 3, si care suporta filme full hd si are un display de 10.1" si care a costat doar 400 lei , care pentru multe tablete low-end nu ar avea aceasta configuratie ,iar de HTC desire C, de ala ce sa mai zicem Mihai? ar trebui sa existe pe piata ar trebui numit smartphone ?

P.S Nu sunt un fan WP ci un fan BlackBerry si voi ramane mereu

Edited by Marius

O dam in off-topic, eu spun sa inchidem discutia aici. Ti-am mai dat argumente si alta data, nu vrei sa le auzi sau sa le intelegi. Ramanem strict pe topicul create de tine.

cum pot sa leg modemul decat prin usb-ul 2.0 .. :))

Pe bune ?

Tinere fan, fun sau fân, ca n-am inteles prea bine ce esti. Te-am intrebat CUM, nu UNDE. Sper ca nu trebuie sa aflu eu daca ai USB normal, mini sau micro si ai fi putut sa-l legi cu cablul OTG, care ar fi putut fi defect.

In rest, iti urez succes in achiziționarea de chestii despre care sa afli dupa ce ai dat banii ca nu le poti folosi pe deplin.

Si un sfat, ca dupa vorba pari tanar si poate apuci sa te indrepti: cand TU soliciti ajutorul, incearca sa nu il iei de sus pe cel care incearca sa te ajute. Chestie de respect

• 1 month later...