Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

Circle side bar
O folosesc de cand aveam Moto x force. E destul de folositoare si arata bine.
Eu am versiunea pro. Nu mai stiu ce limitari avea cea gratuita..dar parca nu erau deranjante.c4066495100466f1d70ff3774df0e17e.jpg

Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Se pare că Xposed pentru Nougat a apărut în sfârșit. El spune că lucrează deja la Xposed pentru Oreo și că se așteaptă să nu mai dureze așa mult ca la Nougat https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=74081902#post74081902.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

@ovidiugabriel nu cred că ai înțeles rostul acestui topic. Aici postăm despre aplicații pe Play Store, aplicații pe care le considerăm interesante sau fără care nu putem folosi telefoanele. Nu e topic pentru cereri de aplicații. Aplicația respectivă e disponibilă doar pentru telefoanele Allview. Văd că tu spui că ai un S6.

Pentru cei cu telefoane care ruleaza Android Oreo si sunt enervati de notificarile de genul: aplicatiile x si y ruleaza in background, exista o rezolvare.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Si mie mi se pare inutila. Am citit pe xda intr-un articol si recomandau vreo 3 aplicatii pentru a inlatura notificarile. Cea postata de mine e una dintre ele si mie nu mi-a mai aparut nicio notificare dupa ce am instalat aplicatia. Altfel nu ai cum sa le opresti definitiv.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• 6 months later...

Cât este de cool asta?
Îmi cumpăr player auto cu bluștuț.

Ah nu!
Nu-mi cumpăr. Când o să-mi dea Youtube pe Maps atunci îmi cumpăr.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Nu o sa-ti cumperi nici atunci. Din cate am citit, sunt prastie. Adevarate chinezarii. Booteaza greu, ramai cu Android-ul cu care le-ai cumparat, probleme cu conectivitatea, ecran prost. Asta daca te referi la chinezariile auto cu Android.