Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

cosmina... nu-mi zice ce strada urmeaza... deci NU ma ajuta. si nu pot instala TTS romanesc. ca e pe bani. cred.

deci. waze...

ah... nici vorba...

nu folosesc navigatie. merg cu avionul!

• 2 weeks later...

app request:

se cere aplicatie android care sa:

- inteleaga grupuri de contacte

- permita activarea unei directionari de apel (call forwarding) in functie de ora

- permita dezactivarea directionarii de apel in functie de ora

speta:

suna un client la ora 18.22. telefonul trimite apelul direct catre mesageria vocala. suna familie sau orice alt numar... telefonul functioneaza normal.

grup clienti

conditie: zilnic de la ora 18 pana a doua zi la ora 9 aplelul se directioneaza catre mesagerie vocala

caut de o saptamana call forwarderuri si call blockeruri... dar nu gasesc care sa inteleaga grupuri...

am incercat si tasker... fara succes (inca).

daca ati intalnit o astfel de aplicatie rog un link google.play

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Google e prosti. Sau ne ia de prosti. Sau ma ia de prost. Google Foto. Must have, must have. Dar sa nu te puna sfantul sa te crezi mai destept.

Foarte OK cu incarcarea din folderul cu poze de la camera. Foarte OK ca pot face curatenie si sa stearga de acolo ce are backup. Ma pune insa Necuratul (deh, e Saptamana Mare, o avea si el target) sa adaug la foldere doua foldere in care am wallpaper-e Huawei stock.

Dau sa fac curatenie, vrea sa le sterga si pe alea. Eu nu vreau, ca-mi trebuie sa le am pe telefon. Debifez folderul din "Foldere suplimentare". Degeaba. Sterg cache si date aplicatie. Degeaba. Le mut in alt folder. Degeaba. WTF? Nu pot avea doua poze cu acelasi nume in foldere diferite, unul la care am facut backup, unul la care nu si la curatenie sa-l stearga doar pe primul? Sterg din cloud. Aici alta prostie, ca mi le sterge si de pe telefon. Cumva corect, ca el zice "Backup si sincronizare". Putea sa le desparta, ca poate la un folder vreau sincronizare, la altul doar backup. DEGEABA!!! La stergere vrea sa le sterga si pe alea din noul folder!!! Zicea ca le-a facut backup. Cand, ma? Ca habar n-ai ca exista folderul ala. Doar dupa nume, data, marime? Pai, ma repet, nu pot avea acelasi fisier in foldere diferite, ca tu mi le stergi de peste tot?

Noroc ca exista OneDrive si le-am dus si acolo. Singura problema e ca unul dintre foldere e pe partitia /data, unde nu am acces. Doar Galeria il vede sau aplicatia de Teme.

Nu e mai bine să nu folosești asta? Am urcat pe Drive manual wallpaper-urile, le am și local. Transfer din când în când pozele și gata. Nu mi-a plăcut că Google Photo aranjează el cum vrea pozele, le amestecă cu cele de pe Google Plus și cu altele de pe Drive.