Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Doar pt telefoane Samsung ;)

Package Disabler, dezactivează bloatware-ul, nu trebuie root.

Aplicația costă 3.5 lei ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro

Sent from my Samsung Galaxy S7

Nu numai ca nu trebuie root, dar chiar zice acolo ca s-ar putea sa nu functioneze pe root.

Ce nu inteleg eu, pentru ca in explicatii tot amesteca disable cu remove, le dezactiveaza sau le dezinstaleaza ? De ce trebuie sa le copiez daca doar le dezactiveaza pentru un eventual update care le-ar cere inapoi?

E cam țeapă... Depinde de telefon

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pe S7 funcționează. Iar dacă nu-ți place aplicația ai 7 zile la dispoziție pt refund.

Sent from my Samsung Galaxy S7

E riscanta. Dacă citești comentariile, s-ar putea sa se termine cu o resetare generala, sa pierzi date, etc.

Sent from my Galaxy S7 edge

Trebuie sa știi ce trebuie dezactivat. Dacă asculți de aplicație, atunci te vei trezi ca nu merg o groaza de funcții. Eu am dezactivat absolut tot ce nu foloseam și merge perfect. Un coleg de pe alt forum a dezactivat și temporizatorul pentru ecran și nu se mai stingea sigur.

Sent from my Galaxy S7

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

ramane in "memorie" dupa ce dai clear all la lista de aplicatii pastrate in memoria telefonului?

ca al meu VPN se inchide odata cu celelalte

Unchiu Innoxius.

Ce vești mai ai?

Am testat și eu... E dubioasă. Adică dacă stau după VPNul meu, îmi zice că am B la securitate... Dar dacă sunt după VPNul lor... Am A+.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Aia e securitatea legăturii între telefon și router prin WiFi. Așa e și la mine, motivele de B fiind IP WAN de la RDS vizibil (nu am cum să-l ascund în router) și, implicit, posibilitate de a intra cineva ca admin în router de afară.

Alte știri nu am, că nu știu la ce l-aș putea folosi. Adică știu, dar nu am nevoie.

Dați naibii Google ăștia. În Photos, provenind din Picassa, am și pozele făcute cu DSLR-ul. La "Locații" apar foarte corect grupate pe orașe. DSLR-ul nu are GPS, deci EXIF-ul pozelor nu conține coordonate. Chiar și o poză făcută într-o berărie din München e încadrată corect, chiar dacă nu există nici un element arhitectural, singurul monument fiind eu cu halba de bere în față. Probabil pe considerentul că celelalte sunt făcute la scurt timp în același oraș. Că nu cred că e singura berărie din Deutschland :D