fLu Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Vreau sa va spun ca m-am indragostit de aplicatia Google Photos. Aseara am zis sa o folosesc sa vad cum e si de ce nu, sa folosesc si optiunea de a salva toate pozele in cloud, zis si facut . Mai intai m-am jucat putin prin setari unde i-am dat sa se sincronizeze doar prin WI-FI si cand este la incarcat , sa puna pozele intr-o rezolutie ceva mai mica fata de cea originala pentru a putea beneficia de optiunea spatiu nelimitat iar apoi dupa toate astea i-am dat sa inceapa upload-ul unde a durat cateva ore. Iar de azi de dim a inceput aplicatia sa-mi tot propuna daca vreau sa salvez anumite poze editate de ea si pe langa asta mai nou a inceput sa-mi faca si niste colaje de poze INCREDIBILE. Deci aveam in telefon niste poze foarte vechi, de pe la brasov - rasnov. deci vreau sa spun ca mi-a facut din pozele astea un colaj incredibil de frumos unde, imi arata colatia unde au fost facute anumite poze(chiar daca ca eu nu am folosit optiunea de tag location cand am facut pozele respective) deci mi-a nimerit efectiv si pensiunea unde am stat si mi-a pus poze facute doar la pensiunea aia apoi doar de la un restaurant unde la fel mi-a pus doar pozele facute la restaurantul respectiv. Pe langa asta mi-a mai facut altu cu poze ceva mai recente din Madrid unde la fel a reusit sa faca ceva suberb. Toate astea sunt frumos aranjate pe zile , pe ore, pe locatie si cu o prezentare de slide-uri extrem extrem de frumoasa. PS: voi atașez niște poze editate de aplicație: Innoxius and MoshuXXL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Niste poze, adica una ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Am pus pe rand cele 2 poze, ca a trebuit sa le caut prin toate cele 3000+ de poze pe care le am in telefon. Ca nu le am intr-un folder separat pe cele editate, am observat ca dupa ce editeaza o poza o pune langa cea originala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Ooo ce minune. Auzi deci nu aveai activată locația și gogu a recunoscut ca pozele erau din acea locație.... Hmmm păi la ce mai avem funcția de bifat activarea localizării dacă oricum știe unde au fost făcute pozele? Tare de tot asta. Nu ca eu am ceva de ascuns dar mi se pare haios cum te miri despre un program care pe lângă încântarea ce ți a produs-o îți arată clar că un altul rulează cum vrea dezvoltatorul fără sa ii pese de permisiunile acordate de tine, utilizatorul Sent from my SM-N910C using Tapatalk berila_mz, fLu, Innoxius and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Intrebare: la cele grupate "dupa locatie" iti si scrie locatia ? Daca nu, ma gandesc ca le-a grupat in urma altor considerente, le-a analizat si a vazut ca sunt din acelasi loc (aceeasi cladire), plus data / ora si a dedus de aici ca sunt din aceeasi locatie. Daca e prima varianta (a scris locatia - coordonate GPS sau loc geografic corespunzand acelor coordonate) atunci e nasol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Încercați sa intrați pe link-ul asta https://goo.gl/photos/iSrkvMhtvFvZgVNVA si vedeți daca va merge. Am pus unul dintre acele colaje făcute de aplicație. Sent from my LG-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoshuXXL Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Marea majoritate a funcțiilor aplicației Google Photos existau și înainte, dar integrate în Google Plus. Organizarea fotografiilor după locație era și înainte, dar fără atâtea brizbrizuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Și la mine a făcut la fel. Tot la Brașov - Râșnov. Și tot asa, știe unde sunt. De asta m-am întors la Photos deși mi se pare o petarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Nu m-a impresionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoshuXXL Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Păi nici nu e de impresionat. Cui i-a plăcut pe vremea când era integrată în Google Plus îi place și acum separat. Mari noutăți nu aduce. Toate efectele existau și înainte. Mie îmi place, dar se poate și mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Aveai locatia inchisa de tot sau setata pe economic? Daca o aveai setata pe economic, e clar ca stie pe unde ai fost din aplicatia lot magica Servicii Google Play. Oricum, sunt atat de multe setari legate de locatie, in diverse locuri si aplicatii, incat fara sa vrei ii dai acces lui Gogu Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLu Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Nu prea am folosit Google Plus deci nu stiam existenta unei astfel de optiuni. @Sp1tfire Sunt sanse mari sa fi fost pe modul economic aici in tara si cu optiunea Camera debifata. Dar la Madrid cu siguranta aveam totul oprit si tot mi-a gasit locatia. Oricum sincer nu ma deranjeaza atat de mult chestiile astea ,adica sunt sigur ca si cu toate optiuniile de localizare debifate Google tot stie ce/cum si unde si fara voia mea. candrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoshuXXL Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Mie îmi place funcția de sortare după locație și nici nu mă deranjează cine știe ce din punct de vedere al confidențialității. Ce mă interesează mai mult e să nu mănânce bateria aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Uite aici o alta setare cu care Gogu te pandeste din umbra: permitere scanare wi-fi Sent from my LG G3-D855 Innoxius, fLu and Kali 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 La voi pozele apar sortate după locație? La mine apar doar în ordine cronologică. În setări nu am găsit nimic. candrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 La LG in aplicatia de galerie stoc nu exista sortare dupa locatie. Doar ascendent si descendent. Stiu ca Moshu are HTC, poate la ei exista optiunea asta sau se referea la aplicatia Google Photos. Sent from my LG G3-D855 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Da, de Google Photos vorbesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Incearca Asistent https://photos.google.com/assistant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Pana in 7 iulie Sygic are reducere de 70% Mihai, Feri and Alpe d'Huez 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 30 de evro pentru evropa, hud si dashcam, not bat att all. Bag programul în teste. trimis cu eforturi dupe tabloul nevestii Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Facebook Lite e disponibil pentru toata lumea acum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite MoshuXXL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 În maxim 6luni îl strica și pe asta... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 E deja "stricat". Nu are animatii de tranzitie si nici face preload la poze, incarca doar ce e pe ecran. In rest pare cat de cat ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 @DTTR Ai testat Sygic sau nu te-a lasat piciorul? Sent from my LG G3-D855 Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 N-am testat. trimis cu eforturi dupe tabloul nevestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now