Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

Incerc Pushbullet , desi nu pare a fi ceea ce vreau eu. Cu alarma nu vreau , voiam sa comand din telefon :).

Ba da , asta e..numai ca nu-mi arata notificarile si nici sunet nu are , i-am dat acces.

Edited by Scootch98

Am reusit de pe tableta pe telefon, de pe telefon pe tableta , nu functioneaza , poate-i dau de cap. Am trimis si un MP3 foarte rapid , fara sa ma mai chinui sa activez Bluetooth-ul. Multumesc!

• 1 month later...
Aplicația Horizon Go de la UPC Romania îți aduce TV pe orice ecran de laptop,PC, tableta sau smartphone. Poți urmări programele tale preferate, filme și seriale TV de oriunde din interiorul casei sau din România, folosind o conexiune la Internet.

Acest clip a fost inregistrat cu ajutorul unui aplicatii tip screen recorder, si de acea stream-urile live nu se vad probabil din motive copyright.

Dezvoltatorul acestei aplicatii sustine ca Horizon Go nu functioneaza pe device-uri root-ate. Eu pot sustine contrariul deoarece device-ul cu care s-a facut aceasta inregistrare este root-at.

Din pacate aceasta aplicatie se adreseaza doar abonatiilor UPC Romania.

Din cate stiu, SeeNow e pe baza de subscriptie si nu e exclusiv Vodafone. Cred ca Vodafone o include in telefoanele pe care le vinde sau in abonamentele lor.

• 2 weeks later...

Am dat de aplicatie pe forumul Nexus 5 Softpedia. Pare sa faca niste chestii foarte serioase, mult mai bune ca Greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ram.memory.booster.cpu.saver. Limitarea versiunii free e mai mica ca la Greenify si nici nu are nevoie de chestii in plus, desi nu sunt chiar atat de vizibile modificarile sub capota. Am instalat-o pe tableta si pe telefon si am activat modul Battery.

Merge bine og cu o singura excepție: ca sa ruleze în fundal rămâne o fereastra care ocupa loc inutil. Nu se poate sa apară doar un controller în bara de stare? Gen soundcloud sau precum comenzile de la player-ul muzical.

Nu stiu , eu nu l-am mai folosit de mult...mi-e lene sa-l reinstalez :). Stiu ca ascultam muzica cu ecranul inchis. Daca apare la notificare , poti oprii notificarile aplicatiei , gen asa:post-13157-14332788733_thumb.jpg

Debifezi show notif.

Am dat de aplicatie pe forumul Nexus 5 Softpedia. Pare sa faca niste chestii foarte serioase, mult mai bune ca Greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ram.memory.booster.cpu.saver. Limitarea versiunii free e mai mica ca la Greenify si nici nu are nevoie de chestii in plus, desi nu sunt chiar atat de vizibile modificarile sub capota. Am instalat-o pe tableta si pe telefon si am activat modul Battery.

Sa ne zici si noua cum se descurca dupa cateva zile.

Am trecut peste vreo 3-4 cicluri de incarcare si pare sa ajute aplicatia. Bateria tine ceva mai mult. Am instalat-o si pe tableta. Am oprit Greenify, am avut toate aplicatiile un functiune (FB, FB Messenger si asa mai departe, care trag de baterie). Cred ca bateria a tinut mai mult decat cu Greenify, pentru ca atunci cand foloseam Greenify "adormeam" FB si alte aplicatii pe care le stiam ca mananca baterie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use