Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

M.am tot gandit astazi. Dai unui prieten telefonul, se uita pe el, si de exemplu intra intr.un loc unde nu vrei sa intre (mesaje de ex.) si nu vrea sa-ti dea telefonul. Nu exista vreo aplicatie care sa blocheze ecranul cu comanda vocala? De exemplu block, sau sleep etc(presupunand ca ai un cod de deblocare) . atat as vrea , comanda vocala pt blocare, in orice aplicatie as fi

Încearcă sa instalezi Tasker. Acolo îți faci un profil cu blocare terminal prin voce. Va trebui, sa mai instalezi un plugin auto voice, care din păcate, e cu bani. Găsești destule tutoriale pe net, cum sa faci asta. Nu e foarte greu. Poti face, prin comanda vocala si sa se închidă telefonul complet, nu doar sa se blocheze.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Edited by Innoxius
Sters imagini inserate

Aplicatia gratuita limiteaza pozele la 0.9 MEGAPIXELI!!! Deja mi-a blocat camera, nu mai putea sa o acceseze nici o aplicatie. Pacat, arata bine, are optiuni destule.

Mai am doar 2 aplicatii de camera instalate, desi am cumparat destule de-a lungul timpului. Camera 2 si Google Camera. Prima pentru efecte, a doua pentru simplitate. Toate aplicatiile de camera sunt aceeasi Marie cu alta palarie.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Unele aplicatii chiar fac poze mai bune pentru ca au mai multe optiuni. Unele aplicatii nu functioneaza cum trebuie pe Nexus 5 (Camera ZOOM FX e una, poza e albicioasa rau de tot). Asta mai are de lucrat. Nu o voi pastra ca sa fac poze de 0.9 MEGAPIXELI, chiar daca aplicatia full costa 1 USD.

• 2 weeks later...

Azi cand mi-am schimbat sim-ul cu unul nou, am avut ocazia sa testez Cerberus in actiune. Il testasem in ceea ce priveste pozele trimise pe mail atunci cand se incearca deblocarea telefonului, dar cu schimbat de cartela nu testasem. Cum am introdus noua cartela in telefon, cum au inceput sa curga mail-urile.

post-23-141028193128_thumb.jpgpost-23-141028193128_thumb.jpg

post-23-141028194739_thumb.jpg

Nu stiu daca e must have, dar pentru cei care urmaresc multe seriale, TV Series e o aplicatie utila. Poti adauga serialele urmarite, poti bifa episoadele sau sezoanele vazute si poti urmari data aparitiei episoadelor. Aplicatia e free, contine reclame, dar puteti dezactiva reclamele prin in-app purchase. Daca stiti vreuna mai buna sau free fara reclame, please do share.

https://play.google.com/store/apps/details?id=fema.serietv2