Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

Ai nevoie de Touchwiz Framework pentru a rula aplicația. Cu alte cuvinte merge doar pe telefoane Samsung cu Jelly Bean și Kitkat . Exista Runtastic Pedometer, e foarte precisa și are un serviciu care îți totalizează distanta parcursa și caloriile arse la sfârșitul fiecărei luni.

Trimis de pe Nexus 5

Ba da, cum sa nu se poata? Doar daca esti dispus sa portezi mizeria de Touchwiz pe telefonul tau. Nimeni nu vrea asta. Nu exista cerere, nu merge S Health pe alte telefoane. Simplu.  Plus ca S Health functioneaza cu niste senzori pe care telefonul tau nu ii are, deci in afara de masurat niste pasi si calculat numarul de calorii, altceva nu va face.

Am incercat-o si eu, dar n-am priceput pe baza scrie si cum o face.

Am senzatia  ca prezice un cuvant chiar daca s-au gresit ceva litere prin el.

Deocamdata, nu are suport pentru limba romana. Am votat si eu pentru asta.

Din cate am observat, nu stie introducere flow sau swype.

Touchpal x ramane the best.

Folosesc Evolve SMS, pentru alea 10 mesaje pe care le trimit pe luna. Whatsapp a distrus SMS urile, costurile de a trimite mesaje pe whatsapp sunt infinit mai mici. Sa nu mai vorbesc ca îți și arată confirmarea dacă mesajul a fost trimis si văzut. Din punctul meu de vedere SMS-urile sunt pe cale sa dispară.

Trimis de pe Nexus 5

Nu e o idee rea sa dispară, dar mai trebuie mult timp ca toată lumea să își ia smartphone si după aceea abonamentele vor consta în mai mult net si minute.

La salarile românilor nu cred ca va fi posibil lucrul ăsta mai devreme de 3000:))

Poate în alte țări.

Trimis de pe al meu G2

Smartphone nu inseamna doar telefoane de peste 2000 de lei. S-au vandut peste un milion de smartphone-uri in Romania in 2013, majoritatea fiind low end. Cunosc destule persoane care au lefuri de nimic si totusi au abonamente de 15€ si smartphone de cateva sute de lei. Problema e ca multi nu stiu sa le foloseasca si sa profite nici de acelea, sa nu mai vorbesc de cei care sunt in aceeasi situatie dar au telefoane de mii de lei. Eu as inlocui SMS-urile cu MB in aplicatii gen Facebook Messenger, Whatsapp, BBM.

Revenind la subiect, Hangouts e foarte bun cand vine vorba de trimis mesaje prin internet.

Trimis de pe Nexus 5

Intrebarea mea nu era SMS pro si contra, dar bun si asa.

Pe mine ma interesa cat si daca a prins ideea Google de a acapara si domeniul acesta.

PS Whatsapp este si pe Asha. Oficial.

Nici eu nu-l folosesc, desi imi amintesc ca l-am instalat candva.

Folosesc Whatsapp. 

Cat priveste ponderea de smart-uri in randul romanilor, aceasta creste de la o zi la alta.

Presupun ca in cativa ani, se va uita de sms-uri. Cel putin in randul celor care stiu cate ceva despre telefoane, internet si aplicatii.

Eu folosesc Hangouts doar pentru mesaje de la operator, adica cele fara net, am mesaje nelimitate. De ce? Imi place aspectul clasic si pot vedea pana la 7 mesaje pe pagina, pe cand la aplicatia stock vad maxim 3 mesaje(avand 1 rand fiecare). Pe MB, folosesc whatsapp, facebook messenger so telegram. Oare Hangouts consuma mai mjlta baterie decat aplicatia stock de mesaje de la LG? Daca da, de ce?

Trimis de pe șukaru' de LG G2 prin Tapatalk

Nu folosesc Hangouts pentru SMS, doar pentru a vorbi cu lumea pe care am adaugat-o pe Google. Am alta aplicatie, HandCent, care are skin-uri si se misca mai bine. Nu imi place ca in Hangouts se deschide in stanga lista cu chat-uri. E ok pentru chat gen FB/Whatsapp, dar nu pentru SMS-uri.