Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

Aveti grija la partea cu ajutatul, e bine sa nu o discutati aici. Pastrati-o pe privat.

On-topic: Incercati Route66, varianta de Android este realizata de echipa Route66 din Brasov. Dupa ce expira perioada de proba (1 luna), navigatia se poate folosi in continuare, fara camere si toate informatiile extra furnizate. Se poate cumpara licenta si pentru perioade mai scurte :)

Pana la urma e o chestie de gust.

Imi amintesc ca le-am testat candva si ca nu mi-au placut.

Eu prefer sa imi cumpar ceea ce imi place.

Nu mai spun ca aplicatia asta costa cat 3 pachete de tigari si sunt convins ca sunt multi fumatori printre cei care refuza sa cumpere o aplicatie, doar pt ca ea costa.

Edited by mesersmith

Pana la urma e o chestie de gust.

Imi amintesc ca le-am testat candva si ca nu mi-au placut.

Eu prefer sa imi cumpar ceea ce imi place.

Nu mai spun ca aplicatia asta costa cat 3 pachete de tigari si sunt convins ca sunt multi fumatori printre cei care refuza sa cumpere o aplicatie, doar pt ca ea costa.

E mai mult chestie de gust, decat chestie de pret, dar SPB si TSF sunt doua launchere cu preturi nesimtite pentru ceea ce ofera. Eu folosesc Go Launcher EX, nu neaparat pentru ca e free, ci pentru ca se ajusteaza cel mai bine pentru nevoile mele si poate fi customizat in fel si chip. Plus ca nu am nevoie de o interfata 3D aglomerata care sa-mi "rontaie" bateria. Chiar daca mi-ar fi placut SPB sau TSF, eu personal nu le-as fi cumparat, pentru ca nu au factorul "wow", care sa ma faca sa scot suma aia din buzunar. Si n-as calcula cate tigari mi-as cumpara (sunt fumator ), ci cate aplicatii utile as cumpara cu banii aia.

Mihai, crede-ma ca ultimul lucru pe care-l vreau, este sa piratez ceva pe android.

Chiar nu am intereseaza aspectul, insa IGO nu exista de cumparat pt rezolutia mea, iar celelalte variante nu ma multumesc.

Am Aura Sygic trial, insa e f saracacios pt Romania. Am instalat si route 66, insa mi se pare ca arata ca un film de desene animate, ceea ce nu ar fi o problema pana la urma, dar cred ca ai nevoie de o conexiune la net, ceea ce nu mai e deloc ok.

Mihai, crede-ma ca ultimul lucru pe care-l vreau, este sa piratez ceva pe android.

Chiar nu am intereseaza aspectul, insa IGO nu exista de cumparat pt rezolutia mea, iar celelalte variante nu ma multumesc.

Am Aura Sygic trial, insa e f saracacios pt Romania. Am instalat si route 66, insa mi se pare ca arata ca un film de desene animate, ceea ce nu ar fi o problema pana la urma, dar cred ca ai nevoie de o conexiune la net, ceea ce nu mai e deloc ok.

Da, ai nevoie de conexiune la net doar ca sa descarci harta/hartile si toate fisierele dorite. Nu mi s-a parut ca interfata e chiar atat de copilaroasa.

Legat de piraterie, o sa va rog sa va rezumati doar la discutii si nu la "va ajut eu sa-l instalati".

Nici eu nu am observat sa consume in plus bateria ;)

@Stavros

Eu la aplicatie pot vedea consumul de date atat mobil cat si wifi.Am incercat acum prin wifi o convorbire video prin Skype si pot confirma ca contorizeaza.

Imi pare rau ca nu am facut un screenshoot inainte si dupa apel privind contorizarea traficului.

Nova Launcher nu l-am incercat, dar pare interesant. Go Launcher EX l-am folosit dar am revenit la cel default.. Iar Mihai mi-a aratat in alt topic ca Nemus Launcher e de incercat, deci astept sa imi recapat telefonul si sa il incerc :D.

Regina 3D e cel mai deosebit din toate (cel putin era cand l-am incercat eu; ideea de baza era foarte buna, insa era cam saracacios in efecte). Exista si un Launcher care imita interfata de WP7.

M-am uitat si eu pe market la pozele cu Regina, insa mi se pare saracacios. In fine, nu cred ca e important decat un singur lucru: conteaza cu ce se simte fiecare mai bine.

Mie-mi plac functionalitatile multe, interfata 3d si musai sa se poata organiza in foldere.

Ganditi-va ce inseamna sa ai 10 jocuri, 10 aplicatii de comunicatie, 10 de calataorie, 10 utilitare, etc.

Inainte aveam cate o pagina pt fiecare din cele de mai sus.

Acum pe o pagina am cateva foldere, si cand ating unul dintre ele, apare un pop-up cu tot ceea ce contine acel folder.

Ori nu am fost atent, ori niciuna dintre interfetele grafice de care vorbiti voi nu are asa ceva.

Si e un must pt mine, pt ca e extraordinar de comod.

Edited by mesersmith

Probabil ca acest aspect ar conta in situatia in care as avea un telefon limitat ca si resurse, ceea ce nu e cazul.

Aplicatia se misca mai mult decat ok si nu cred ca imi mananca mare lucru din baterie.

Spun asta pt ca am folosit telefonul cu si fara aceasta aplicatie.

Repet, e o chestie de gust si nu comentez optiunile voastre.

Eu stiu doar ca nu mai pot fara ea.

Edited by mesersmith

Daca nu stii ce e Last.fm dar ai auzit de Zonga.ro, afla ca e un serviciu similar (cu plata) de streaming muzica personalizat pe profilul tau. Practic daca asculti muzica pe PC sau via acest serviciu, in functie de Like-urile pe care le dai unei piese dar si numarul de cate ori asculti un artist, album, piesa, LastFM e capabil sa creeze un radio pe gustul tau, unde va rula muzica asociata cu ceea ce iti place.

2012-04-01 11_41_29.jpg

Te poti abona la ei pentru 3EUR/USD cu plata prin PayPal.

Problema e ca aplicatia LastFM din Play Store nu permite ascultarea de muzica in Romania, seviciul fiind disponibil doar in State si UK. Noroc cu baietii de pe XDA care au rezolvat situatia si ne-au pus la dispozitie un APK care functioneaza si la noi!

Atentie insa! Trebuie sa fii abonat platitor la LastFM ca sa poti asculta muzica!

Poti descarca aplicatia de aici.