Clicky

Jump to content

Aplicatii must have pentru Android!

Recommended Posts

Am gasit unul care face si backup la aplicatii (cu nume si numar de versiune), suport Dropbox si nu numai. ES File Explorer. Merge perfect pe Android 4.0.3 . Si e Free. :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd

Inca de pe galaxy S2 am cumparat aceasta aplicatie: https://play.google....GIuc2hlbGwzZCJd

Mi s-a parut ca arata f bine si, intr-adevar, dupa ce am cumparat-o am vazut ca are multe chestii de care nu m-as mai putea desparti.

De ex, una dintre functiunile f destepte este ca poti face un folder in care bagi shortcut-uri ale mai multor programe. Eu mi-am facut mai multe astfel de foldere pe "desktop" cu diferite orientari: calatorie, comunicatii, jocuri, media, etc.

Sunt f multe alte functionalitati care-mi plac f tare si cred ca merita fiecare banut.

Si pt ca preturile aplicatiilor android nu sunt f mari, prefer sa-mi cumpar fiecare aplicatie din telefon, daca nu exista si o varianta free a ei.

SC20120327-095406.png

SC20120327-095410.png

SC20120327-095419.png

SC20120327-095422.png

SC20120327-095426.png

SC20120327-095429.png

SC20120412-151049.png

img.png

Edited by mesersmith

Pt cei care s-au lasat de fumat sau urmeaza sa se lase si au nevoie de un program care sa le socoteasca diferite chestii legate de acest aspect, va recomand cu caldura acest program care are si un widget f intuitiv:

https://play.google....mRlamFsb1lhIl0.

Si ca sa ma laud putin, uitati-va la widget-ul meu din stanga sus. :P

Acesta afiseaza zilele de cand nu mai fumati, nr de tigari pe care NU le-ati mai fumat in aceasta perioada si, f important, SUMA pe care ati economisit-o de cand v-ati lasat de fumat.

index.png

Edited by vladmihail

Inainte pe SGS2 aveam igo si mergea perfect, insa nu-mi placea f tare.

Igo pt android nu are nicio legatura cu cel de pe win mobile.

Acum am bagat Aura de la Sygic, dar e sarac pe Romania.

Am mai bagat si Navigon si merge ok.

Din pacate, nu sunt full.

Edited by mesersmith

Mie mi se pare destul de prost... are lag cateodata si nu am auzit doar la mine asta.. plus ca daca vrei sa dai ceck in, foloseste gps-ul si gaseste ce e in jurul tau (daca gaseste) si daca adaugi tu nu poti sa dai cautare...

Este destul de ok, chiar bun zic eu... sincer nu l-am folosit decat de 2,3 ori, dar e de incercat, totusi parca necesita internet (sincer daca nu mai am telu nici nu mai stiu sigur :)) ) Waze Social GPS & Live Traffic se numeste. Mi se pare bun.

https://play.google....mNvbS53YXplIl0.

Edited by Razvann

Nu folosesc niciodata site-urile asa zise de socializare, pt ca le consider o mare si uriasa pierdere de timp si ma simt ca si cum as avea 7 ani.

Totusi, din cate-mi amintesc, am un cont pe facebook, pe care l-am facut mai demult ca sa vad nu stiu ce link dat de cineva.

Acum, un coleg a pus o modalitate de stergere a contului si e al naibii de binevenita, pt ca imi amintesc ca acum ceva vreme am racait un pic sa-mi sterg contul, nu am gasit imediat si am renuntat.

Sincer l-am folosit de 2 sa zic 3 ori maxim in oras.. Sincer mi-a placut mai mult decat Aura de la Sygic. Dar merita incercat, mi se pare ok, Ma uit de cate ori a fost votat (120 de mii e ceva fata de Sygic doar cateva mii),vad ca sta bine. dar conteaza cum se descurca aici la noi. Ti am spus pacat ca am ramas momentan fara telefon ca iti spuneam il mai verificam normal sa vad si eu daca e "de incredere", dar cat l-am folosit mi-a placut.

Edited by Razvann

Eu l-am folosit pe HD2 si acum pe Evo 3D. Nu am vazut sa fi scazut prea mult durata de viata a unei incarcari.

@Stavros: Nu am testat pe Skype, dar mi se pare aiurea sa nu o faca. Esti sigur ca nu erai pe WiFi atunci?