Razvann Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Pai nu trebuie sa aiba si celalalt programul instalat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ba da. De indata ce instalezi tu programul la tine, ii vezi pe toti cei din agenda telefonica ce au programul instalat si poti imediat sa comunici cu ei. Iar cei care nu-l au...e la un click distanta pe Play. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Tocmai s-au sesizat Olanda si, parca, Canada, cum ca Whatsapp incalca confidentialitatea prin faptul ca citeste si stocheaza INTREAGA agenda, nu doar numerele celor care au aplicatia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Pai altfel n-ar avea cum sa verifice daca userii respectiv folosesc WhatsApp. Ar trebui sa introduci manual numerele de telefon ale prietenilor, ceea ce nu m-ar incanta deloc. Am renuntat la confidentialitate din momentul in care am intrat pe net prima oara, ca sa nu mai vorbim despre folosirea unui "smartphone". Google, Facebook si alti giganti stiu si ce-ai mancat la pranz fie ca vrei sau nu. Ca sa-ti pastrezi confidentialitatea in ziua de azi ar trebui sa te muti in varful muntilor la o stana si sa comunici prin fum ca indienii. Nu stiu ce bani castiga astia de la WhatsApp ca mie mi-au prelungit valabilitatea contului fara sa ma taxeze de 3 ori pana acum. Am trecut de mult de anul pe care il ofera ei free. M-am inregistrat in 2010 si am valabilitate pana in februarie 2014. Feri and didi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 La confidentialitate nu e vorba de tine. E vorba de o persoana din agenda ta (care poate fi copilul tau de 8 ani), care poate nu vrea ca numarul lui de telefon sa fie cunoscut de Whatsapp. Si ba da, poate afla. In momentul in care iti instalezi aplicatia si te-ai inregistrat, Whatsapp te are pe tine in baza de date. Cand isi instaleaza Xulescu il are pe el. La urmatoarea ta conectare, Whatsapp-ul tau citeste agenda si verifica pe site-ul lor cine a mai instalat. Doar o citeste, nu o trimite la Whatsapp. Asa functioneaza Fring, care tot pe baza numarului de mobil functioneaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ideea de baza era ca oricum iti citeste toata agenda. Asta n-o poti impiedica daca vrei ca totul sa se intample automat. Ca le stocheaza sau nu, e alta poveste. Nu mai exista confidentialitate din momentul in care iti citeste agenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Da, nu știu, citită sau stocată, nu prea știu ce poate face cu ea. Evident, dacă stau și fac scenarii, găsesc o mie de chestii reprobabile care se pot întâmpla. Dar sunt multe aplicații care au acces la cine știe ce prin telefon. Din ce-am văzut, îi vei avea în listă pe toți cei care ai instalată aplicația, dar nu poți vedea numărul lor, deși îl ai în agendă. Nu știu ce fac și cum fac ăia, dar mie-mi place aplicația și nu mă deranjează aspecte de genul ăsta. Google nu știu care de pe telefon îți știe și poziția mereu. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 In momentul cand ai instalat Whatsapp, la fiecare contact care foloseste Whatsapp apare si un camp Whatsapp. Contul de Whatsapp e legat de numarul de telefon si poti vedea numarul lor de telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Hai sa va dau eu tema. Cum se poate face ca atunci cand primesti un mesaj pe Whatsapp, sa nu mai apara acea notificare sus in bara si nici aceasta sa nu mai ramana acolo. Ca deh, poate primiti un mesaj de la cineva mai special si in bara, nu numai ca scrie cand vine mesajul, dar daca tragi de bara, poti sa-l si citesti fara sa intri in el... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bz Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Vreau si eu un screen recorder pentru samsung galaxy s3. Toate programelele de screen recorder imi inregistreaza ecranul , dar cand dau sa ma joc nu se vede ca ma joc. Se vede doar meniul , desi eu ma joc se si aude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Ai root la telefon? Din cate stiu eu pentru screen recorder ai nevoie de root. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Aplicatia asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.benzul.asc Nu cere root, dar cere activare pe PC. Scrie in descriere ce trebuie sa faci. Nu am incercat-o. Aplicatia asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.screencast&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwOSwiY29tLm1zLnNjcmVlbmNhc3QiXQ.. Costa 12 lei dar necesita root. As merge pe ea, pentru ca are rating bun si este programata de o firma, nu de independenti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Doua dintre aplicatiile pe care le aveam cumparate se pare ca sunt la reducere. Le recomand, daca va intereseaza. AndroZip Pro File Manager - un file manager util care stie sa dezarhiveze zip, rar, etc. Costa 1 $, fata de 2,99 $ Full Screen Caller ID PRO - afiseaza pozele apelantilor pe tot ecranul. Costa 1,35 $, fata de 5,26 $ Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Aceasta aplicatie ajuta la schimbarea CSC-lui de pe telefon.Este doar pt telefoanele Samsung. Nu incercati pe alte marci de telefoane!!!! Este bine ca inainte de folosirea aplicatiei sa cititi si indicatiile dezvoltatorului. Din postarile de pe pagina aplicatiei am inteles ca pe Note 2 merge doar pe varianta 4.1.1 CSC Select este gratuit. Atentie! Inainte de a schimba CSC-ul este indicat sa se faca un backup deoarece aceasta schimbare sterge tot de pe memoria interna a telefonului. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Feri, ar trebui totusi sa informam lumea ca in momentul in care schimbi CSC-ul, ti se sterg aplicatiile si datele, e ca un factory reset. Deci nu prea e recomandat, decat in cazul in care esti dispus sa-ti pierzi tot din telefon sau in cazul in care ai back-up facut. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 M-am conformat Mersi pt informare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 E chiar Factory Reset. Pentru ca operatiunea se face in doi pasi: Factory reset si change CSC. Tu ii spui dinainte, dar CSC-ul se aplica intern, dupa resetare, cand isi repune firmware-ul din recovery. Pentru ca CSC-ul presupune mai mult decat schimbarea unui cod, in firmware exista software care se rescrie si nu se poate face fara reset. Ciudat ca doar Samsung are asa ceva. Din cate citeam pe net, Sammobile spune ca Samsung ar vrea sa globalizeze cumva CSC-urile si sa restrictioneze pe regiuni telefoanele. http://www.sammobile.com/2013/02/01/rumor-samsung-is-going-to-test-new-update-services-from-galaxy-s-iv/ E doar un zvon deocamdata. Daca e asa, pai daca ti-ai luat in Germania telefon, adio update. Nasol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Pai na s-a vazut si bostanul in varful copacului, si acum se lauda ca e mai tare ca el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Întrebarea e simplă: care credeți că este cel mai bun client de mail pentru android? Eu folosesc clientul stock, dar e un gunoi idiot și chiar acum mă duc pe play să târguiesc câte ceva. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neoloi Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 eu folosesc inomail Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Mie chiar imi place clientul de mail de la Samsung. Punctul forte e ca face push in timp real si nu consuma mult fata de alte aplicatii pe care le-am incercat Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Acum când m-am dat pe play, mi-am adus aminte că foloseam mail droid și că era foarte mișto. L-am reinstalat și chiar e ok. Spit, la cel stoc nu pot să văd mail-urile foarte vechi. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 K-9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby22 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Se pare ca aplicatia nu mai merge odata cu update-ul la 4.1.2 De exemplu pe Galaxy S2 cu 4.1.2 nu mai merge da o erroare chiar daca ai root Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Smart Office 2 este din nou la reducere.Costa doar 2.54 lei !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts