Clicky

Jump to content

Problema baterie Samsung Galaxy A5-2017


Recommended Posts

Salut! Am si eu o problema cu Samsung Galaxy A7. 

Il detin deja de 2 ani jumatate; telefonul merge bine, nu am avut probleme majore cu el, pe langa orice telefon care innainteaza in varsta, este si normal sa dea semne de necorespundere a comenzilor, buguri, lag.

Nu de asta am venit sa ma plang ci de o problema cu bateria. De acum o vreme, 2 luni sa fiu mai exact eram in parc, alergam si ascultam muzica. Evident, consumul bateriei era destul de ridicat pentru ca foloseam Spotify si nu aplicatia Samsung Music + date mobile active. De la un procent de 87% al bateriei, brusc, la 12%. Am ramas uimit.

Nu am mai avut probleme de genul pana acum cu alte telefoane decat cu acesta. Tin sa precizez si faptul ca erau 0° afara. Poate putin prea frig pentru rezistenta telefonului. Voi ce ziceti?

Ultima intamplare de genul acesta a fost chiar ieri cand am iesit afara. O temperatura mai ridicata, 5° spre deosebire de 0°. Aveam 93% baterie, ma gandesc sa intru pe youtube sa ma uit la un videoclip. Ma uit maxim 10 minute, cand primesc notificare: Aveti 5% baterie. Conectati incarcatorul. Ajung acasa, bag telefonul la incarcat si vad ca intr-o jumatate de ora de la 5 ajunge la 46; stagneaza, stagneaza si tot stagneaza. Am zis ca asta mi-a fost si cu telefonul asta, trebuie sa imi iau altul nou.

Dar azi dimineata cand m-am trezit, de la 23% sau cu cat ramasese de aseara, ma trezesc cu el la 89%. Mai mult sa te ia rasu cand vezi asa ceva.

Ce parere aveti? Trebuie sa imi schimb bateria sau sa am grija frigului?

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use