RaduRbd Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Servus ! Incerc de o perioada buna sa achiziționez aplicații sau in-game purchases prin abonament Vodafone. (Folosesc Google Play - Telefon OnePlus8) Problema e in felul următor fie cartela Orange sau Vodafone , opțiunea de plata prin operator nu-mi apare ca și modalitate de plata in magazin play (aplicație) Am vorbit și cu cei de la Vodafone și mi-au confirmat că folosind abonamentul meu Vodafone îl pot folosi pentru plati fie Google Play, samd. Inclusiv cu cei de la Google dar fara niciun semn bun. Pe scurt : Nu imi apare opțiunea de plata prin operator , indiferent de metodele înșirate de către cei de la Google. Astăzi am avut o discuție cu o angajată Vodafone care mi-a confirmat că se poate adăuga aceasta modalitate de plata doar că nu a reușit să mi-o și zică. Mă puteți ajuta va rog , sa mi fac aceasta modalitate de plata disponibila ? PS 2 : Dau o cafea ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 Ai încercat plata prin sms? Asta înseamnă prin operator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodoane Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 Verifica ce regiune ai setată la google play. Poate nu e Romania... Eu am Germania pentru acces la filme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduRbd Posted December 15, 2020 Author Report Share Posted December 15, 2020 Doresc sa achzitionez diferite aplicații prin plata cu abonamentul și nu am opțiunea aceasta. Și da tara este Romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts