Clicky

Jump to content

HTC One X+


Recommended Posts

tocmai ce am citit un articol pe web...htc one X+, nvidia Tegra 3 (AP37), 64 gb storage, baterie 2100mAh, Jelly Beam si Sense 4+

 

astept cu nerabdare review-uri sa vedem cum sta pe baterie.

 

din punctul meu de vedere, e un contracandidat serios pentru un upgrade de la HTC One S-ul actual.

 

sursa: http://www.androidcentral.com/htc-one-x-plus-hands

Link to comment
Share on other sites

Tocmai am primit comunicatul oficial de la HTC:

 

 

 

 

 

 

 

HTC LANSEAZÄ‚ MODELUL ONETM X+.

MAI MULTÄ‚ VITEZÄ‚, CAPACITATE DE STOCARE MAI GENEROASÄ‚ ÅžI AUTONOMIE MAI MARE PENTRU CEL MAI BINE COTAT SMARTPHONE ANDROID

 

HTC anunță de asemenea Senseâ„¢4+ cu Android Jelly Bean

și actualizări disponibile în curând pentru HTC One X și HTC One S

 

București, 2 octombrie 2012 – HTC, lider global al inovației în design și tehnologie mobilă, a lansat astăzi HTC OneTM X+, o versiune actualizată a modelului HTC OneTM X, care rulează experiența HTC SenseTM 4+ și Android Jelly Bean. HTC OneTM X+ îmbină designul emblematic, camera foto performantă și experiența audio autentică a seriei HTC One cu performanță îmbunătățită, autonomie mai mare și capacitate de stocare mai generoasă.

Peter Chow, CEO al HTC Corporation: “Prin HTC OneTM X+, ridicăm ștacheta modelului atât de apreciat - HTC OneTM X. Utilizatorii noștri vor beneficia de navigare extrem de rapidă, de o cameră foto optimizată din nou și de o experiență de divertisment prin Beats Audio de neuitat.”

Performanță, rezistență și stocare

Cu o configurație care include un procesor quad-core NVIDIA® Tegra® 3 AP37 de 1,7 GHz și un spațiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC OneTM X+ oferă cu 67% mai multă viteză decât în cazul HTC Oneâ„¢ X LTE#, atu care îl recomandă drept cel mai bine cotat telefon Android de pe piață. Conceput să fie extrem de rapid, HTC OneTM X+ permite navigare fluidă, gaming captivant și randare grafică superioară, dar și viteză mare de download, pentru o utilizare facilă indiferent de locație.

Pe lângă puterea de calcul sporită, HTC Oneâ„¢ X+ oferă performanță îmbunătățită datorită acumulatorului de 2100 mAh, care asigură cu până la 50% (6 ore) mai multă autonomie pentru utilizarea de voce, pentru navigare, dar și pentru componenta multimedia#.

Foto, muzică și filme

 

Prin îmbinarea funcțiilor camerei foto ale modelului anterior#* cu o serie de funcții inteligente incluse noii interfețe SenseTM 4+, HTC OneTM X+ se remarcă pentru experiența completă. Nou-lansatul mod Autoportret, asociat camerei foto frontale, ajută utilizatorul să surprindă fotografii de înaltă calitate prin detectarea intuitivă a figurii umane din diferite unghiuri și aplicarea unor retușări subtile pielii și ochilor. Modul Turist (Sightseeing) devine cea mai scurtă cale pentru activarea capturii de imagine, eliminând nevoia de deblocare a ecranului și lansând instantaneu modul foto. Galeria a fost îmbunătățită prin două noi moduri de afișare a fotografiilor și clipurilor video, acestea fiind grupate în funcție de locul și data capturii.

 

Disponibil în mod exclusiv pe telefoanele HTC, tehnologia Beats AudioTM oferă sunet autentic, la calitate de studio, livrând o experiență audio care învăluie utilizatorul prin profilul audio optimizat, voce mai clară și note înalte mai detaliate pentru întreaga experiență multimedia. HTC OneTM X+ favorizează audiția chiar și la cote înalte de volum, iar prin SenseTM 4+, telefonul beneficiază de o nouă funcție, Tap and Go, care permite conectarea și deconectarea difuzoarelor Beats printr-o simplă atingere.

Personalizare facilă

 

Prin noua opțiune HTC Get Started, modelul HTC OneTM X+ oferă utilizatorului o soluție simplă de instalare și personalizare, prin intermediul unui simplu browser accesat de pe desktop. Concepută pentru a ușura instalarea inițială a telefonului, această opțiune le permite utilizatorilor să se bucure de noul telefon încă din primele minute. Printr-o singură apăsare de buton, telefonul va prelua setările și aplicațiile selectate online. Pentru mai multe detalii vizitați start.htc.com.

 

Disponibilitate

 

HTC OneTM X+ va fi disponibil în Europa și Asia începând cu luna octombrie, iar în Asia de Sud din noiembrie. SUA vor anunța ulterior disponibilitatea smartphone-ului HTC One TM X+ În octombrie este programată și actualizarea la Android Jelly Bean cu HTC SenseTM 4+ pentru HTC One TM S și HTC One TM X.

1-front-back.jpg

2-front.jpg

6-back.jpg

Comunicat de presa - HTC One X+.doc

HTC One X+ Specificatii.doc

HTC One X+ LEFT-Black-mic.jpg

Link to comment
Share on other sites

Stefan P gandeste-te ca procesorul de pe HOX+ vine overclocked la 1.7 ghz fata de 1.5 ghz la HOX. Surplusul de 300 mAh va compensa oare diferenta de putere? Personal astept sa vad teste reale cu telefonul, sa vedem ce poate. Din perspectiva mea, care utilizez momentan un HOS, ma incanta mai mult spatiul de stocare de 64gb decat bateria.

 

Pentru pentru prelungirea vietii bateriei poti incerca un kernel custom, sunt destule pe XDA. Sau rom-ul colegului Baadnews, InsertCoin care se misca bine si are si management bun al bateriei (ma joc pe un HOX al unui amic de vreo saptamana si InsertCoin-ul e foarte ok)

 

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

 

 

Link to comment
Share on other sites

hai fratilor ca se vor vinde baterii de HOX+ si le veti pune la HOX....

 

how cool is that?

in plus oricand veti gasi baterii de 3000mah pe ebay. asa ca...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Deci s-ar putea ca la operatorii de telefonie mobila de la noi sa intre in oferta undeva prin luna decembrie nu? vreau ca sa achizitionez HTC One X + deoarece ma atrage foarte mult designul lui si ma bucur ca au pus pe acest telefon si o baterie de 2100mAh fata de fratele sau HTC One X care are o baterie de 1800mAh.

Link to comment
Share on other sites

Am citit ca cei de la Htc zic ca va tine cu 6 ore peste One X la vorbire, deci pe la 15, 16 ore.. Eu nu cred.. LG Optimus G tine 15 ore.. si are procesor cu nm mai mic, sa nu uitam ca tegra are 42nm parca.. fata de 32 de pe S III si parca 28nm pe S4 Snapdragon...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

dupa Apple,aceasta firma mi se pare cea mai buna pe aria smartphone-urilor,pentru ca au un design exceptional,camera,procesor care au avut cele mai bune rezultate,intr-un cuvant telefonul perfect,daca avea si slot micro sd era mai bine aceasta fiind singurul defect care l-am gasit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use