FunkBlack Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 De cateva zile, din senin, in ~60% din cazuri, cand cineva apeleaza telefonul inculpat pe numarul de Orange, initiatorul apelului este informat de catre robotul de serviciu ca "persoana apelata are telefonul inchis". Telefonul este dual sim, am comutat SlM-urile, aceeasi problema. Am introdus alt SlM de la Orange in telefon, acelas rezultat. Initial am crezut ca ar fi defecta cartela, asa ca a fost innoita Se poate face cava, ca telefonul sa 'accepte' cartela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 20, 2020 Report Share Posted September 20, 2020 Problema este la cealaltă cartelă! Dacă ți-o dă pe cea de Orange ca indisponibilă.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkBlack Posted September 22, 2020 Author Report Share Posted September 22, 2020 Am testat cu 2 cartele Orange diferite, in acelas telefon. In schimb, aceleasi 2 cartele orange merg fara probleme intr-un telefon diferit. Problema este la telefon, dar nu vad de ce ar discrimina, cand cea de Vodafone functioneaza in 100% din cazuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now