Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Prin natura ocupației, trebuie să am mâinile libere. Așa încât, am mereu ceas dăștept la mână și cască în ureche.
Până acum am avut Jabra și Plantronics, modele în zona a 200+ lei. Am avut și China, dar le-am purtat doar câteva zile, sunet de tigaie n-am nevoie.
Întrebarea ar fi dacă are vreun coleg Plantronics Legend, diferite modele.
De exemplu, 5200 e între 600 și 900 lei, B235-M este vreo 850 lei.
Sunt curios dacă sunetul este cum ar trebui să fie pentru preturi din zona a 800 lei.
Mă interesează calitatea sunetului și în convorbire, dar și la muzică, uneori nu-mi mai pun căștile mari și ascult pe headset.

Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk

Căștile pentru convorbire sunt de obicei mono. E super aiurea să încerci să asculți muzica în ele. Eu am și acum un set pentru convorbiri tot de pe la Plantronics. Dacă trebuie să stai mereu cu ele în urechi poate mai bine să te orientezi spre niște căști gen OnePlus Buds. Se aude bine microfonul la ele și sunt stereo.

Ideea de a asculta și muzică la o cască pentru convorbiri, era aceea că uneori asculți ocazional un clip pe Facebook, pe YouTube, un link primit de la cineva și puținul ăla pe care îl asculți, să nu-l asculți în ceva ce sună ca o tigaie, chiar dacă e mono.
Evident, când te pui pe ascultat muzică, o faci cu căști normale.
Am și buds-uri de la Sony, însă sunt absolut groaznice, în ciuda celor aproape 200 de euro(dacă-mi amintesc corect). Se aud încet pe muzică, iar microfonul lor este o glumă proastă, cel care mă aude are impresia că sunt mort.

Trimis de pe al meu SM-N975F folosind Tapatalk

Nu pot să recomand astfel de căști pentru utilizarea ta. Am văzut că există căști BT sterero care sunt recomandate pentru activități sportive. Poate pe Softpedia te poate ajuta cineva.

Eu ca hands free folosesc casca mono, tot de la Plantronics, dar ceva ieftin(100 lei). Pt convorbiri este ok, dar nu și pt muzica.
Pt muzica am casti bluetooth de la OnePlus.
Deci....nu prea sunt de ajutor :)

Sent from my iPad using Tapatalk