Denis Bogdan Posted September 3, 2019 Report Share Posted September 3, 2019 Salut, Vreau să-mi iau niște căști wireless model airpods la suma de 300-400 lei. Nu am pretenții de la ele având suma dată, vreau să se audă oke și să aibă funcții de apelare, oprit/schimbat melodia cu tap pe cască.Eu mă uitam la cele de la Huawei, Freebuds, dar aștept și alte păreri. Mulțumesc. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted September 5, 2019 Author Report Share Posted September 5, 2019 Nimeni?Aș adăuga faptul că m-ar interesa și calitatea apelurilor.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 Da. Nimeni.Cei în vârstă, care înțelegem sunetul, am renunțat demult la airpoade și alte din astea.Cord is king.O cască fără cablu este ca un cuptor cu microunde. Încălzește o felie de pizza dar nu o coace.Nu putem noi să dispunem de banii tăi.Eu în casă nu am decat Sennheiser și AKG. Cu fir. Și cu amplificare FiiO. Fără amplificare "nu se merită". Da, pentru înot am Sony, fără fir.Și mi-am mai cumpărat "să mă duc la sală" MPOW wireless care stau pe dulap. Da, știm, "gen iPods" sunt un status simbol și posibil tu asta cauți. Revin.Cord is king. Da, sunt căști wireless premium care se apropie de calitatea celor cu fir, dar prețurile sunt acolo sus... În lei cu 4 cifre. Da, tocmai mi-am pus în urechi MPOWurile. Zici că ascult muzică la conservă... De ce le-am cumpărat? Nu îmi amintesc. Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted September 5, 2019 Author Report Share Posted September 5, 2019 Știu că modelele pe care le-ai enumerat mai sus sunt mult peste cele "gen airpods", doar că modelul acesta mi se pare foarte confortabil și puțin vizibil în comparație cu altceva. Nu mă interesează în mod deosebit calitatea sunetului/apelurilor, de aici și suma pe care am precizat-o. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 Eu te contrazic.Airpods sunt extrem de vizibile.Au forma aia care pare că îți curge ceva din ureche.Dacă ai intenționat să te referi la "buds", la butoane din alea care deabea se văd...Atunci elimină termenul de Airpods din postare.Oricum... Vezi pe youtube reviewuri și comandă de pe amazon.co.ukLivrare maxim 6 lire... Și cam 7 zile. https://www.youtube.com/user/HiFiHeadphones Pe pagina lor web am impresia că au și un fel de top... Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted September 5, 2019 Author Report Share Posted September 5, 2019 Așa voi face.Îți mulțumesc pentru recomandare!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodDay14 Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 Quote Cord is king. O cască fără cablu este ca un cuptor cu microunde. Încălzește o felie de pizza dar nu o coace. Nu putem noi să dispunem de banii tăi. Eu în casă nu am decat Sennheiser și AKG. Cu fir. Și cu amplificare FiiO. Fără amplificare "nu se merită". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts