Feri Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Sa nu-mi zici ca îți place așa tare OnePlus și Oxygen OS....Deci nu sunt singurul....Sent from my iPad using Tapatalk nick5roo and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 ONEPLUS A3003 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Băieți, nu știu alții cum sunt, dar la Nokia lucrurile nu sunt atât de roz. I-am luat prietenei un Nokia 5 (prima variantă) și a cam avut probleme (camera nu focaliza cum trebuie, OS-ul nu era chiar atât de bine optimizat). Știu că Nokia e la început pe drumul Android, dar mi se pare că primele două generații din telefoanele noi (nu mai vorbesc de unele ca Nokia 7.1 sau altele mult mai scumpe) au fost încercări, unele având probleme care pot fi cauzate și de hardware (cum e focalizarea proastă). Nu vă aruncați așa pe Nokia deocamdată, mi se pare că face prea multe teste momentan. N-a reușit să impresioneze decât cu Nokia 7.2 scos anul trecut, vedeți prin review-urile Mobilissimo. Aș fi sărit și eu în barca OnePlus dacă nu mergeau și ei pe tendința asta cu versiune normală + versiune Pro și mai ales dacă nu adoptau tendința stupidă cu breton. Am citit undeva că bretonul nu deranjează atât de mult. De fapt nu ajunge să deranjeze, am văzut un printscreen sau o poză de la cineva și din cauza bretonului (nu mai știu telefonul) nu se vedea informația complet în bara de stare. Deja la OnePlus plecăm cu un mare minus, lipsa slotului de card. Au scos și mufa jack, dar am început să accept asta, am deja căști BT. TL;DR: așteptați să vină și Nokia cu un adevărat flagship, au eșuat lamentabil cu toate până acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 OnePlus 7 Pro nu are breton Sent from my iPad using Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Are cucui 😀 Și nici 7 simplu nu are. Are ochi de ciclop. Feri and nick5roo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 Asta cu lipsa slotului de card nu cred ca este un impediment, telefonul are 256GB stocare. Este suficient, zic eu. Am vreo 1900 poze pe el și vreo 20 clipuri video care ocupa 19GB. In prezent am 60GB utilizați din cei 256GB.Sent from my iPad using Tapatalk Greuceanu and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Well, lipsa slotului de card e o limitare. Prefer să am mereu un card să pot muta pe el chestii. Dacă se strică telefonul și nu am backup, pot scoate mereu cardul din telefon. Legat de breton, nu vreau nici o gaură în ecran sub nici o formă. Vreau camera frontală sub ecran, fără alte briz-brizuri. Se poate, tehnologia e acolo. Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Practic, la 7 Pro camera e sub display Innoxius and Feri 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Până acum, în familie, s-au stricat cam 5 carduri (și nu ieftine) și nici un telefon. Asta "cu se strică telefonul și să am datele pe card" în 2019 e cam de 1900 toamna, când salvam pe dischete. Sp1tfire, Feri, nick5roo and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 In secolul XXI exista Cloud. Datele importante de pe telefon sunt acolo sus....la norișori. Agenda, mesaje, lista de apeluri , poze, documente....etc. E mai sigur norisorul decât cardul SD Sent from my iPad using Tapatalk Lesbianu, nick5roo and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Mie personal mi s-au stricat doar două carduri din alea ieftine. Restul refuză să crape. Și chiar nu cred că e părere de 1900 toamna când încă mai sunt producători de telefoane care lasă slotul de card. PS: Nu pun nicicum în norișor datele personale. E de ajuns că Google mă știe mai bine decât familia și că Facebook știe ce-mi place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 Si telefoane cate ti s-au stricat de sa nu poti lua datele de pe ele? Si ce "date personale" nu pui? Banui ca nu consideri pozele ca fiind date personale? De fapt, ce fisiere salvezi pe card si nu se pot duce in Cloud? Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 28, 2019 Report Share Posted October 28, 2019 Până acum am dus în service două telefoane, HTC Evo 3D și Nexus 5. Nici unul nu s-a stricat atât de mult încât să nu pot să-mi iau datele de pe el. Da, pozele, alte fișiere de-ale mele care nu sunt poze, tot felul de fișiere text. Nu le voi urca în cloud vreodată. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 30, 2019 Report Share Posted October 30, 2019 Better battery savings Ca asa-i omul. Din ce are, din aia vrea mai mult Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 30, 2019 Report Share Posted October 30, 2019 On 18.10.2019 at 9:51, Feri said: Ai instalat Android 10? Mai poți ascunde bretonul? Întreb, deoarece pe grupul dedicat pe Facebook zice unul ca de când are Android 10 nu mai poate ascunde bretonul...sau nu mai găsește setarea. On 18.10.2019 at 10:19, Innoxius said: Nu. În weekend. Pe forum OP zice unul că nu e implementat încă. E setarea ascunsa. Aici la postul #6 scrie ce sa faci. Trebuie lansata activitatea setarii. Merge. Dar, urmand link-ul de aici, am descoperit aplicatia Activity Launcher si tot acolo ajungi. Direct, fara widget. Ah, ce-mi place Android asta. Aproape ca e ca la MeeGo Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Și niște viteze. Aia mare e în parc, aia mică în budă, prin doi pereți de beton. Feri and Szilárd Ervin Szőgyenyi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Nu înțeleg ce căutai în parc la 22.Pe budă înțeleg...Sent from my LG-H870 using Tapatalk nick5roo and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Ma sacrificam per altarul testelor de viteza De fapt imi faceam plimbarea de seara. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 In ca hal m-ati adus, voi astia cu OP. Sa verific eu saptamanal dupa update? Cred ca ma intorc la Lumia Feri and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 Stai că e abia începutul.Eu am trecut iar pe Xiaomi, dar culmea, am găsit rom cu oxygenOS pe saorma! https://forum.xda-developers.com/k20-pro/development/rom-oxygen-os-9-5-8-redmi-k20-pro-beta-2-t3984173ONEPLUS A3003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 8, 2019 Author Report Share Posted November 8, 2019 Hai sa las și pe aici un link de referal pt accesorii in valoare de 10 EUR la achiziția unui telefon OnePlus .https://www.oneplus.com/ro/invite#ERLTTWU2UTZBXSent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 M-am sacrificat pentru voi si am instalat toate hartile HERE si Sygic. Pentru cine e curios, hartile Here ocupa 40,36 GB si cele Sygic 31,45 GB. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted November 11, 2019 Author Report Share Posted November 11, 2019 Ejti nebun Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 N-am gasit alta utilizare la cat spatiu am Feri and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 1 hour ago, Feri said: Ejti nebun Ca persoană care trăiește din condus camioane și care 75% din timp merge fără GPS, 10% cu Google Maps și 15% cu Sygic Truck pe care am descarcat doar UK-ul aprob 100%. 😂😂 Innoxius and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts