Clicky

Jump to content

OnePlus 7 & 7 Pro - Discutii generale

Feri

Recommended Posts

Băieți, nu știu alții cum sunt, dar la Nokia lucrurile nu sunt atât de roz. I-am luat prietenei un Nokia 5 (prima variantă) și a cam avut probleme (camera nu focaliza cum trebuie, OS-ul nu era chiar atât de bine optimizat). Știu că Nokia e la început pe drumul Android, dar mi se pare că primele două generații din telefoanele noi (nu mai vorbesc de unele ca Nokia 7.1 sau altele mult mai scumpe) au fost încercări, unele având probleme care pot fi cauzate și de hardware (cum e focalizarea proastă). Nu vă aruncați așa pe Nokia deocamdată, mi se pare că face prea multe teste momentan. N-a reușit să impresioneze decât cu Nokia 7.2 scos anul trecut, vedeți prin review-urile Mobilissimo. Aș fi sărit și eu în barca OnePlus dacă nu mergeau și ei pe tendința asta cu versiune normală + versiune Pro și mai ales dacă nu adoptau tendința stupidă cu breton.

Am citit undeva că bretonul nu deranjează atât de mult. De fapt nu ajunge să deranjeze, am văzut un printscreen sau o poză de la cineva și din cauza bretonului (nu mai știu telefonul) nu se vedea informația complet în bara de stare. Deja la OnePlus plecăm cu un mare minus, lipsa slotului de card. Au scos și mufa jack, dar am început să accept asta, am deja căști BT.

TL;DR: așteptați să vină și Nokia cu un adevărat flagship, au eșuat lamentabil cu toate până acum.

Asta cu lipsa slotului de card nu cred ca este un impediment, telefonul are 256GB stocare. Este suficient, zic eu. Am vreo 1900 poze pe el și vreo 20 clipuri video care ocupa 19GB. In prezent am 60GB utilizați din cei 256GB.

Sent from my iPad using Tapatalk

Well, lipsa slotului de card e o limitare. Prefer să am mereu un card să pot muta pe el chestii. Dacă se strică telefonul și nu am backup, pot scoate mereu cardul din telefon.

Legat de breton, nu vreau nici o gaură în ecran sub nici o formă. Vreau camera frontală sub ecran, fără alte briz-brizuri. Se poate, tehnologia e acolo.

Până acum, în familie, s-au stricat cam 5 carduri (și nu ieftine) și nici un telefon. Asta "cu se strică telefonul și să am datele pe card" în 2019 e cam de 1900 toamna, când salvam pe dischete.

In secolul XXI exista Cloud. Datele importante de pe telefon sunt acolo sus....la norișori. Agenda, mesaje, lista de apeluri , poze, documente....etc. E mai sigur norisorul decât cardul SD ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Mie personal mi s-au stricat doar două carduri din alea ieftine. Restul refuză să crape. Și chiar nu cred că e părere de 1900 toamna când încă mai sunt producători de telefoane care lasă slotul de card.

PS: Nu pun nicicum în norișor datele personale. E de ajuns că Google mă știe mai bine decât familia și că Facebook știe ce-mi place.

Până acum am dus în service două telefoane, HTC Evo 3D și Nexus 5. Nici unul nu s-a stricat atât de mult încât să nu pot să-mi iau datele de pe el. Da, pozele, alte fișiere de-ale mele care nu sunt poze, tot felul de fișiere text. Nu le voi urca în cloud vreodată.

On 18.10.2019 at 9:51, Feri said:

Ai instalat Android 10? Mai poți ascunde bretonul?
Întreb, deoarece pe grupul dedicat pe Facebook zice unul ca de când are Android 10 nu mai poate ascunde bretonul...sau nu mai găsește setarea.

On 18.10.2019 at 10:19, Innoxius said:

Nu. În weekend. Pe forum OP zice unul că nu e implementat încă.

E setarea ascunsa. Aici la postul #6 scrie ce sa faci. Trebuie lansata activitatea setarii. Merge.

Dar, urmand link-ul de aici, am descoperit aplicatia Activity Launcher si tot acolo ajungi. Direct, fara widget.

Ah, ce-mi place Android asta. Aproape ca e ca la MeeGo :D

image.png     image.png

1 hour ago, Feri said:

Ejti nebun :)

Ca persoană care trăiește din condus camioane și care 75% din timp merge fără GPS, 10% cu Google Maps și 15% cu Sygic Truck pe care am descarcat doar UK-ul aprob 100%. 😂😂