Clicky

Jump to content

OnePlus 7 & 7 Pro - Discutii generale

Feri

Recommended Posts

A, de forum întrebam, nu de aplicație. Că intrasem înainte să văd ce probleme ar putea să apară și am văzut niște discuții copilărești între niște asiatici, de ziceai că acuma s-au dat jos din palmier și s-au trezit cu un smartphone în mână.

Să nu crezi toți indienii!
Eu nu prea urmăresc acea comunitate. Mai bine pe xda. Comunitatea o urmărești doar dacă unul din staff-urile oneplus sau dezvoltatori, vin cu vreo propunere sau ceva inovator. În schimb, lamentările indienilor, eu le răspund: madăr fakăr de indian împuțit! Și primesc și like

ONEPLUS A3003

Să se încarce pe YouTube.
În altă ordine de idei, abia am terminat de instalat și setat totul așa cum vreau și primesc asta
Screenshot_20191017-223311.thumb.jpg.5dacbd18b66c703a1b696a5ac2a1abe7.jpg

Ai instalat Android 10? Mai poți ascunde bretonul?
Întreb, deoarece pe grupul dedicat pe Facebook zice unul ca de când are Android 10 nu mai poate ascunde bretonul...sau nu mai găsește setarea.

Sent from my iPad using Tapatalk

Doar eu am observat că după update-ul la Android 10 display-ul se activează mult mai ușor la mișcare? Vorbesc de afișaj-ul acela când ridici telefonul și apare tentativa de always on display cât și unde să-ți pui "dejtu" pe display ca să-l deblochezi. 

Folosesc telefonul în camion în suport și la cea mai mică denivelare se aprinde. Uneori și de 2-3 ori într-un km. Fix pe același drumuri cu 9 nu se aprindea deloc. E puțin deranjant că mă distrage de la condus. Înainte nu făcea așa și nu înțeleg logica din spatele modificării sau poate e doar la mine. La voi face la fel?