Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 Pana acum am avut folia cu care a venit telefonul. Am observat faza cu lipiciul..... Gata, asteptarea a luat sfarsit. Update-ul la Android 10 este disponibil prin Oxigen Updater. Liviu Roşca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 A apărut update prin oxigen updater ONEPLUS A3003 Feri and Liviu Roşca 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Se descarca deja. Mulțam. nick5roo and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 La mine se instaleaza deja nick5roo and Liviu Roşca 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Internetul în UK nu e cel mai rapid. Mă pot juca pe SE între timp că ieri i-am instalat iOS 13. 😂 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Eu am dat de curiozitate, nu îmi trebuie.Tare mă tentează k20 Pro premium, 2000 lei pe mi global store cu taxe incluse. Nu aș mai aștepta 7T pro. Cam seamănă ambele, dar difera SO. O să plâng după oxygenOS, dar poate găsesc custom rom ONEPLUS A3003 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 Da, K20 pro este mai ieftin decat OnePlus, dar nu as cumpara telefon fara garantie. Intre 7 Pro si 7T Pro nu vor fi diferenta sesizabile, in afara de SD 855+ si bateria mai mare cu 80-90 mAh....sincer, nu merita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Primul oneplus a fost luat de pe geekbuiyng, deci nu am plâns după garanție.Totuși sunt 15 milioane diferența între ele.RON 1,871.77 | Xiaomi Redmi K20 Pro 8GB 128GB Exclusive Edition Smartphone Snapdragon 855 plus Octa Core 4000mAh 48MP Triple Cameras 6.39''https://s.click.aliexpress.com/e/5kbLsrSuONEPLUS A3003 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 Gata, avem Android 10 Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Liviu Roşca and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 👍 Feri and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 Un mic bug la afisarea tastaturii, ramane un spatiu gol in partea inferioara a ecranului. Testat cu Swiftkey si tastatura Google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Am observat și eu. Dacă activezi bara de navigare dispare spațiul. Cu ambele opțiuni de navigare prin gesturi apare. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 Nu-mi place cu bara de navigare. M-am obișnuit cu gesturile. Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Și eu tot gesturi folosesc. Pentru înapoi tras din stânga jos. Am încercat și gesturile noi cu swap din lateral pentru câteva minute dar nu m-a prins. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 Nici pe mine, am rămas cu gesturile lui OnePlus, îl foloseam de pe vremea când aveam OnePlus 6. De butoane virtuale să nu mai aud.... Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Alu Rosca e mai tare decât Alu Feri.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Feri, nick5roo and Liviu Roşca 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Păi da. Da ce dreaq face cu 12 GB, nu știu. Mie mi-e suficient jumătate! ONEPLUS A3003 Feri and Liviu Roşca 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Si-a pus omu' deoparte, sa fie. Cu Brexitul asta nu se stie niciodata Liviu Roşca and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Câtă răutate. 😂😂 E primul meu flagship cumpărat de nou în primele săptămâni de la lansare. LG G6 nu se pune, l-am cumpărat la aproape un an de la lansare iar el era oricum un pas înapoi ca specificații față de adversari. Da, sunt megaoverkill 12 GB de RAM acum și probabil peste 2 ani vor fi mega suficienți. Plănuiesc ca telefonul acesta să rămână în familie ~4 ani. Asta dacă nu crapă G6-le moștenit de mama între timp. 😅 Motivul 2, l-am cumpărat în rate de pe Amazon UK. 5 rate fără dobândă, probabil dacă aș fi dat toți banii cash aș fi ales 8 GB de RAM. A și e prima data când cumpăr ceva în rate. când voi acum câțiva ani aveați toți Note-uri și Edge-uri ultimele generații și eu schimbam ROM-uri la praștia de Xiaomi Redmi Note 2 n-ați mai zis nimic. 😂😂 Innoxius, nick5roo and Feri 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Lasă fato că e bine. Și în rate. Și după Amazon. Nu se putea mai bine de atât.4 ani, nu știu.Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk Liviu Roşca and Feri 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 On 20.09.2019 at 17:50, Feri said: Azi am primit folia de sticla comandata de pe Aliexpress. Maine o sa-l montez si revin cu opinii despre aceasta folie. Folia este de la Mocolo si m-a costat 4.32$ deoarece mai aveam un cupon de 3$. https://www.aliexpress.com/item/33023301589.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4a7d4c4dOpK2M1 Văd că există și pentru alte telefoane. Sunt curios cum se comportă, dacă se aplică bine pe partea curbată și cât de ușor se montează. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 28, 2019 Author Report Share Posted September 28, 2019 Deocamdată se comportă bine, iar instalarea este ușoară. Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk Mihai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 29, 2019 Author Report Share Posted September 29, 2019 Acum ca tot s-a lansat VoLTE si VoWifi la Vodafone, am reusit sa-l activez si pe OnePlus 7 Pro, chiar daca telefonul nu este certificat de Vodafone. Primul lucru care trebuie facut este sa suni la Vodafone pt activarea acestui serviciu. La mine a mers repede activarea, pot sa zic, aproape instant. Nu a trebuit sa restartez telefonul. Dar pana la a avea VoLTE/VoWifi pe telefon mai trebuie facut niste setari. Procedura nu este grea si se gaseste pe XDA precum si pe Softpedia. Recomand sa cititi si de pe Softpedia, deoarece m-am lovit de o problema si este descris rezolvarea lui. Atasez niste capturi de pe telefonul meu, precum si un video cu setarile necesare pt functionarea VoLTE/VoWifi. Mentionez ca am in telefon atat cartela SIM Vodafone, precum si cartela SIM Orange. Nu uitati sa aveti bifat in telefon "Retele duble 4G" pe care-l gasiti in Setari->Sim si Retea->Retele duble 4G. Veti observa ca am o singura iconita VoWifi pe care apare atat SIM1 cat si SIM2. Se vede mai bine daca mariti poza. https://youtu.be/ALmpaiahKas Lesbianu and nick5roo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted October 7, 2019 Report Share Posted October 7, 2019 Mda, a picat pe spate și probabil lateral de la 2 metri. Partea bună e că nu a rămas nici o urmă de adeziv pe sticla originală. Înafară de folie și placa metalica adeziva de pe spate care are urme de ciment. Husa e cea Rinkge postată pe aici pe undeva. nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 12, 2019 Report Share Posted October 12, 2019 Din pacate nu pot folosi link-ul lui Feri si nici altul. Ca sa-l poti folosi, trebuie sa cumperi cel putin telefon. Doar accesorii nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts