Clicky

Jump to content

OnePlus 7 & 7 Pro - Discutii generale

Feri

Recommended Posts

A sosit. Design ul nu mă impresionează pentru că am avut atâția ani de la S6 până la s8 și arată la fel aproape. Mai trebuie lucrat la soft ul de la camerele de pe spate, cea de pe fata este super ok. Cel mai mult îmi place că ecranul este tot amoled ca la S8, pe 90hz este bestial și se mișcă foarte bine, îmi place mult oxygenOS, motivul principal pentru care l-am cumpărat este ecranul fara notch.20190604_163622.jpg20190604_163936.jpg20190604_163846.jpg

Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk

Am instalat google camera și pot să spun că sunt foarte bune pozele. Am făcut mai multe poze comparabile cu un S8 (care face niste poze foarte bune) și sunt foarte bune pozele cu Google camera. Cu Google camera poti face poze doar cu senzorul principal. Dar când am nevoie de wide intru pe camera stock. Sper ca cei de la oneplus să aducă softul camerei la același nivel cu GCam ca sa ne putem bucura cu adevărat de acești senzori foarte buni pe care ii au camerele.

Filmarea video cu camera stock este impecabila.

Trimis de pe al meu GM1913 folosind Tapatalk

• 3 weeks later...
Te aștept cu opinii despre telefon. Zilele astea o să iasă și review-ul Mobilissimo, despre acest telefon.

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk

Azi l-am gătat și dă vocea Alex, iar de luni începem să filmăm și să edităm materialul. :)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Oho....te-ai băgat nu glumă :)
Eu m-am mulțumit cu cel de 8GB RAM.

Azi l-am gătat și dă vocea Alex, iar de luni începem să filmăm și să edităm materialul. default_smile.png

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Aștept cu nerăbdare review-ul ;)
Și nu numai eu...

Am avut noroc că pe Amazon UK unele produse pot fi comandate în rate. 799 :5 luni. Fără dobânda, fără alte costuri. Dacă l-aș fi plătit integral m-aș fi gândit la 100 de lire economisiți. 

Revin cu câteva impresii după aproximativ 24 de ore de la deschiderea cutiei. 

Părți bune

- display-ul e minunat;

- viteza, Android-ul aproape stock, etc

- deși husa de la Ringke (camo) arată genial peste albastru rezultând un "albastru uniformă jandarm camuflat", aceasta are colturi cam ascuțite care lasă urme pe degete;

- senzorul de amprente merge mai bine decât ă așteptam. Undeva peste 90-95% rată de succes. După aproape 2 ani cu senzor pe spate, bine evidențiat de decupajul husei, trecerea la o suprafață plană durează ceva timp. 

- se încarcă repede, îmi place cablul roșu dar mi se se pare cam scurt.

- difuzoarele chiar dacă sunt aliniate la 90 de grade, efectul stereo e super. La volum mediu ai zice că ambele sunt frontale. 

Părți... ok

- puteau pune și un adaptor la mufă jack în cutie, acesta împreună cu căștile lipsesc din pachet. În schimb are husă, folie și... stickere;

- e măricel, nu mare, măricel. Lățimea e ok, lungimea + faptul că nu poți să ajungi la centrul de greutate îl fac să pară greu in partea de sus. Probabil un inel pe spate nu e o idee rea. 

- folia de sticlă pe care am cumpărat-o vine cu lipici, lampă uv, ceva alcool, mănuși, lavete, etc. Practic din tot arsenalul lipsesc ochelarii de protecție. Procesul pare destul de complicat și cu "bule". O voi aplica zilele următoare. Dezavantajele ecranului curbat. 

DSC00943_1.JPG

DSC00942.JPG

DSC00939.JPG

Gata, am dat comanda pt OnePlus Bullets Wireless 2 Black. Am avut 900 pct primite prin programul referal, am mai pus de la mine inca 9 EUR+10 EUR transport priority. In data de 10 iulie trebuie sa-l primesc B)

OnePlus Bullets.jpg

Update folie de sticlă. O recomand. Nu știu dacă se găsește în România dar e ceea ce trebuie. Folia originală din plastic mai mult încurcă și reflectă ciudat lumina cand este murdară. 

E pentru prima dată când pun o folie de sticlă curbată cu lipici și lampă UV. Nici o bulă și lipită perfect. Trebuie însă răbdare și atenție. Se potrivește perfect pe margini cu husa de jandarm Ringke. 😂

https://www.amazon.co.uk/dp/B07RVF2NBT/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_MQ2iDb4ME34FD

Edited by Liviu Roşca

Pe scurt nu regret banii dați.

Pe lung, e o schimbare mare (în bine) de la LG G6. Încep să mă obișnuiesc cu dimensiunile, oricât de ciudat ar suna asta 😂😂

E rapid, android aproape curat iar display-ul e perfect pentru pierdut vremea pe youtube când aștept în camion. Când mă dau jos și trebuie să fac ceva munca fizică se simte ceva mai mare în buzunar și uneori nu-l mai iau cu mine. În rest numai de bine.