Feri Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 OnePlus 7 Pro este noul flagship OnePlus OnePlus 7 Pro are variante de culoare Mirror Gray, Nebula Blue şi un Gold Almond care va sosi mai târziu. Corpul este fabricat din sticlă şi metal, cu rama metalică şi cu un ecran curbat pe margini. Avem Gorilla Glass 5 în faţă şi spate, iar Nebula Blue are un efect subtil de gradient. OnePlus 7 Pro este promovat ca primul telefon mainstream cu ecran la 90 Hz. Avem un ecran edge to edge, neştirbit de vreun breton sau decupaj în ecran, sau vreo bulină selfie. Display-ul este un "Fluid AMOLED", aşa cum îl numeşte OnePlus, cu rezoluţie Quad HD şi diagonală de 6.67 inch. Ecranul este curbat pe margini şi nu plat de la OnePlus 7. Cititorul de amprente integrat în ecran a fost adus la zi, cu extra precizie şi viteză, cu deblocare în 0.21 secunde. Este un cititor de amprente optic. Avem parte şi de suport HDR10+, pentru culori mai vii, care se simt în special la filme. Există şi un Night Mode 2.0, care filtrează lumină albastră şi ajustează culorile ecranului. Procesor: Snapdragon 855 Display: 6.67 inch, Fluid AMOLED, 3120 x 1440 pixeli RAM: 6 GB, 8 GB, 12 GB Stocare: 128 GB, 256 GB UFS 3.0 Camera: Spate: 48 MP + 8 MP + 16 MP Faţă: 16 MP,pop up Baterie: 4000 mAh, încărcare rapidă Warp Charge 5V, 6A Conectivitate: USB Type-C, 4G LTE, NFC, Bluetooth 5.0, WiFi dual bând, dual SIM Principala: 48 MP, cu pixel binning, senzor Sony Secundară: 8 MP, telephoto, zoom 3X, stabilizare optică, F/2.4 Senzorul 3: 16 MP, ultra wide Dar mai multe detalii gasim in articolul dedicat de pe Mobilissimo. OnePlus 7 este un hibrid între OnePlus 6T şi OnePlus 7 Pro Telefonul dă senzaţia unui hibrid între OnePlus 6T şi OnePlus 7 Pro din punct de vedere al design-ului în special. Are un ecran plat de 6.41 inch şi un breton în formă de picătură de apă pe care îl găsim în zona superioară a ecranului. Telefonul e disponibil pe nuanţele Mirror Gray şi roşu (exclusiv în China şi India). Vine cu un corp din sticlă şi metal, măsoară 8.2 mm în talie şi cântăreşte 182 de grame. Display: 6.41 inch, Optic AMOLED, Full HD+ Procesor: Qualcomm Snapdragon 855 RAM: 6 GB / 8 GB Stocare: 128 GB / 256 GB UFS 3.0 Baterie: 3700 mAh, încărcător de 20W Cameră spate: 48 MP + 5 MP Cameră selfie: 16 MP Conectivitate: USB Type-C, 4G LTE, dual SIM, NFC, Bluetooth 5. Dar mai multe detalii gasim in articolul dedicat de pe Mobilissimo. Spor la postat nick5roo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 22, 2019 Author Report Share Posted May 22, 2019 In cateva ore voi fi fericitul posesor al unui OnePlus 7 Pro, 8GB RAM, 256GB ROM, Nebula Blue. L-am comandat ieri 21.05.2019 si trebuie sa-l primesc astazi. La ora la care scriu este deja la curier. Pretul platit pe telefon a fost 758.99 EUR si aici intra un adaptor USB C la jack audio(folosit voucher de la Mobilissimo) si priority shipping. Plata l-am facut cu cardul Revolut, am transferat Lei pe Revolut si i-am schimbat in EUR, rata de schimb fiind 4,7560. Cost total in moneda romaneasca: 3609.75 Lei. Daca mai punem ca am vandut azi OnePlus 6 cu 1750 Lei, imi iese la un pret de 1859.75 Lei...cea ce consider eu ca este un best buy. Revin cu impresii dupa ce primesc telefonul. Mihai, nick5roo and Lesbianu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 22, 2019 Author Report Share Posted May 22, 2019 In sfarsit a ajuns telefonul. Ce sa zic...este mare, este greu si un ecran superb. Acum fac instalarile, apoi revin cu opinii. nick5roo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 22, 2019 Author Report Share Posted May 22, 2019 Primele impresii asa la cald: Telefonul este mare, exact ce-mi trebuie, constructie premium. Este mai greu Ecran excelent, culori super...mai ales pe content 4k, unghiuri de vizualizare bune. Sunet ok. Amprenta foarte rapida. Camera....era loc de si mai bine...sau poate doar mi se pare... nick5roo and Szilárd Ervin Szőgyenyi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 Sa-l stăpânești sănătos. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 23, 2019 Author Report Share Posted May 23, 2019 Mulțumesc frumos Sent from my OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 Înainte să citesc postarea voiam să te întreb dacă nu cumva ai vrea să trezi la OP7Pro. Ecranul ăla e cel mai important atu din punctul meu de vedere. Singura chestie care nu mă atrage este prețul mare al versiunii Pro PS: Felicitări pentru achiziție. Legat de cameră, așteaptă GCam portat pentru OP7Pro. Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 23, 2019 Author Report Share Posted May 23, 2019 Mulțumesc frumos@Mihai Totuși față de OnePlus 6 este o schimbare. Ecranul QHD și 90Hz, fără notch, pop-up camera, sunet stereo, Dolby Atmos..., toate astea...costă ceva în plus.Dar să nu uităm de varianta simplă, care are un preț decent. Sent from my OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 24, 2019 Author Report Share Posted May 24, 2019 După prima încărcare Ecran setat la rezoluție maximă, 90 Hz, date mobile 4G, GPS și Bluetooth activat, și vreo 4 ore într-o localitate cu semnal slab.Sent from my OnePlus 7 Pro nick5roo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 Cam puțin totuși, față de OP6 /6T ONEPLUS A6013 Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 24, 2019 Author Report Share Posted May 24, 2019 Acum nu stiu ce sa zic....inca dupa prima incarcare. Am avut conectat la telefon MiBand 3 nonstop si casca Bluetooth in jur de 10 ore. Plus convorbiri peste 2 ore din care vreo 40 minute numai intr-o zona cu semnal foarte slab si momente cand nu aveam deloc.... Iata si ce am avut cu OnePlus 6, vreo 10 minute in plus la SOT si o ora in plus la convorbiri. O sa fac o proba si cu ecranul in mod FHD+ si 60Hz sa vad cat afecteaza bateria rezolutia si frecventa inalta. Sa nu uitam totusi ca ecranul este mai mare fata de OP6 si 6T. nick5roo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 24, 2019 Author Report Share Posted May 24, 2019 Peste 6 ore SOT Sent from my OnePlus 7 Pro nick5roo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 Un nou update pt OnePlus 7 Pro, care conform changelog aduce mari imbunatatiri la camera. Gura targului zice ca cu acest update au facut teste cei de la DXoMark. Multumusc lui Tudor Daniel Schraer pt informatie. Daca nu va intra update-ul, folositi VPN cu Germania si va merge. Cel putin mie doar prin VPN a mers. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 Si cateva poze dupa noul update. Acum deja este mai bine Sp1tfire, nick5roo and soare 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted May 31, 2019 Report Share Posted May 31, 2019 În curând deja am comandat 6 huse pe data de 14 mai de pe AliExpress Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk nick5roo and Feri 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted May 31, 2019 Author Report Share Posted May 31, 2019 Felicitări pt achiziție Pune un link cu husele comandate, te rog frumos. Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Pe culoare neagră https://aliexpress.com/e/bzXu0V2Y Una pe albastru și una pe negru https://click.aliexpress.com/e/ul22uGo Varianta pe negru cu sigla OP pe spate https://s.click.aliexpress.com/e/7McEoXq Pe negru https://s.click.aliexpress.com/e/OKHvXe0 Tot pe negru https://s.click.aliexpress.com/e/buiXHlgM Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 1, 2019 Author Report Share Posted June 1, 2019 Nu se incarca linkul.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Mie îmi merg link-urile... Încearcă să iei aplicația AliExpressTrimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 1, 2019 Author Report Share Posted June 1, 2019 Aha.Nici pe PC și nici pe telefon.Ai postat link din aplicație, deci trebuie să instalez aplicația. Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk soare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Nu merge nici cu aplicația. Trebuie să scoți din față s.click... ONEPLUS A6013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted June 2, 2019 Author Report Share Posted June 2, 2019 Nu merge nici cu s.click sters.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Astea suntTrimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Nu știu de ce nu vă merg vouă link-urile, eu am dat click pe toate pe PC și s-au deschis. https://www.aliexpress.com/item/For-Oneplus-7-Pro-Case-Soft-Silicone-Texture-Carbon-Fiber-Slim-Matte-TPU-Cover-For-One/33004677431.html https://www.aliexpress.com/item/RIJOW-Global-Cases-for-Oneplus-7-Case-for-One-plus-7-Back-Phone-Cover-Carbon-Fiber/33006123860.html https://www.aliexpress.com/item/For-OnePlus-5T-Case-OnePlus-6-7pro-Black-Cover-Silicone-Pretty-interesting-battery-painting-For-OnePlus/32915420146.html https://www.aliexpress.com/item/For-Oneplus-7-Pro-Case-Oneplus7-5G-Ring-Holder-Soft-Matte-Silicone-Back-Cover-For-One/33005060281.html https://www.aliexpress.com/item/Soft-Phone-Case-For-OnePlus-7-Pro-Case-Cover-For-OnePlus-7-One-Plus-7-Pro/32997418449.html Am mai văzut link-uri de genul și n-am avut probleme nici atunci. Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 Livrarea era estimata pentru vineri 07.06.2019 dar acum am primit mesaj ca ajunge maine :D abia astept intre timp am mai comandat doua huse flip pentru o protectie mai bune atunci cand merg im medii mai dificile sau la fotbal :)) Asta pe negru si asta pe negru cu bej/maro ce o fi :)) Ma gandesc sa cumpar si pe asta putin mai eleganta pe negru... dar mai astept putin sa vad, inca nu-s hotarat. Daca are cineva alte propuneri de huse? Feri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now